Jutro cure , nema na cemu valjda cemo izgurati ovaj period alergija bez vecih problema.
.
Netko je komentirao da je beba jako nisko, meni je dr rekla da je to uredno da treba biti tako do odredjenog tjedna kad se pomakne do ispod pupka i sve tako ide gore sve vise. Tako da se nemoj brinuti.
.
Ja ne osjecam udarce niti lupkanja samo mjehurice svako par dana , moja dr kaze ona nije osjetila svoje bebe do 22 tj. Dok nisu imali bar po 500g. Ovisi i o placenti i o polozaju maternice i građi žene. Zene koje imaju naslaga na trbuhu isto malo kasnije osjete, a ja sam se tu udebljala tokom MPO sve salo mi se skupilo u stomacic. Zato vec sad imam trudnicki stomacic sa 18 tj., jer se sve spojilo u kuglicu. 🤣
.
Ja nisam imala gender reveal samo sam rekla sojoj seki i necacima da zatvore oci i podjelila im cokolade " Braco" . Izljubili se i eto ga. 🤣
Muz nije ne voli paznju nikako a i ja sam introvert.
🌸'90, AMH 12,10, sve ok
🐝'89, Retrogradna ejakulacija
IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm
Cure sa dobrim pregledima čestitam od srca 🥳😘
🌸'90, AMH 12,10, sve ok
🐝'89, Retrogradna ejakulacija
IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm
Jutro cure , nema na cemu valjda cemo izgurati ovaj period alergija bez vecih problema.
.
Netko je komentirao da je beba jako nisko, meni je dr rekla da je to uredno da treba biti tako do odredjenog tjedna kad se pomakne do ispod pupka i sve tako ide gore sve vise. Tako da se nemoj brinuti.
.
Ja ne osjecam udarce niti lupkanja samo mjehurice svako par dana , moja dr kaze ona nije osjetila svoje bebe do 22 tj. Dok nisu imali bar po 500g. Ovisi i o placenti i o polozaju maternice i građi žene. Zene koje imaju naslaga na trbuhu isto malo kasnije osjete, a ja sam se tu udebljala tokom MPO sve salo mi se skupilo u stomacic. Zato vec sad imam trudnicki stomacic sa 18 tj., jer se sve spojilo u kuglicu. 🤣
.
Ja nisam imala gender reveal samo sam rekla sojoj seki i necacima da zatvore oci i podjelila im cokolade " Braco" . Izljubili se i eto ga. 🤣
Muz nije ne voli paznju nikako a i ja sam introvert.
Kako super ideja za necakeee !!!!
Ne bih se nikad sjetila 🙈
Hej cure, prvo cestitam svima na urednim pregledima 🥰
Laurell, sretno danas ! 🍀🤗
Mi ne planiramo gender reveal. Tko pita koji je spol, samo kažem i to je to. Bitno samo da je bebica zdrava i da dobro napreduje. ❤️
Mene i dalje muci bol u preponama i u trtici.
Prije tjedan dana sam osjetila bebicu, a zadnjih par dana nista. Isto me to zabrine, ali vjerujem da cu je uskoro osjetiti kako treba. Posteljica je sprijeda.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Lista pregleda:
laurell - 20.3.
Gabby - 20.3.
Leptirko22 - 21.3.
Monny - 21.3.
ElisaDay - 21.3.
Melian - 22.3.
Arianne - 25.3.
Eonaria - 25.3.
plave_okice - 26.3.
korni - 28.3.
mima95 - 29.3.
Sreća2012 - 2.4.
zeka123 - 4.4.
Dalmatinka_u_zg - 4.4.
ericaa - 5.4.
purple13 - 8.4.
Hellobaby - 8.4.
Leeloo101 - 9.4.
marta96 - 10.4.
mia_ - 11.4.
Monny - 11.4.
Faith1509 - 12.4.
katy_kaya - 16.4.
pistacija13 - 30.4.
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Bok cure 😁 , ja idući tjedan ipak imam anomaly scan , vjerojatno u četvrtak. Javit će mi dr pa sam jako uzbuđena.
Ja imam nešto pojačane bolove skroz nisko i beba me baš u mjehiur udara da sve zvijezde vidim. Također sam počela ić na wc piškit svakih 20 minuta a nalazi uredni. Veliki pritisak kako je nisko.
Kako ste vi ?
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Slažem se, nećemo ni mi imati to. Ja mislim da ću još sa ginekološkog stola slati poruke kojeg je spola koliko svi očekujemo 🤣🤣🤣🤣
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Ni mi nismo imali gender reveal. 😂 nismo imali potrebe. Tko nas pita kaj nosim, kažemo. Općenito nisam za te parade kaj rade influenceri. Ja sam jedino svog peseka “iskoristila” i stavila sliku ultrazvuka pored nje te poslala fotku nekim prijateljicama s porukom kako će uskoro pesica biti velika čuvarica (jer inače tko zna kad bih im rekla jer nemam mogućnosti da se često vidimo).
Ja se nekak tromo osjećam zadnjih dana. Radim od doma još ova dva tjedna. Poslije posla nekaj skuham i onda kauč i tv najbolji prijatelji. Baš nemam volje za nešto. A inače volim šetati. Očito takva faza.
Pozdrav svima, dugo se nisam javila, bila na pregledu pred tjedan dana, sve super, bebač je oko 400g, ja sam vise manje super, muče me hemeroidi i zadnjih mjesec dana sam dobila 5 kg, a od početka ukupno 8 kg.
Nadam sa da će i dalje sve ic kako treba, a posebno s cerviksom jer sam u proboj trudnoći trebala mirovati zbog njega… ali neću se zamarat s tim dok ne moram, sada je sve super po tom pitanju.
Sljedeći pregled mi je 11.4.
Laurell sretno na pregledu 🍀 i moji su uvijek popodne, i neki put nikako dočekat 😅 ni mi nismo imali gender reveal, isto nije naš djir 😁
Deedee super za dobar pregled 🍀
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji