Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LaFemme
    18. Ožujak 2024. 17:28

Eonaria

Žene koje su nedavno odradile ogtt, jeste normalno jele do pretrage ili niste jele slatko? Meni je sestra rekla sa 3 dana prije ne jedem slatko, ali ne vidim neku svrhu. 😅

Sve sam jela normalno i zadnji obrok mi je bio u 21h navečer. Nisam pazila da sada tih dana ne jedem slatko i eto nalazi super :) Nadam se da će i tvoji biti isto. 

• LaFemme
    18. Ožujak 2024. 17:30

Meni se u 10 dana krvna slika pogoršala tj. hemoglobin mi je malo niži (109) i dobila sam željezo za piti Tardyferon 80mg. Jel pije još koja od vas i kako sjedaju na želudac? 

zeka123
    18. Ožujak 2024. 17:40

LaFemme

Meni se u 10 dana krvna slika pogoršala tj. hemoglobin mi je malo niži (109) i dobila sam željezo za piti Tardyferon 80mg. Jel pije još koja od vas i kako sjedaju na želudac?

Ja sam pila u prošloj trudnoći i jako mi se povraćalo

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

katy_kaya
    18. Ožujak 2024. 17:48

LaFemme

Ja pijem vec mjesec i pol i nemam nikakvih nuspojava. 

Johicaa
    18. Ožujak 2024. 17:56

Curke bila sam malo odsutna, vidim svi se dobro drzite bez obzira na tegobe.
    Drago mi je da su mamice i bebe koje cekaju nalaze dobro Monny i Delce ❤️
    Faith sretna sam sto je sve uredu i sto ste sigurni oboje 🫶🏻
    Sreco čestitam na kupnji stana, velike promjene odjednom i lijepe.🥳
    .
    Ja i dalje imam mucnine blage a povracam svako drugi-treci dan. Dobila sam 2 kg u 5 mj. sto je ok daleko sam jos od svoje pocetne kilaze.
    .
    Pregled je bio danas beban je super. Ima 230 grama, napredniji je za jedan dan , svi organi izgledaju dobro i zdravo. Cerviks 4 cm, pacenta je na dobrom mj. Eto uglavnom sve je dobro.
    .
    Kupila sam jastuk za trudnice neki nasla na internetu punjen polijesterom, opet se probudim na ledjima 🫠
    Od lezanja na lijevoj strani poceo me boljeti kuk 🤷🏻‍♀️

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
    Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
    21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm

laurell
    18. Ožujak 2024. 18:38

Leptirko22

laurell

Leptirko22

Ja cekam da laurell prijavi prve leptirice/udarce pa da ih i ja ocekujem posto se u svemu otpocetka vjerno pratimo 🤣🙈

Heeeeej, 🩷 propustila si!!! Pisala sam bas prije neki dan da mislim da osjećam, a sad sa sigurnošću mogu reci da osjećam!!! Stalnooo pogotovo kad ležim na kauču na leđima. I ti ćeš ubrzo 🤞🏽🤞🏽🤞🏽
    evo i sad dok ti pišem osjećam 😂

Jeeeeej! Baš mi je drago!

Isto se nadam da ces saznat spol na pregledu 🤣
    U svemu se pratimo ❤️❤️

saznajemoooo spol nego sto 🤞🏽🤩 
    danas Btw kad stavim ruku osjećam lupkanje blago pod rukom, i muž je osjetio danas 🥰

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

laurell
    18. Ožujak 2024. 18:40

Johica super za pregled! 🤩 suosjećam s mučninama i povracanjem svaki drugi/treci dan i ja jos uvijek. 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

purple13
    18. Ožujak 2024. 18:44

Leptirko22

Vi koje ste odradile ogtt, kako ste uspjele ne jest iza 19h? 🤣🤣🤣🤣

Ja to necu moc, sanse nema 😵😱

Hahah, odes spavat u 21h  😅😅😅
    Johica cestitam na super pregledu! 🥰

💙5/24💙

ElisaDay.
    18. Ožujak 2024. 19:00

Leptirko22

Vi koje ste odradile ogtt, kako ste uspjele ne jest iza 19h? 🤣🤣🤣🤣

Ja to necu moc, sanse nema 😵😱

Ja sam popila čašu jogurta oko 9, mislim da to možeš bez problema 

• Monny
    18. Ožujak 2024. 19:26

Ja za mjesec dana imam ogtt i rekla mi je da normalno jedem, naručena sam u 11 sati, znači da jedem čak i prije testa. Koliko sam shvatila tako rade prvi ogtt u Njemačkoj, a drugi u kasnijim tt ide natašte. Ja sam svakako gladna pola sata nakon jela 😂

Johica drago mi je da ste dobro, brzo će proći i povraćanje 🤞
    Ja ne znam kako da spavam, isto se uhvatim na leđima, noćas me sve peckalo na lijevoj strani 🤦

12/23 UZV ♥️✔️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.