Jutro cure, evo i nas. Rastemo pomalo 😍
https://ibb.co/HNMP5H5
Hellobaby- drago mi je da je beba dobro. Neka samo raste ❤️. Nisam znala da moze biti visak plodne vode… Vjerujem da sve to bude ok.
Haru- odlicna ideja za dvije podloge! Nije mi to nikad palo napamet. Sad barem znam za ubuduće kako si olakšati 😊
Ooo zgodne trudnice...
Laurell super🤗

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Ćao ženice drage. Ja bila na pregledu , beba je i dalje veća. Imamo skoro punu kilu. Dogovorili smo indukciju. Tako da će moj porod biti 16.07 ( ukoliko ne krene ranije a nadam se da neće ) , imam dosta jake bh kontrakcije i ništa mi ne pomaže osim vrućeg tuša.
Kako ste vi ? Šta ima ? 😊
Nada imaš prekrasan trbuh ❤
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Pozdrav ☀️☀️ danas rad od doma pa se lakse dise. Odmah sam bolje uz sunce, fali jos samo more 😂
Osjecam curku pa sam mirnija, idemo na tecaj i slusamo. Jos malo i odmor, s 1.5. sam van posla, idem dva mjeseca ranije i bas se veselim.
Kako ste vi?

Nada presladak trbuščić ❤️❤️
Je li se može prijeći na neke druge prenatalne? Od početka pijem Novalac i čini mi se ko da mi zadnjih par dana izazivaju žgaravicu, a taman sam ih potrošila, danas sam popila zadnju. Ne znam jel smijem sad naglo prijeći na neke druge?

Nadapresladak trbuščić ❤️❤️
Je li se može prijeći na neke druge prenatalne? Od početka pijem Novalac i čini mi se ko da mi zadnjih par dana izazivaju žgaravicu, a taman sam ih potrošila, danas sam popila zadnju. Ne znam jel smijem sad naglo prijeći na neke druge?
Ja sam pila prvo Almageu i nisu mi pasale jer sam osjecala uzasno ribu nakon konzumacije pa sam presla na Novalac. Ginekolog mi nije nista komentirao. To su dodaci prehrani pa vjerujem da ne bi trebalo imati utjecaja.

Cure, obicno jednom godisnje obavim uzv dojki, a sad citam da za vrijeme dojenja nije preporucljivo raditi ga pa ako cekam prestanak dojenja proci ce i vise vremena. Pa me zanima da li ste obavile tu oretragu u trudnoci ili planirate li?
Cure, obicno jednom godisnje obavim uzv dojki, a sad citam da za vrijeme dojenja nije preporucljivo raditi ga pa ako cekam prestanak dojenja proci ce i vise vremena. Pa me zanima da li ste obavile tu oretragu u trudnoci ili planirate li?
Hej, meni isto godisnja kontrola pada taman oko poroda.
U konzultacijama sa lijecnicima (buduci da radim bas na odjelu za radiologiju) zakljucak je da u trudnoci i tokom dojenja nema smisla raditi uzv dojke jer su jako one izmijenjene i pregled nece biti adekvatan. Dogovorili smo se jedino u slucaju nekih promjena da se javim pa cemo uradit pretragu.
Bas bi nam rijetko kad trudnice dolazile na uzv ili dojilje jer fakat se nista ne vidi, mlijecni kanalici su puni i prekrivaju dosta toga :)
Ajme hvala puno na tako detaljnom odgovoru🥰 to me bas kopkalo kako to rijesiti s obzirom na trudnocu pa dojenje jer uvijek pokusavam bit redovita i ako preskocim koji dan izdramim🙈
Hvala cure 😍
Matka, bas sam i ja planirala raditi uzv dojki. Taman mi je u 1.mj.prosla godina od zadnjeg pregleda. Martina, nisam uopće razmišljala da pregled u trudnoći nije adekvatan... Sad me malo strah cekati sljedeći pregled tek nakon završetka dojenja 🤷 Kako uopće uociti neke promjene na dojci kada se ionako u trudnoći sve mijenja a i tijekom dojenja ?

10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Hellobaby nisam ni ja znala za višak plodne vode. Bitno da bebač raste i da je sve okej ❤️
Nada divan trbuščić 🥰
Zeka neka bebač uživa u buši do 16.7. 🍀
Katy kaya drago mi je da se curka javlja 🩷
Elisaday rekla bih da možeš..
Meni je isto sad god dana od zadnjeg uzva-a, planirala sam sistematski tamo negdje 9.,10 mj, ali naravno ovisi kako sve bude išlo i funkcioniralo..

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Ćao ženice drage. Ja bila na pregledu , beba je i dalje veća. Imamo skoro punu kilu. Dogovorili smo indukciju. Tako da će moj porod biti 16.07 ( ukoliko ne krene ranije a nadam se da neće ) , imam dosta jake bh kontrakcije i ništa mi ne pomaže osim vrućeg tuša.
Kako ste vi ? Šta ima ? 😊
Nadaimaš prekrasan trbuh ❤
Kolika razlika između nas...
Znam da smo u dan bile jednake. Držim fige da sve prođe u najboljem redu...
Nama danas bio pregled beba 600g. Mjere odgovaraju tjednima.. jedva ju je opet uhvatio... okrenuta na zadak..
Sljedeće ogtt ovaj tjedan...

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji