Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    laurell
    16. Ožujak 2024. 18:31

zeka123

laurell

zeka123

Cure ja imam neke paranoje , ko hipohondar sam…jako me svrbi koža , najviše navečer. Trbuh , ruke ,listovi na nogama. Sve mi bude crveno.
    Bojim se kolestaze..jel ima neko iskustva ? Dali vas svrbi koža ?

Mene tu i tamo trbuh, u području oko pupka. Ja se te kolestaze isto bojim nisam ni znala da to postoji dok mi se frendici nije desilo. Ako ti se nastavi na duze izvadi si one jetrene enzime po njima se odmah vidi.

Paranoja mi je na levelu bolesti tako da idem u ponedjeljak vadit krv 🤣

Također imam frendicu koja je imala..rodila prijevremeno 😔

Hahahaha sve razumijem, ja sam isto takva😂 Bolje biti miran!

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• Sreća2012
    16. Ožujak 2024. 23:38

Mene jako svrbi, listovi pogotovo, ali i kod laktova. Kad se pocmem svrbit onda mi jos vise krene pa poludim. Ja se isto nadam da nije to al mene je od prvog dana pocela svrbit koza tako da ne znam do cega moze bit

zeka123
    17. Ožujak 2024. 08:34

Dobro jutro trudnice , kako smo ? Uživajte u nedjelji 😊😊😊😇

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

korni
    17. Ožujak 2024. 09:31

Jutroo, evo mi pile kavicu na suncu 🥰 uživajte u danu 😎

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Haru
    17. Ožujak 2024. 13:08

Više nije jutro nego dan dok ja pročitam ! 😄 Spremala malo, napravila ručak i sada odmor. Popodne nam dolaze prijatelji pa ćemo se družiti malo. 🙂
    Nadam se da ste sve dobro. 

'21. 💙
    '24. 💛

maŠa
    17. Ožujak 2024. 13:11

Žene koliko cesto vi osjecate bebu, meni nekad ima dana da je jako aktivna a nekad i kad se smirim i stavim ruke na trbuh je ne osjecam i onda se sva uplasim 😩

Haru
    17. Ožujak 2024. 13:28

maŠa

Žene koliko cesto vi osjecate bebu, meni nekad ima dana da je jako aktivna a nekad i kad se smirim i stavim ruke na trbuh je ne osjecam i onda se sva uplasim 😩

Ma beba se javi kako njoj odgovara. 😄 Neće se ni moja javiti ako mirujem s rukom na trbuhu. Valjda ovisi o njenom rasporedu , ali javi se svaki dan barem malo. Nekada je aktivnija, a nekada manje aktivna i mislim da je to sve ok. 

'21. 💙
    '24. 💛

• Monny
    17. Ožujak 2024. 13:42

Moja je kroz tjedan baš aktivna, a vikendom se umiri i onda me to uvijek zabrine 😅
    Neki dan sam i na trbuhu vidjela kako lupka, a onda se idući dan samo malo javila, imaju svoj raspored 🤗

12/23 UZV ♥️✔️

ElisaDay.
    17. Ožujak 2024. 14:49

Moja se jučer isto nikako javiti, ja kucam, štipam se, ništa ona 😂😂 pa joj je dragi pričao, pjevao, pa se nešto jedva javila, slabo. Ali zato danas, od ranog jutra show-program, kao da pleše unutra, teški party 🥳

korni
    17. Ožujak 2024. 15:45

Maša tako bude i kod mene. Pitala sam na zadnjem pregledu i rekao mi je da je to sve okej u ovim tjednima  🙂 tako da nemaš razloga za brigu 🤗 i bebe su jedan dan više aktivne, jedan manje..a i mi ne osjetimo svaki udarac.
    Haru uživaj u druženju 🤗 mi smo se jučer malo okupili, i baš mi je pasalo ☺️
    Elisa kod mene je jučer bio party 😅 prava mala kung fu panda 🤭

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.