Cure, koliko ste kila do sad dobile?
Ja sam na plus 11 😶
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Cure koje su na komplikacijama, je li vam sjela uplata za veljaču? Meni još ne 🤨
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Za sada +3 kile, ali sam na početku zbog korone i mucnina izgubila 3.
Nisam ni u prvoj puno dobila, 8kg.
Cure koje su na komplikacijama, je li vam sjela uplata za veljaču? Meni još ne 🤨
Meni danas popodne. Jel ti došla poruka od HZZO da je na e građani (ako imaš) da je uplaćeno?
7 kila seksipila. 🤣🤣🤣
Laurell meni je sjelo danas, tamo oko dva.
💙5/24💙
I meni je došlo za komplikacije danas popodne. Prošli mjesec je bilo 16. u mjesecu.
It's a boy 💙
I ja se cesto znam okrenuti na ledja tokom sna, nekako mi je tako i najljepse iako se trudim zaspati na strani. Meni ovi jastuci nista ne pomazu samo me zuljaju, ne znam kako se uopce s njima lijepo namjestiti.
Ja sam se do sad udebljala 3kg, nadam se da ce nastaviti ovako ovim sporim tempom, ali tesko. Sve sam gladnija 😂
👩29
07/24 🍼🤱
Cure koje su alergicari, kako prezivljavate bez tableta za alergije? Ja najvise problema imam sa prasinom i svako usisavanje stana mi je uzas. To kihanje, smrcanje, svrbez grla…😫😫 ne usudim se piti tablete koje inace imam za alergiju jer pise da mogu biti stetne za bebu pa me zanima jel neka ima kakav prirodni lijek ili savjet kako ublaziti ovo
21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji