Evo meni je opet bio visok tlak, jutros išla na kontrolu, moram ponovo doći za tjedan dana. Danas je bio 140/60, zadnji put 140/80. U šoku sam, nikad nisam imala problema sa tlakom , uvijek je bio ili normalan ili niži.
Mozda ti od stresa skoci kad tamo mjeris. Probaj doma mjerit pa ces vidjeti.
💙5/24💙
Jel se i vama u nekom trenu pocela javljat konstantna glad. Znaci ja ne mogu vjerovat da mi je to vec pocelo. Pojedem nesto i za 20min sam nenormalnl gladna.
Sinoc sam pogrijesila, legla sam u krevet i bila gladna, ali ono, idem spavat pa necu sad jest. Spavanje nocas strahovito lose. U 6 sam odustala od spavanja pa sam se do 9 vrtila po krevetu, isto gladna, medjutim obozavam se izlezavat i glupaca umjesto da se ustanem jest ja sam lezala 🤣🤣🤣 i onda kad sam ustala odma frizider i ajmo jest i tako me slabost neka uhvatila da sam odma istrcala na terasu na zrak, malo se umila hladnom vodom i primirila na kauc.
Uglavnom, jesu li se i vama dogadjale takve stvari? I to ovako rani period trudnoce, a glad nemoguca
Tako je i meni isto već krenulo u 5.tjednu. Sad je sve skupa malo blaže, ali jos uvijek imam napadaje gladi 🙈 Onda me u istom trenutku uhvati strasna mucnina. Treba stalno nešto grickati 😆
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Žene, za grupu - kako god želite. Sve ste dobrodošle i nikoga nećemo siliti. 😊 Ja općenito imam problem s tim što se zatrpa i onda trebam sjediti i pola sata čitati. U grupi napravimo teme koje su po svačijem nahođenju i svatko sudjeluje koliko želi.
Hvala na pozivu. Meni za sada vise
odgovara forum. 😊
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Jel se i vama u nekom trenu pocela javljat konstantna glad. Znaci ja ne mogu vjerovat da mi je to vec pocelo. Pojedem nesto i za 20min sam nenormalnl gladna.
Sinoc sam pogrijesila, legla sam u krevet i bila gladna, ali ono, idem spavat pa necu sad jest. Spavanje nocas strahovito lose. U 6 sam odustala od spavanja pa sam se do 9 vrtila po krevetu, isto gladna, medjutim obozavam se izlezavat i glupaca umjesto da se ustanem jest ja sam lezala 🤣🤣🤣 i onda kad sam ustala odma frizider i ajmo jest i tako me slabost neka uhvatila da sam odma istrcala na terasu na zrak, malo se umila hladnom vodom i primirila na kauc.
Uglavnom, jesu li se i vama dogadjale takve stvari? I to ovako rani period trudnoce, a glad nemoguca
Tako je i meni isto već krenulo u 5.tjednu. Sad je sve skupa malo blaže, ali jos uvijek imam napadaje gladi 🙈 Onda me u istom trenutku uhvati strasna mucnina. Treba stalno nešto grickati 😆
Pa ja vise ne znam sta bih jela. Ne zelim bas sad se trpat necim pa nastojim da su to uglavnom bademi, cak mi i oni tuc keksi odgovaraju, al' onda se osjecam kao da sam na dijeti. Slani keksici, voda,...Boze me prosti kao da sam bolesna, a ne trudna 🤣🤣
Sta ste vi uglavnom jeli, buduci da nece svaka glad bit utazena pravim obrokom 🤣
Pa ja vise ne znam sta bih jela. Ne zelim bas sad se trpat necim pa nastojim da su to uglavnom bademi, cak mi i oni tuc keksi odgovaraju, al' onda se osjecam kao da sam na dijeti. Slani keksici, voda,…Boze me prosti kao da sam bolesna, a ne trudna 🤣🤣
Sta ste vi uglavnom jeli, buduci da nece svaka glad bit utazena pravim obrokom 🤣
U ovom periodu je tesko pridržavati se zdrave prehrane. Ja bi sve dala da mogu jesti ono sto Inače volim, ali ne ide.🙈
Isto mi odgovaraju slani keksići, a pogotovo Tuc 😂 Ali ne valja ni jesti previse. Meni bademi nikako ne odgovaraju, cak mi je muka od njih. Dvopek dobro dođe, a i jabuke. Ja vodu ne mogu smisliti pa uglavnom pijem hladnu mineralnu i ubacim krisku limuna. 😊 Uglavnom da, i ja se osjećam vise bolesna nego trudna. Najgora su ova prva 3 mjeseca, a poslije bi trebalo biti lakse.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Pa ja vise ne znam sta bih jela. Ne zelim bas sad se trpat necim pa nastojim da su to uglavnom bademi, cak mi i oni tuc keksi odgovaraju, al' onda se osjecam kao da sam na dijeti. Slani keksici, voda,…Boze me prosti kao da sam bolesna, a ne trudna 🤣🤣
I meni je tako. Al sad već varira ili gladna ili ne bi ništa
Gran cereale i jogurt uglavnom ubacujem
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Evo meni je opet bio visok tlak, jutros išla na kontrolu, moram ponovo doći za tjedan dana. Danas je bio 140/60, zadnji put 140/80. U šoku sam, nikad nisam imala problema sa tlakom , uvijek je bio ili normalan ili niži.
Doma mi je uvijek ok, sad sam baš mjerila, 129/80.
Osjetim ja čim dođem tamo da se uznemirim, i ne bi me Bog smirio
28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸
Mjeri si doma i zapisuj pa im to pokazi tamo na kontroli. Jos pogotovo ces sad svaki put biti u strahu od tog tlaka, normalno je da bude veci.
💙5/24💙
Cure, a svako koliko idete na preglede? Vidim da netko ide cesce, a netko puno rjede pa me zanima ovisi li to o duljini trudnoce, doktorima ili necem trecem?
Meni su recimo rjedji pregledi, 4 pa i 5 tjedana razlike od jednog do drugog. Ali ja nemam nikakvih problema, sve je uredno, nije rizicna trudnoca i rana je trudnoca.
Mislim da u kasnijim tjednima cesce ides, plus ako postoje nekakvi problemi koji zahtjevaju cesce nadziranje trudnoce. Ima cura koje idu i na zahtjev cesce.
Ako je sve u redu ne bi trebalo precesto prtljati dolje. Sad kako koja zena moze izdrzati i koliko je nestrpljiva ili uplasena od jednog do drugog pregleda… to je drugi par rukava 😅
Pistacija, ja sam isla na pregled svako 2 tjedna u prvom, u drugom tromjesecju svako 3tjedna.
Malo s ovakvom porukom stvaras efekt da se mi sa cescim pregledima mozda losije osjecamo jer se brinemo vise. Kao da su nasi strahovi manje bitni nego to sto npr ti nemas straha.
Kuzim da nisi nista lose prosla, i Bogu dragom hvala da nisi, daj Boze da nikad nijedna ne prodje ono sto sam konkretno ja.
Samo malo empatije vise probaj iduci put kad na ovakve teme dajes svoje misljenje jer sam se ja osjetila lose sto idem cesto na pregled iz straha :))🙈
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Mjeri si doma i zapisuj pa im to pokazi tamo na kontroli. Jos pogotovo ces sad svaki put biti u strahu od tog tlaka, normalno je da bude veci.
Da, to mi je i rekla da radim. Nadam se da će sve biti ok i da neće biti potrebe za hospitalizacijom 😭
28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸
Sortiraj odgovore
Najstariji