Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maŠa
    17. Ožujak 2024. 16:06

Evo javila se malo tako da je lakse sad al bome svaki period nosi svoju brigu 😅

purple13
    17. Ožujak 2024. 18:17

maŠa

Evo javila se malo tako da je lakse sad al bome svaki period nosi svoju brigu 😅

Bas, nikad nemamo mira. ☺️
    (Jednom sam plakala jer se mali nije puno micao i najela se napolitanki da se pokrene. 🙈🙈🙈) 
    Sve je to normalno, i da su oni manje aktivni, i da smo mi šašave. Haha

💙5/24💙

ElisaDay.
    17. Ožujak 2024. 18:17

Maša i Korni vidim da smo mi skroz blizu u terminima tako da je očito sad taj period kad nekad osjetimo ful, nekad ne toliko. Glavno da se ipak jave ❤️

maŠa
    17. Ožujak 2024. 18:40

A bas nikad mira 😅  stvarno cim se jave odma je lakse, jedva cekam pregled 🤣

Leptirko22
    17. Ožujak 2024. 20:08

Ja cekam da laurell prijavi prve leptirice/udarce pa da ih i ja ocekujem posto se u svemu otpocetka vjerno pratimo 🤣🙈

zeka123
    17. Ožujak 2024. 20:22

Ja svaki put u isto vrijeme osjetim bebu. Nema sumnje , voli noćni život i neki borilački sport 😁 , muž također osjeti kad stavi ruku 🥰

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

Delce15
    18. Ožujak 2024. 00:45

I ja moju najcesce navece osjetim ali jos uvijek je jako njezna i ne osjetim nista preko stomaka nego jednostavno neke pokrete unutra. Cim stavim ruku, odmah se smiri naravno 😂 mm je jos nije uspio osjetiti. Nekako mi se cini da su jos uvijek jako nisko ti pokreti a meni stomak visoko. Ne znam gdje se uopce smjestila. Cure koje ste otprilike kao ja trudne, gdje najvise osjetite bebu? 

👩29

07/24 🍼🤱

marta96
    18. Ožujak 2024. 07:37

Jutro cure,malo sam vas preletila, nadam se da ste sve dobro❤️
    Kod mene je beba na svakom pregledu do sad poprečno i nadam se da će se krenuti okretati glavom dolje do idućeg pregleda, rekao je dr da se položaj gleda od 28tt. U prvoj trudnoći se taman i okrenula tak, ali stalno se okretala prije nije nikad bila stalno u ovom položaju😏
    Beba je dosta aktivna kao da imam hobotnicu jer u isto vrijeme je osjetim s obje strane trbuha😅
    Eto idući tjedan bi trebala obaviti ogtt pa se i tome nadam da će biti ok da Uskrs provedem u miru 😆

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Leeloo101
    18. Ožujak 2024. 07:54

Delce15

I ja moju najcesce navece osjetim ali jos uvijek je jako njezna i ne osjetim nista preko stomaka nego jednostavno neke pokrete unutra. Cim stavim ruku, odmah se smiri naravno 😂 mm je jos nije uspio osjetiti. Nekako mi se cini da su jos uvijek jako nisko ti pokreti a meni stomak visoko. Ne znam gdje se uopce smjestila. Cure koje ste otprilike kao ja trudne, gdje najvise osjetite bebu?

Kod mene je napokon krenulo... kao da imam mjehurice mineralne u stomaku...

Dolje lijevo uglavnom osjetim .. najprije sam mislila da je glad🤣, ali sam se sjetila da sam jela prije 15min.. pa nema što drugo biti

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Sreca3
    18. Ožujak 2024. 09:35

Jutro curke, evo i ja da prijavim da ja bebicu nikako snazno da osetim, osetila sam je vec sredinom 14 tjedna medjutim kako mi je posteljica s preda to nisu intenzivni dodiri vec dosta tupi pa se nadam da ce se to bar malo pojacati. I moja beba je aktivna predvece i nocu. 
    Sto se tice svraba koze uredno me svrbi stomak i  dojke... ali nista strano mazem cisto maslinovo ulje i do sad nije bilo promena na kozi. Citala sam da je ono super.
    Ja sam po UZV danas punih 20 tjedana ali nastavljam racunati kako sam od prvog uzv.

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.