Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ElisaDay.
    08. Travanj 2024. 12:36

Čestitam svima na dobrim pregledima! 

Ja sam danas krenula razvrstavati robicu koju sam dobila i lagano prati dio po dio, joj kad sam vidjela koliko toga ima, još sam mislila da je rano ali sada vidim da dok operem sve doći će peti mjesec 😂

• Faith1509
    08. Travanj 2024. 12:59

Monny

Faith1509

Delce super da je sve okej 🥰
    Svrab - tu i tamo ali mažem svaku večer trbuh s uljem tako da vjerujem da mi i to pomogne.
    Robica - imam najviše iz h&m-a
    Cure koje radite, svaka čast, vjerujem da jedva čekate odmora 😂
    OGTT radim i ja ovaj tjedan, mislim da će mi raditi i kontrolu tsh. Samo u DE rade drugačije test nego u HR. Ovdje bi trebalo prije obilno doručkovati, naravno ništa slatko. I onda tamo se dobije čaj, čeka se sat vremena izvadi krv i to je to.

I ja imam ovaj tjedan ogtt u Njemačkoj, dva puta sam pitala jel sigurno smijem jesti 😅
    Jesu tebi rekli da će ti raditi prvi ctg tad isto?

Ja sam dobila baš papir gdje piše dobro se najesti i noć prije ne jesti ništa slatko 😂 ctg mi rade svaki put sada jer sam imala prije mjesec dana kontrakcije i bila u bolnici tako da taj dio ne znam 🙈

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

• Monny
    08. Travanj 2024. 13:14

Faith1509

Monny

Faith1509

Svrab - tu i tamo ali mažem svaku večer trbuh s uljem tako da vjerujem da mi i to pomogne.
    OGTT radim i ja ovaj tjedan, mislim da će mi raditi i kontrolu tsh. Samo u DE rade drugačije test nego u HR. Ovdje bi trebalo prije obilno doručkovati, naravno ništa slatko. I onda tamo se dobije čaj, čeka se sat vremena izvadi krv i to je to.

I ja imam ovaj tjedan ogtt u Njemačkoj, dva puta sam pitala jel sigurno smijem jesti 😅

Ja sam dobila baš papir gdje piše dobro se najesti i noć prije ne jesti ništa slatko 😂 ctg mi rade svaki put sada jer sam imala prije mjesec dana kontrakcije i bila u bolnici tako da taj dio ne znam 🙈

Jooj, tvoji su dobri onda, ja iz svojih moram izvlačiti riječi 😂
    Pitam doktora nešto, on samo mhm 🤦😅
    Nadam se da će nam biti uredan nalaz 🤞
    .
    S čim planirate pokrivati bebu? Gledala sam one vreće za spavanje, imaju i ljetne. Jel to sigurno za tako male bebe?

12/23 UZV ♥️✔️

Haru
    08. Travanj 2024. 13:25

Monny

Faith1509

Monny

Faith1509

Jooj, tvoji su dobri onda, ja iz svojih moram izvlačiti riječi 😂
    Pitam doktora nešto, on samo mhm 🤦😅
    Nadam se da će nam biti uredan nalaz 🤞
    .
    S čim planirate pokrivati bebu? Gledala sam one vreće za spavanje, imaju i ljetne. Jel to sigurno za tako male bebe?

Mi smo i prvi puta koristili vreću pa ćemo i sada sigurno. 🙂

'21. 💙
    '24. 💛

laurell
    08. Travanj 2024. 13:55

Bravo svima na dobrim pregledima i nalazima! 🤞🏽 
    Sto se žgaravice tiče - meni otkad se trbuh nekako podigao skroz gore, od tad mi počinju problemi sa zgaravicom. Kako koji dan. Mene ništa ne spasi 🤣 samo se umirim i dobro namjestim. 
    Btw noću mi je spavanje postalo katastrofalno. I inače nisam najbolje spavala, a sad pogotovo. Mislim da se 1000 puta okrenem. I počelo je piskenje vise puta noću, a bome sam i nenormalno žedna! 🫣 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

nada23
    08. Travanj 2024. 14:20

Čestitam svima na dobrim pregledima 🥰 Neka se u tom nizu nastave i svi nadolazeći. ☺️
    I mene uhvati zgaravica navečer, s nikad je prije nisam imala, cak ni u prošloj trudnoći. Popijem sodu bikarbonu nakon svakog zadnjeg obroka i to me spasava. Sad mi je to omiljeno piće 😅
    Isto teško spavam, okrećem se i dižem na WC... Trudnicke muke.. Nikad im kraja 🙈😅 VEC razmišljam kako cu preživjeti ljeto i vrućine. Samo da i dalje bude sve u redu s trudnoćom i da proleti vrijeme do termina 😁
    Vreća za spavanje - koristimo je od rođenja do danas. Mislim da nema ništa sigurnije za bebu od toga. 
    Ulošci- koristila sam Chicco i Vir uloske, a poslije obicne nocne. Tosama jednokratne gacice su mi bile sasvim ok. Ima ih u DM-u, kao i Vir ulošci... 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Leeloo101
    08. Travanj 2024. 15:50

laurell

Bravo svima na dobrim pregledima i nalazima! 🤞🏽
    Sto se žgaravicetiče - meni otkad se trbuh nekako podigao skroz gore, od tad mi počinju problemi sa zgaravicom. Kako koji dan. Mene ništa ne spasi 🤣 samo se umirim i dobro namjestim.
    Btw noću mi je spavanje postalo katastrofalno. I inače nisam najbolje spavala, a sad pogotovo. Mislim da se 1000 puta okrenem. I počelo je piskenje vise puta noću, a bome sam i nenormalno žedna! 🫣

Kako herpes? 

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• Matka24
    08. Travanj 2024. 17:23

Cure, kako stojite s bolovima u donjem dijelu trbuha, zdjelici i kukovima? Dok lezim sve stima, a cim se dignem krene neko zatezanje u tom donjem dijelu pa se sva isprepadam jel to normalno i za ovo drugo tromjesecje.

purple13
    08. Travanj 2024. 17:48

Prijavljujem uredan pregled! 🤩 Okrenuo se glavom prema dolje i ima 1800gr! 😍😍 On je dobio skoro kilu, a ja izgubila, mijenjali smo se. 🤣
    Odsad su mi pregledi u bolnici. 😮 I tek sad shvacam koliko se porod sve vise blizi! 
    .
    Sto se tice ulozaka, kupila sam chicco 1x i vir 2x i neke jednokratne gacice. Ak bude falilo ici ce muz u shopping.
    .
    Ne znam jel pijete probiotike, ali ja kad popijem do kraja omnibiotic flora plus prelazim na njihovu pandu. (Danas mi je to i doktorica savjetovala).
    Čestitam svima na dobrim pregledima, zelim srecu na OGTT-u (meni ginicka rekla da je moj nalaz uredan 🥰), sto se tice zgaravice, stvarno nemam iskustva, ali sam cula da je gadno.
    I da, i meni je sve teze spavati. 😅😅

💙5/24💙

korni
    08. Travanj 2024. 17:50

Faith drago mi je da su nalazi uredni 🤗 joj i ja sam neki dan argetu pojela, baš me bila napala želja 🙈
    Erica ja sam privatno radil OGTT, pa ne znam kako u kbcu to ide.
    Haru bravo za dobar pregled 🤗 ja odbrojavam još ovaj tjedan na poslu, i bome mi zadnja dva tjedna proletila 😁
    ElisaDay ja sam imala u planu pred kraj oprta robicu, da bude koa sve friško čisto, ali sad si mislim da ne hi bilo loše i ranije krenut 😅 treba to i speglat 🥴
    Monny ja isto mislila vreću, ali baš pred neki dan mi savjetovali da ne uzimam sad ljetnu vrecu, nego za početak pokrivanje laganom pamučnom dekicom (budući se bebe praktički ne miču), pa da za zimu uzmem vreću. Nemam pojma još, vidjet ću šta će cure ovdje koje vec imaju bebu reci 🙈
    Leeloo hvala ti još jednom na savjetima, krvarenje prestalo, bolovi skoro pa nestali 🥳
    Ulošci - pamtim šta ste pisale 😅
    Spavaćice za rodilište, jel koja već mozda narucila?

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI