Nas pregled prošao uredno…
Što ako nifty ne bude ok? Znam što mi znači low risk. A što ako bude High?
Za početak, nemoj razmišljati tako, udri na pozitivu 🍀 bit će sve okej 🍀 ja sam se bila raspitivala, i meni su rekli da ukoliko NIPT upućuje na nešto, da se tada može raditi amniocentoza kojom se potvrduje ili opovrgava nalaz NIPTa, i amniocentoza se radi u 16tt (ako nisam pobrkala). Šaljem pozitivnu vibru i bravo za uredan pregled ❤️
💝💝💝💝
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Hvala vam cure na savjetima, i ja mislim da mi je do stresa kad sam tamo. Jutros prije nego mi je izmjerila sam baš osjetila da mi srce jako lupa, ko da će mi iskočiti. Mjerila sam danas poslije ručka i bio mi je 126/78. Pratiti ću sad par dana pa ću joj to pokazati.
Moj je danas tlak dosta nizak. Pretpostavljam i jučer jer sam se isto loše osjećala Pogotovo navečer.
Danas sam pratila, bio je 93/67, sad 100/62
Inače prije trudnoće sam imala čak dosta češće i mrvu vislji tako da je za mene ovo bas nisko, umrtvi me totalno. Plus ove mučnine… 😫
A eto, meni obrnuto, prije sam imala niski, sad odjednom visok. U svakom slučaju bolje za tebe i bebu da je niži, znam da nije ugodno ali probaj jesti češće manje obroke i pij puno vode. Također sol + voda podiže tlak
28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸
Hvala vam cure na savjetima, i ja mislim da mi je do stresa kad sam tamo. Jutros prije nego mi je izmjerila sam baš osjetila da mi srce jako lupa, ko da će mi iskočiti. Mjerila sam danas poslije ručka i bio mi je 126/78. Pratiti ću sad par dana pa ću joj to pokazati.
Moj je danas tlak dosta nizak. Pretpostavljam i jučer jer sam se isto loše osjećala Pogotovo navečer.
Danas sam pratila, bio je 93/67, sad 100/62
Inače prije trudnoće sam imala čak dosta češće i mrvu vislji tako da je za mene ovo bas nisko, umrtvi me totalno. Plus ove mučnine… 😫
Laurell Ali nas dvije stalno iste tegobe imamo 🤣
Tjesim se da jos samo 5ipo tjedana mucnina (nadam se), borbe s hranom i ostalih ovih manje lijepih sadrzaja u trudnoci.
Manifestiram si trudnicki sjaj odmah u 12tt 🤣🤣 mozda upali
Leptirko22 čekala sam i ja drugo tromjesečje kao ozeblo sunce i sav bliss o kojem se priča, kad ono sve isto, samo me sve zateže, žulja i boli. 😂
Vjerojatno je to zbog strogog mirovanja, ali ni glowu nema ni traga ni glasa. 😂
Jutro cure 🙂
Meni je drugo tromjesečje super (osim šta još uvijek lošije spavam), ali nemam nikakvih tegobi, boli i sl., umor je manji, imam više volje..tako da se ne mogu požaliti na ništa 😁 i zelim vam da svima takvo bude 🤗 danas sam budna od 3 i pol, pa sam opelješila zaru u aplikaciji 🤣
Sretno na pregledima ❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Dobro jutro! 🥰
Korni i Hellobaby, vas dvije uvijek vidim ovako rano, već mi je u navici da pijem kavu, odem na forum i znam da će vaše poruke biti prve u danu 😊 Baš mi je to lijepo 🙈
.
Ja sam na pragu drugog tromjesečja i jedva čekam jer se nadam nekoj promjeni. Famozni 12. tjedan za mene je bio ogromni flop jer su mi se mučnine i povraćanja pojačala i nikome to ne želim. Držite se sve! ❤️
.
Imam poriv da krenem s nekom kupovinom, ali ne znam odakle bih. Odjeću za sebe, neke knjige, možda neki tečaj, nešto za bebu, nešto od namještaja, pribora ili potrepština za bebu? Imam osjećaj da je toliko toga i da bi bilo dobro barem početi istraživati o nečemu da mi kasnije bude lakše i bez žurbe, ali osjećam se tako izgubljeno u svim mogućnostima i informacijama 😬 Što ste vi prvo "rješavale", pogotovo first time moms kada vam je sve bilo novo?
Dobro jutro! 🥰
Korni i Hellobaby, vas dvije uvijek vidim ovako rano, već mi je u navici da pijem kavu, odem na forum i znam da će vaše poruke biti prve u danu 😊 Baš mi je to lijepo 🙈
.
Ja sam na pragu drugog tromjesečja i jedva čekam jer se nadam nekoj promjeni. Famozni 12. tjedan za mene je bio ogromni flop jer su mi se mučnine i povraćanja pojačala i nikome to ne želim. Držite se sve! ❤️
.
Imam poriv da krenem s nekom kupovinom, ali ne znam odakle bih. Odjeću za sebe, neke knjige, možda neki tečaj, nešto za bebu, nešto od namještaja, pribora ili potrepština za bebu? Imam osjećaj da je toliko toga i da bi bilo dobro barem početi istraživati o nečemu da mi kasnije bude lakše i bez žurbe, ali osjećam se tako izgubljeno u svim mogućnostima i informacijama 😬 Što ste vi prvo "rješavale", pogotovo first time moms kada vam je sve bilo novo?
Jutro cure! 🙂
.
Mi smo prvo kupili kolica ako se dobro sjećam. 🫣😅
Sada gledam odjeću i neke sitnice.
.
Ja sam se jučer vratila na posao i kada se probudim već mislim kada ću doći kući. Baš sam uživala ova dva tjedna kod kuće pa mi je sada teško vratiti se u rutinu.
Čekam i ja nalet energije u drugom tromjesečju. 😃
'21. 💙
'24. 💛
Ej cure nisam stigla prije pisati, ali sam sve pročitala.
ElisaDay zasto si pisala za hospitalizaciju, jesi na terapiji? Kakav ti je tlak?
Ja prije nisam bas mjerila i kad sam imala prvi spontani sam znala osjetiti da mi je loše u glavi, a tlak 140-150/100 znači to je bilo kad nisam bila trudna pa sam tu nekad izmjerila i bio je oko 130/80 tako i kod dr kad sam isla npr zbog bilo čega pa uvijek izmjere tlak. U trudnoći od straha prvi pregled 160/90, a nikakav simptom pa sam morala mjeriti cijelu trudnoću 3x dnevno di sam dobila ptsp od tlakomjera, a terapiju nisam dobila jer je ugl tlak išao do 145/95 koliko se tolerira naravno to nije bio stalni tlak ugl isto 130/80. Na pregledima redovno 140/80 bio.. I tak pred kraj trudnoće čak i 120/80 da bi dosla iz bolnice i tlak 150/100 glavobolja i pritisak oko srca tu me htio dr poslati opet u bolnicu, ali da beba mora ostati doma... Na kraju smo uspjeli naći terapiju i sniziti do 145/95 i ostala doma s bebom i pila terapiju kroz babinje. Kasnije mi se nekad znao tlak pojaviti i to bi osjetila kao iznenadnu mučninu i slabost.. Ugl ja sam sad rekla ako misle da treba da mi nek daju odma terapiju, ali su rekli da jos ne treba makar me sestra gnjavi zbog ovog 130 /90 da moram mjeriti.. Izmjerim 2x tjedno jer da mjerim opet svaki dan opet bi pojačala taj strah, samo se nadam da će i kraj i poslije poroda biti ok, a ne panika ko zadnji put..
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Jutro cure!
neverland ma kad ja sam ti anti social media, ali evo neki dan sam rekla najstarijoj kćeri za trudnoću, pa mi možda ona s vremenom pomogne napraviti neki profil na face-u 😀
pistacija13 danas kasnim 😅 po noći sam slabo spavala pa sam za čudno bila u krevetu do 6:55. Djecu sam spremila i još malo ih vozim u školu i vrtić
Ajme za prvu curku se više ni ne sjećam 😅
Napravi si popis pa polako 😀
ElisaDay i marta nadam se da će vam biti ok tlak 🤞🏻
..
Do sada sam nosila trenirke jer su nižeg struka, ali mi više ne pašu..danas idem izvaditi kutiju sa trudničkim hlačama 😅
Kako vi stojite sa trbuščićima? ☺
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Pistacija 🥰 tako i ja baš volim ujutro svratiti i pročitati uz kavu 🤗 u istim sam brigama kao i ti, uopće ne znam otkud bih počela i šta je potrebno sve za bebu 🙈 planiram ovih dana udrit po guglu, i dobrodošli su svi savjeti cura ❤️
Hellobaby meni se sad baš vidi trbuščić i ponosno ga pokazujem i mazim ❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji