Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dalmatinka_u_zg
    10. Siječanj 2024. 18:00

Pozdrav cure,
    Malo sam zapostavila forum u zadnje vrijeme, ali tu i tamo preletim vaše poruke.
    Ja sam u ponedjeljak imala pregled,sve je super i saznali smo spol-stiže nam mali dečkooo🩵🩵🩵 iduća kontrola mi je 12.2., a 19.1.anomaly scan u Vinogradskoj.

purple13
    10. Siječanj 2024. 18:23

Mammy jako mi je žao, drži se.. 💔

Dalmatinka woohoo, cestitam 💙

💙5/24💙

Haru
    10. Siječanj 2024. 19:17

Mammy, želim ti puno snage za prebroditi tugu! Šaljem zagrljaje ♥️
    Dalmatinka, čestitam! 💙

'21. 💙
    '24. 💛

ElisaDay
    10. Siječanj 2024. 19:57

Joj cure, ja sam sad mjerila tlak jer mi je dr.rekla da moram pratiti sada svaki dan 3x dnevno kako mi je na zadnje dvije kontrole bio viši. Skoro sam pala sa stolice, 147/92, znači u životu nisam vidjela taj broj,  što da radim? Dragi bi da odemo na hitnu, ne znam koliko ima smisla, bojim se a opet ne želim previše paničirati. Kako je moguće da sam od nisko-tlakašice došla do ovoga i to u samo par tjedana?? U šoku sam. I to u ovako niskoj trudnoći...

28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸

pistacija13
    10. Siječanj 2024. 20:28

Mammy, jako mi je zao! Zelim ti puno snage. Javi nam se ako budes trebala razgovor ili podrsku. ❣️
    Dalmatinka, superiska, cestitke!! 😇
    Elisa, ja stvarno ne znam nista o tlaku pa nemam kako pomoci. Mogu ti samo reci da je moja frendica niskotlakasica i u svim trudnocama je dobila terapiju za tlak koliko je skakao. Ispostavilo se da je genetski, ima u obitelji nekoliko visokotlakasa pa joj skace u trudnoci. Ako zelis ici na hitnu, odi svakako. Sretno 🤞

zeka123
    10. Siječanj 2024. 20:42

Večer ! Ne znam koliko sam pohvatala.
    Čestitke na pregledima 💗

Mammy iskreno mi je žao ! Drži se draga 🙏💙
    ElisaDay ja ti nemam neki savjet jer se ne razumijem u to ali ako želiš na hitnu , odi. Ja uvijek radim kako mi glas u meni kaže.
    Samo nemoj paničariti...🤞

Meni su počeli desni krvarit , kako vi stojite sa tim ? Meni je u svakoj trudnoći sa tim haos. Ko da treniram boks. Morat ću neki gel kupit.

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

• Srceko23
    10. Siječanj 2024. 21:02

Ej cure, nazalost u obitelji mi pojedinci imaju zdravstvenih problema pa me to jako muci i stresira. Da li je koja imala takvu situaciju i moze li imati stetne posljedice za bebu? Nije to cjelodnevna briga jer pokusavam ipak biti pozitivna, ali stres je ipak neizbjezan. 

korni
    10. Siječanj 2024. 21:05

Mammy nema riječi utjehe u ovakvoj situaciji.. 💔 tu smo ako zatrebaš podršku, razgovor.. Drži se ❤️
    Dalmatinka u zg čestitam na dečkiću 💙
    Elisa ako će te i malo umiriti odlazak na hitnu, odi, pa vidi šta će reć. 🤞
    Zeka i meni krvare svakih par dana. ništa jako, ali krvare. 😏

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

ericaa
    10. Siječanj 2024. 22:09

Cure,dobila sam nalaze krvi. Dok se ne čujem s doktoricom može pitanje? Je li koja ima snižen TSH (0.33) a ref vrijednosti su 0.55-4.78? CRP i leukociti su malo poviseni al negdje sam procitala da je u trudnoci to normalno (CRP 6.8,LEU 9.9) Kad čitam na internetu piše da je za trudnice normalni TSH od 0.3 ali mi nikad nije ovako nizak bio pa me malo zbunilo.

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Haru
    10. Siječanj 2024. 22:30

ericaa

Cure,dobila sam nalaze krvi. Dok se ne čujem s doktoricom može pitanje? Je li koja ima snižen TSH (0.33) a ref vrijednosti su 0.55-4.78? CRP i leukociti su malo poviseni al negdje sam procitala da je u trudnoci to normalno (CRP 6.8,LEU 9.9) Kad čitam na internetu piše da je za trudnice normalni TSH od 0.3 ali mi nikad nije ovako nizak bio pa me malo zbunilo

Meni nisu gledali crp, ali jesu leukocite i što kažeš da je povišeno u trudnoći istina je. Neka te to ne brine. 🙂 Za TSH ne znam jer je moj prošlu trudnoću bio povišen pa sam pila terapiju zbog toga. Vjerujem da ima cura koje znaju nešto i o nižim vrijednostima. 

'21. 💙
    '24. 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.