Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    purple13
    20. Ožujak 2024. 17:57

Johica i ja sam bila uzela te cokolade pa dala frendovima, to mi je tak slatko ispalo.
    Btw cestitke svima na dobrim pregledima!!! 😍
    Faith jupiiii, tebi moram posebno čestitati haha. Ti si nas najviše zabrinula. ☺️❤️❤️❤️

💙5/24💙

laurell
    20. Ožujak 2024. 19:12

Evo naaaaas.🤴🏽 IT’S A BOY. 🤣 bila sam u pravu, mama ipak zna najbolje 😎 sve je u savršenom redu, samo sam jako tvrdoglav i ne želim pokazati profil glavice i nestašan jako, ginekolog je jedva izmjerio i rukice i nogice i sve, skriva se non-stop. Nikad neću dobiti 4D sličicu lica sve mi se čini 🤨

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Leptirko22
    20. Ožujak 2024. 19:13

laurell

Evo naaaaas.🤴🏽 IT’S A BOY. 🤣 bila sam u pravu, mama ipak zna najbolje 😎 sve je u savršenom redu, samo sam jako tvrdoglav i ne želim pokazati profil glavice i nestašan jako, ginekolog je jedva izmjerio i rukice i nogice i sve, skriva se non-stop. Nikad neću dobiti 4D sličicu lica sve mi se čini 🤨

Ajmeeee cestitaaaam !!! 💙
     Cijelo poslijepodne refresh-am i cekam izvjestaj 🙈🙈🙈🙈

Bit ce slicica, ne briniii...

Ajme sad i ja jedva cekam sutra 🙈 moj osjecaj je 🩷🤣

laurell
    20. Ožujak 2024. 19:25

Leptirko22

laurell

Ajmeeee cestitaaaam !!! 💙
    Cijelo poslijepodne refresh-am i cekam izvjestaj 🙈🙈🙈🙈

Bit ce slicica, ne briniii…

Ajme sad i ja jedva cekam sutra 🙈 moj osjecaj je 🩷🤣

Ja sam znala da je muško ali sam se isto potajno nadala curici jer za curicu uvijek ima vise i slađe robice 🤣🤣🤣🤣 
    .
    Navijammmm za sutra 🤞🏽🤞🏽🤞🏽
    .
    E i da, posteljica mi je straga. Eto ni to do danas nisam znala 

baby boy

• Matka24
    20. Ožujak 2024. 19:33

Cure, imate li jos uvijek povremeno bolove u donjem dijelu trbuha? Mene bas tu i tamo strecne neka bol, kao da iglicom neko ubode neki zivac u trbuhu, a uz to i stidna kost. Pa pliz recite da nisam jedina koju jos uvijek zezaju takvi zdjelicni problemi🙈

• Sreća2012
    20. Ožujak 2024. 19:53

laurell cestitam na dobrom pregledu i deckicu!! Koje si imala onako glavne simptome osim mucnine? Bas me zanima da usporedim jer smo skoro jednako trudne pa se i ja nadam ubrzo spol saznat🥰 zadnji put mi nije uspjela vidjet

laurell
    20. Ožujak 2024. 20:17

Sreća2012

laurell cestitam na dobrom pregledu i deckicu!! Koje si imala onako glavne simptome osim mucnine? Bas me zanima da usporedim jer smo skoro jednako trudne pa se i ja nadam ubrzo spol saznat🥰 zadnji put mi nije uspjela vidjet

E pa znaš sto kako mi je bilo izraženo to povraćanje i mučnine ja od tog nisam ni primjetila druge simptome 🤣 bili su u sjeni! 
    E sad ako ćemo po “babskim” pričama - ne podnosim slatko, traži me samo slano, trbuh mi je niže, lice i leđa su mi se očistili od prištića, sijam sto bi se reklo. 😅 po babskim pričama ispada točno da nosim dečka. Ali znam da su to gluposti. 
    .
    Držim ti figeeee da ovaj put otkriješ spol 🤞🏽 imaš li ti kakav predosjećaj? 

baby boy

korni
    20. Ožujak 2024. 21:01

Laurell čestitam na malom frajeru 🥳💙

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

nada23
    20. Ožujak 2024. 21:15

Laurell, cestitam na dobrom pregledu i na dečkiću! 💙🎉
    Bit će i za njega slatke robice 😁😍

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Haru
    20. Ožujak 2024. 21:30

laurell

Čestitaaam! 🩵 
    Što se tiče simptoma ja sam iste (ali bez mučnine) kao ti imala u prvoj trudnoći za dječaka i sada za djevojčicu. 😄

'21. 💙
    '24. 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.