Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leeloo101
    10. Siječanj 2024. 08:43

Jutro cure... meni se ističe malo... Ali sam to sve pripisala utrogestanima, sad ih već ne pijem 7 dana. Pa mi je lakše jer ista što je bilo usko nisam mogla obuci,  od ponedjeljka na posao nosim moje hlače i dobro je.. nitko još ništa ne kuzi 
    I imam osjećaj da mi se polako vraća energija, posebno nakon jučerašnjeg lijepog pregleda, gdje sam vidila i nogice i rukice i 💓 junacko

A što se shoppinga tiče..  još mi je nekako rano 🫣🫣🫣🫣

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

purple13
    10. Siječanj 2024. 09:09

Meni se trbuh jos ne vidi. Samo kad lezim na ledjima, pogorovo ujutro, iskoci ko loptica ispod pupka, haha.
    Moj prva narudzba trudnickih stvari je jastuk za dojenje/spavanje i nesto tetra pelena. Bile su jako lijepe pa nisam odolila.

💙5/24💙

ericaa
    10. Siječanj 2024. 09:54

Jutro cure. Evo i meni je prva trudnoca i do sad nismo nista kupili a i ne znam od kud bi krenuli. Tetra pelene sam tek nedavno cula da postoji,apsolutni laik i neznalica. Cekamo Panoramu da vidimo jeli sve u redu i spol pa da si damo malo oduška 🙃 
    Ps i meni se od 9 tt vidi trbuscic,ne jako al ko zna,vidi. Isto sam pripisala progesteronu a i nisam visoka pa nema gdje nego na van 🤣

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

nada23
    10. Siječanj 2024. 10:13

Jutro cure 😊
    Nema nista slađe od prvog shoppinga za bebu i mamu. 😍 Ja sam u prošloj trudnoći pocela pomalo kupovati negdje nakon 20.tj. ( jastuk za trudnice, tetra pelene, rucnici, dekice, podloga za previjanje, plahte za krevetic,nepromočive navlake, kadica, termometar za vodu....) To je bilo medu prvim stvarima koje sam narucila, a poslije sam sve ostalo. Sad cu dosta toga moci iskoristiti pa cu imati manje stvari na popisu 😊
    Svakako jos imam dosta za cekati, tek sam na pocetku. Samo neka bebica bude dobro ❤️

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• LauraUna327
    10. Siječanj 2024. 11:01

pistacija13

Dobro jutro! 🥰
    Korni i Hellobaby, vas dvije uvijek vidim ovako rano, već mi je u navici da pijem kavu, odem na forum i znam da će vaše poruke biti prve u danu 😊 Baš mi je to lijepo 🙈
    .
    Ja sam na pragu drugog tromjesečja i jedva čekam jer se nadam nekoj promjeni. Famozni 12. tjedan za mene je bio ogromni flop jer su mi se mučnine i povraćanja pojačala i nikome to ne želim. Držite se sve! ❤️
    .
    Imam poriv da krenem s nekom kupovinom, ali ne znam odakle bih. Odjeću za sebe, neke knjige, možda neki tečaj, nešto za bebu, nešto od namještaja, pribora ili potrepština za bebu? Imam osjećaj da je toliko toga i da bi bilo dobro barem početi istraživati o nečemu da mi kasnije bude lakše i bez žurbe, ali osjećam se tako izgubljeno u svim mogućnostima i informacijama 😬 Što ste vi prvo "rješavale", pogotovo first time moms kada vam je sve bilo novo?

Kad smo kod drugog tromjesječa, ono nam traje do kraja 13 tjedan .. jel tako? Nisam ziher je 12 ili 13. 

Ja sam baš neki da mužu komentirala da moramo ići u neki baby dućan da si napravim popis. Da ne lutam, da znam kaj mi treba i kaj hoću. 

Što se tiče knjiga, ja sam si uzela ''Što očekivati u trudnoći''. Knjiga je okej, ali mi je malo konfuzna jer je po pitanjima. I jučer dobila od kolegice knjigu ''Bebe - prve dvije godine", malo sam je preletila i baš mi se čini simpa. 

S obzirom da na poslu dosta sjedim kupila sam si u Calcedoniji hlače koje su kao trenirka-hlače i jedne trudničke. U svoje više niti jedne ne stanem, iako nemam trbuha baš proširili mi se bokovi 😂😂

It's a girl 💕

pistacija13
    10. Siječanj 2024. 11:36

LauraUna327

pistacija13

Dobro jutro! 🥰
    Korni i Hellobaby, vas dvije uvijek vidim ovako rano, već mi je u navici da pijem kavu, odem na forum i znam da će vaše poruke biti prve u danu 😊 Baš mi je to lijepo 🙈
    .
    Ja sam na pragu drugog tromjesečja i jedva čekam jer se nadam nekoj promjeni. Famozni 12. tjedan za mene je bio ogromni flop jer su mi se mučnine i povraćanja pojačala i nikome to ne želim. Držite se sve! ❤️
    .
    Imam poriv da krenem s nekom kupovinom, ali ne znam odakle bih. Odjeću za sebe, neke knjige, možda neki tečaj, nešto za bebu, nešto od namještaja, pribora ili potrepština za bebu? Imam osjećaj da je toliko toga i da bi bilo dobro barem početi istraživati o nečemu da mi kasnije bude lakše i bez žurbe, ali osjećam se tako izgubljeno u svim mogućnostima i informacijama 😬 Što ste vi prvo "rješavale", pogotovo first time moms kada vam je sve bilo novo?

Kad smo kod drugog tromjesječa, ono nam traje do kraja 13 tjedan .. jel tako? Nisam ziher je 12 ili 13.

Ja sam baš neki da mužu komentirala da moramo ići u neki baby dućan da si napravim popis. Da ne lutam, da znam kaj mi treba i kaj hoću.

Što se tiče knjiga, ja sam si uzela ''Što očekivati u trudnoći''. Knjiga je okej, ali mi je malo konfuzna jer je po pitanjima. I jučer dobila od kolegice knjigu ''Bebe - prve dvije godine", malo sam je preletila i baš mi se čini simpa.

S obzirom da na poslu dosta sjedim kupila sam si u Calcedoniji hlače koje su kao trenirka-hlače i jedne trudničke. U svoje više niti jedne ne stanem, iako nemam trbuha baš proširili mi se bokovi 😂😂

Da, drugo pocinje s 14. tjednom, tj. prvo traje do kraja 13. tjedna. Vidjela sam i neke druge izracune, ali ovo je kao najcesce...
    Malo cu proguglati knjige koje spominjes pa vidjeti sto bi mi bilo korisno. Volim citati i volim imati/kupovati knjige, ali nemam nista s tom tematikom. A ipak mi je sad to najpotrebniji zanr 😊
    Razumijem te za hlace, kod mene isto, jednostavno mi je neudobno i tijesno u starima, najradije bih u sirokim pidzamama svuda isla 🤪

Leeloo101
    10. Siječanj 2024. 11:51

Ok, što su tetra pelene🫣🫣🫣🫣

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Gabby
    10. Siječanj 2024. 11:52

Pozdrav svima, evo mi smo obavili pregled. Danas 17+0. Sve je u redu. Cak smo uspjeli i pišulinca vidjet tako da imamo fora slikicu 😁  napomenuo mi je da je posteljica sprijeda pa necu bas lako osjetit pokrete ali mi je pokazao mjesto lijevo od pupka pored gdje cu najprije moc 🥰 obožavam svog ginekologa 🤣
    Iduci uzv 29.01. jer idem kod privatnika pa da mi moze napisat preporuku za soc. za komplikacije koje bih otvorila 01.02., taman na pola puta. I tada cemo detaljniji pregled bebolinca napraviti.

👩‍🦰 ‘92. Hashimoto, policistični jajnici, AMH 30.71 pmol 👨 ‘77 normoz Pokušavamo od 06/2021, 10/2022 HSSG
    Poliklinika IVF
    03/2023 IUI Femara, Gonal, Ovitrelle ❌ 07/2023 1. IVF 16 🥚, 8 blasti ❄️ freeze all -hiper
    02.10.’23. FET 1 blastice 🐧 6dnt ➕ beta 10dnt 494 ➡️ 12dnt 1317 ➡️ 14dnt 4366 07.12. Nifty ✅ It’s a boy 💙

Perpetua
    10. Siječanj 2024. 12:16

Gabby

Pozdrav svima, evo mi smo obavili pregled. Danas 17+0. Sve je u redu. Cak smo uspjeli i pišulinca vidjet tako da imamo fora slikicu 😁 napomenuo mi je da je posteljica sprijeda pa necu bas lako osjetit pokrete ali mi je pokazao mjesto lijevo od pupka pored gdje cu najprije moc 🥰 obožavam svog ginekologa 🤣

Baš lijepo ovo da ti je ginekolog pokazao gdje možeš očekivati 🤗
    Meni je posteljica straga, i nije prva trudnoća, ali zasad mi se čini da još samo suptilno osjećam iznutra malo mjehuriće zadnjih tjedan-dva, a željno iščekujem ono kad ću moći pokeati izvana pa da osjetim odgovor. 😄

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

Hellobaby
    10. Siječanj 2024. 13:13

Lista pregleda:

Freya - 10.1.
    Gabby - 10.1.
    neverland - 12.1.
    ITM - 12.1.
    M-P - 13.1.
    malaBubamara123 - 16.1.
    bopsich - 16.1.
    Lela91 - 16.1.
    deedee1405 - 16.1.
    ericaa - 16.1.
    Mushi - 17.1.
    mia_ - 17.1.
    katy_kaya - 17.1.
    Dalmatinka_u_zg - 19.1.
    Mommyof3 - 19.1.
    laurell - 22.1.
    Mareeeee - 23.1.
    plave_okice -23.1.
    Nada23 - 23.1.
    zeka123 - 24.1.
    NPelica - 24.1.
    Melian - 24.1.
    ElisaDay - 25.1.
    LauraUna327 - 26.1.
    Hellobaby - 29.1.
    Leptirko22 - 29.1.
    marta96 - 31.1.
    purple13 - 1.2.
    Mammy - 2.2.
    korni - 5.2.
    Sreća2012 - 6.2.
    pistacija13 - 9.2.
    Perpetua - 16.2. 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.