Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sparkle212
    19. Ožujak 2024. 12:10

Johica hvala puno. Ja sam koristila Escontral i super su mi bile, ali u uputama pise da se ne preporuca u trudnoci pa sam zato bila skepticna. 

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

• Dalmatinka_u_zg
    19. Ožujak 2024. 12:16

Pozdrav cure,nisam bas aktivna na forumu,ali evo da se javim da je sve ok,jucer sam imala pregled,bebac dobro napreduje,ima 1300 grama i sve je kako treba🙂
    Iduci pregled imam 4.4.

• Faith1509
    19. Ožujak 2024. 13:45

Evo nas s pregleda. Cerviks na 3,5 cm, ne moram više 100% mirovati, kaže da mogu malo i u laganu šetnju, da ne izgubim mišićnu masu. Idući pregled za 3 tjedna. Bebač napreduje 355 g ima. Terapija i dalje ista magnezij + progesteron. I ne smijem sjediti 😂 

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

laurell
    19. Ožujak 2024. 13:59

Cure cestitam na dobrim pregledima! Faith drago mi je zbog tebe. Mislim da će nam svima sad lagane šetnjice goditi u ove proljetne nadolazeće dane 🌸
    .
    Ja primjećujem da kad vozim auto ili sjedim pod tim istim kutem na sjedalici il negdje da me bas počne stiskati dolje niže. A i kad osjećam udarce bebine osjećam ih tu niže. Bas me zanima sto će mi sutra reci. Kao da mi je Full nisko beba. Takav osjećaj imam 🤷🏽‍♀️

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

katy_kaya
    19. Ožujak 2024. 18:12

Evo i nas s anomaly scana. Sve je kako treba biti - brojali smo prstice, svi organi na broju i uredne morfologije. U dan smo s trajanjem trudnoce. I jaaaaako je aktivna, ali je napokon dopustila da joj vidimo lice 💖.
    Ja je jos ne osjecam i bilo mi je malo tesko citati kako vi vec lupanja osjecate naveliko. Placenta je bas sprijeda i nije cudno, potvrdio mi je da je sve u redu, ali jbg placentu ne mogu birat. 
    Sad se barem malo lakse dise. Sljedeci pregled 16.4. 
    Pusa svima i drzite se 💖💖

Leeloo101
    19. Ožujak 2024. 18:24

katy_kaya

Evo i nas s anomaly scana. Sve je kako treba biti - brojali smo prstice, svi organi na broju i uredne morfologije. U dan smo s trajanjem trudnoce. I jaaaaako je aktivna, ali je napokon dopustila da joj vidimo lice 💖.
    Ja je jos ne osjecam i bilo mi je malo tesko citati kako vi vec lupanja osjecate naveliko. Placenta je bas sprijeda i nije cudno, potvrdio mi je da je sve u redu, ali jbg placentu ne mogu birat.
    Sad se barem malo lakse dise. Sljedeci pregled 16.4.
    Pusa svima i drzite se 💖💖

Ako te tješi ne osjetim ni ja još lupkanje,  a placenta je straga...

Tu i tamo neki mjehurići koji je lako previdjeti.. i to je to

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

korni
    19. Ožujak 2024. 19:04

Johica hvala ti na postu za alergiju 🤗 
    Dalmatinka_u zg super za dobar pregled 😍
    Faith baš mi je drago da je sve okej ❤️ neka tako i ostane 🍀
    Katy_kaya bravooo 🤗😍
    ja baš jedva čekam da ostanem doma i da mogu jutra iskoristiti za šetnje..  a da vrijeme brzo prolazi, bome da. Nećemo se ni okrenut i već ćemo odbrojavati do prvih ljetnih bebica 😍

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

laurell
    20. Ožujak 2024. 08:06

Katy kaya bravo za super pregled. Preslatko 🌸 mene iskreno jako čudi sto već osjećam udarce i to cak pod rukom mogu i osjetiti. Vidjet ćemo sto će danas reci gin. Ja još ni ne znam gdje je moja posteljica smještena 😅
    .
    Jutro svimaaa! Moj pregled danas TEK POPODNE.. ughhh, mrzim ovo čekanje 

baby boy

laurell
    20. Ožujak 2024. 08:07

I da cure jeste vi imale ikakvo otkrivanje spola? takozvani gender reveal 😂

baby boy

• manu11
    20. Ožujak 2024. 10:17

Ja sam pocela osjecati prve baloncice od 20t i koji dan... a normalno je da ne osjetite do 24., zato nema mjesta brizi, i ja sam htjela najradije svog bebaca drzati u rukama cim sam imala pozitivan test ali polako, ovo putovanje je step by step🥰 
    I nisam organizirala nikakav gender reveal, nije u nasem stilu, kad bude krstenje ako Bog da bit ce party a dok se ne rodi za mene je to pomodarstvo. Razumijem da dolazi sa zapada gdje ljudi zele slaviti svoje nerodjeno dijete ali ionako u nasem podneblju cesto ispadne tatino pre veselje na musko dijete i prikrivenu razocaranost na zensko na sto mi se zaista zeludac okrece. 🙈

09.09.2023 ➕❤️
    03.05.2024 👶🏻🥳💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.