Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sreća2012
    18. Ožujak 2024. 09:59

Cure koje imate baby watcher, koliko cesto ga koristite i je li stetan? Na stranici ljekarne gdje sam ga kupila pise da ne steti ni mami ni bebi, ali citam po drugim forumima pa neko kaze da je stetan…

laurell
    18. Ožujak 2024. 10:00

Leptirko22

Ja cekam da laurell prijavi prve leptirice/udarce pa da ih i ja ocekujem posto se u svemu otpocetka vjerno pratimo 🤣🙈

Heeeeej, 🩷 propustila si!!! Pisala sam bas prije neki dan da mislim da osjećam, a sad sa sigurnošću mogu reci da osjećam!!! Stalnooo pogotovo kad ležim na kauču na leđima. I ti ćeš ubrzo 🤞🏽🤞🏽🤞🏽
    evo i sad dok ti pišem osjećam 😂

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

laurell
    18. Ožujak 2024. 10:01

Sreća2012

Cure koje imate baby watcher, koliko cesto ga koristite i je li stetan? Na stranici ljekarne gdje sam ga kupila pise da ne steti ni mami ni bebi, ali citam po drugim forumima pa neko kaze da je stetan…

Ja jednom tjedno iz dosade i znatiželje, a nekad prođe i vise. Sad kad sam počela osjećati bebu mislim da ću ga koristiti samo kad se prepadnem da ju ne osjećam 😂

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• sparkle212
    18. Ožujak 2024. 10:23

Vidim da pricate o prvim leptiricima i udarcima 😊 mislim da i ja mogu prijaviti prvo micanje. Do sad sam nekoliko puta imala osjecaj kao da me lagano tupo gura nogicom, ali to je trajalo koju sekundu. Evo jucer navecer sam prvi put osjetila kao da se mali alien pomice i trbuh mi je bilo dosta tvrd nekih 30 sek pa mislim da je to bilo to 😃 muz me zafrkava da mi je to samo jaka probava😂 

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

Leptirko22
    18. Ožujak 2024. 11:29

laurell

Leptirko22

Ja cekam da laurell prijavi prve leptirice/udarce pa da ih i ja ocekujem posto se u svemu otpocetka vjerno pratimo 🤣🙈

Heeeeej, 🩷 propustila si!!! Pisala sam bas prije neki dan da mislim da osjećam, a sad sa sigurnošću mogu reci da osjećam!!! Stalnooo pogotovo kad ležim na kauču na leđima. I ti ćeš ubrzo 🤞🏽🤞🏽🤞🏽
    evo i sad dok ti pišem osjećam 😂

Jeeeeej! Baš mi je drago!

Isto se nadam da ces saznat spol na pregledu 🤣
    U svemu se pratimo ❤️❤️

Eonaria
    18. Ožujak 2024. 14:45

Žene koje su nedavno odradile ogtt, jeste normalno jele do pretrage ili niste jele slatko? Meni je sestra rekla sa 3 dana prije ne jedem slatko, ali ne vidim neku svrhu. 😅

purple13
    18. Ožujak 2024. 15:13

Eonaria

Žene koje su nedavno odradile ogtt, jeste normalno jele do pretrage ili niste jele slatko? Meni je sestra rekla sa 3 dana prije ne jedem slatko, ali ne vidim neku svrhu. 😅

Mislim da nisam nista slatko dan prije, ali par dana prije sam sigurno pojela malo cokolade. 🤣
    Kazu kao da se 3 dana prije treba sve normalno jesti da test bude realan. Al, naravno, nijedna od nas ne zeli neku dijagnozu pa se stisnemo tih para dana.
    Cini mi se da mi mozemo utjecati samo na ono prvo vađenje natašte. (Meni je zadnji obrok bio u 7 navecer).
    Ova ostala dva vađenja su ti lutrija. 😊😊

💙5/24💙

korni
    18. Ožujak 2024. 15:26

Eonaria

Ja sam normalno jela kao i sve dane prije..u utorak sam išla na ogtt, a u sub i nedjelju ubila sladoled sa šlagom i borovnicama, i kit kat  u ponedjeljak sam "samo" torticu , ali nisam jela nakon 19h 

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

ElisaDay.
    18. Ožujak 2024. 17:13

Meni je dr.rekla da jedem sve kao i inače, samo ne poslije ponoći, jer inače rezultati nisu mjerodavni. Ja sam svejedno jela umjereno taj dan i jedino slatko kockicu čokolade poslije ručka, i nisam htjela jesti poslije 19h. I rezultati su bili dobri.

Leptirko22
    18. Ožujak 2024. 17:28

Vi koje ste odradile ogtt, kako ste uspjele ne jest iza 19h? 🤣🤣🤣🤣

Ja to necu moc, sanse nema 😵😱

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.