Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    marta96
    10. Siječanj 2024. 22:42

Elisaday jesi isla na hitnu? Ja s tim tlakom nebi isla na hitnu nego bi zvala svojeg gin, bolje da dobijes terapiju i da si mirna. Meni je znao u trudnoći isto tak skakati jednom mi je bio tak 146/96 i rekla sam si nejdem nikud makat umrla meni je očito od vremena skakalo.. I ptsp od mjerenja 3x na dan 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

ericaa
    10. Siječanj 2024. 22:51

Haru

ericaa

Cure,dobila sam nalaze krvi. Dok se ne čujem s doktoricom može pitanje? Je li koja ima snižen TSH (0.33) a ref vrijednosti su 0.55-4.78? CRP i leukociti su malo poviseni al negdje sam procitala da je u trudnoci to normalno (CRP 6.8,LEU 9.9) Kad čitam na internetu piše da je za trudnice normalni TSH od 0.3 ali mi nikad nije ovako nizak bio pa me malo zbunilo

Meni nisu gledali crp, ali jesu leukocite i što kažeš da je povišeno u trudnoći istina je. Neka te to ne brine. 🙂 Za TSH ne znam jer je moj prošlu trudnoću bio povišen pa sam pila terapiju zbog toga. Vjerujem da ima cura koje znaju nešto i o nižim vrijednostima.

Hvala. Nikad mi nije tako nizak,obicno je od 1.5 do 2.5 pa nemam iskustva a znatizeljna sam dok mi se doktorica ne javi 😀 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

korni
    11. Siječanj 2024. 06:19

Jutro 🙂
    ElisaDay kako si danas?
    Ericaa ne znam ništa o tome, nadam se da će neka od cura imati savjet 🙂
    Npelice zaboravila ti reći da mi je stigao jastuk, odspavala nocas na njemu, i nije bilo uopće loše 🤗 mrcina je, pa kad sam se prebacivala na drugi bok, nisam i njega prebacila 😅
    Sretno na pregledima 🤗

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Hellobaby
    11. Siječanj 2024. 07:02

Jutro cure! 
    Mammy ajme baš mi je žao 😤😤😤😤😤 
    Dalmatinka_u_zg ja nemam upisan tvoj termin poroda 😅 i čestitam na dečkiću 💙
    Kako ste cure? 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

pistacija13
    11. Siječanj 2024. 07:24

Dobro jutro!
    .
    Moram vam nešto ispričati, jučer sam doživila mini šok i evo još uvijek si ne mogu objasniti što se dogodilo i zašto.
    Jučer smo imali manje obiteljsko druženje pa smo iskoristili priliku i objavili trudnoću. Ništa spešl, rekli uživo plus javili bliskim prijateljima i bližoj rodbini koja nije bila prisutna tamo. Iznenadila sam se za neke osobe, baš sam vidjela koliko im je drago i koliko su sretni zbog nas i to je stvarno prelijepo. Međutim, je li vam se dogodilo da se netko na vas naljutio kada ste mu rekle da ste trudne??? 🤣 E pa meni evo je...
    Dakle, osoba u bližoj obitelji, prošle godine rodila bebicu, krasnu curicu (da ne mislite da je reakcija takva možda zbog djece; znam da osobama koje se bore s plodnošću ta tema može biti osjetljiva - ali nije to u pitanju). I na moje "trudna sam" dobijem ljutitu reakciju. Prvo kroz zube procijeđeno čestitam, a onda ide napad. Zašto sam ja to skrivala, zašto tajim itd. Ona je svoju trudnoću objavila odmah i svima (pa tako i meni) i problem je u tome, koliko sam shvatila, da sam ja od NJE (kao da je jedina na svijetu) skrivala da sam trudna, a ona je meni rekla odmah. Od moje lijepe vijesti napravila je od sebe centar pozornosti. Nisam ni stigla reagirati jer nisam očekivala da se netko može tako ponijeti, samo sam objasnila da nikome nismo govorili i da sam htjela ući u malo "sigurnije" tjedne. 
    Sad mi je u jednu ruku žao što sam se uopće pokušala obraniti i objasniti, a u drugu ruku ne ide mi u glavu takvo ponašanje i zapravo me rastužilo jer smo obiteljski bliske... Pokušavam to nekako staviti u glavi na ignor ali ne ide mi baš 😬

Leptirko22
    11. Siječanj 2024. 08:16

pistacija13

Dobro jutro!
    .
    Moram vam nešto ispričati, jučer sam doživila mini šok i evo još uvijek si ne mogu objasniti što se dogodilo i zašto.
    Jučer smo imali manje obiteljsko druženje pa smo iskoristili priliku i objavili trudnoću. Ništa spešl, rekli uživo plus javili bliskim prijateljima i bližoj rodbini koja nije bila prisutna tamo. Iznenadila sam se za neke osobe, baš sam vidjela koliko im je drago i koliko su sretni zbog nas i to je stvarno prelijepo. Međutim, je li vam se dogodilo da se netko na vas naljutio kada ste mu rekle da ste trudne??? 🤣 E pa meni evo je…
    Dakle, osoba u bližoj obitelji, prošle godine rodila bebicu, krasnu curicu (da ne mislite da je reakcija takva možda zbog djece; znam da osobama koje se bore s plodnošću ta tema može biti osjetljiva - ali nije to u pitanju). I na moje "trudna sam" dobijem ljutitu reakciju. Prvo kroz zube procijeđeno čestitam, a onda ide napad. Zašto sam ja to skrivala, zašto tajim itd. Ona je svoju trudnoću objavila odmah i svima (pa tako i meni) i problem je u tome, koliko sam shvatila, da sam ja od NJE (kao da je jedina na svijetu) skrivala da sam trudna, a ona je meni rekla odmah. Od moje lijepe vijesti napravila je od sebe centar pozornosti. Nisam ni stigla reagirati jer nisam očekivala da se netko može tako ponijeti, samo sam objasnila da nikome nismo govorili i da sam htjela ući u malo "sigurnije" tjedne.
    Sad mi je u jednu ruku žao što sam se uopće pokušala obraniti i objasniti, a u drugu ruku ne ide mi u glavu takvo ponašanje i zapravo me rastužilo jer smo obiteljski bliske… Pokušavam to nekako staviti u glavi na ignor ali ne ide mi baš 😬

Nemas se razloga stresirat ni bit tuzna. Ti i tvoje dijete ste si na prvom mjestu i imas puno pravo odlucit kad ces obznanit trudnocu. 
    Mislim da ti takvi ljudi koji ce ti zamjerat sto njima medju prvima nisi rekla, iskreno, ni ne trebaju u blizini. Ako sami sebe stavljaju na prvo mjesto u usporedbi s tako lijepom vijesti.

Ja isto ne zelim prije 12,13tt govorit. 

purple13
    11. Siječanj 2024. 08:31

Elisaday jesi se javila doktoru? Kako se osjecas?
    Pistacija ne znam jel ovo smijesno ili zalosno. Nemoj se osjecati lose zbog te osobe, to samo govori o njoj kakva je.
    Danas putujem busom i cesta je tako ocajna da mislim da se moj bebač dobrano razdrmao.🤣🤣
    Mislim da sam uspjela otkriti pokrete, onako nize desno od pupka, i uvijek tamo lupne.

💙5/24💙

MarTina=)
    11. Siječanj 2024. 08:33

pistacija13

Dobro jutro!
    .
    Jučer smo imali manje obiteljsko druženje pa smo iskoristili priliku i objavili trudnoću. Ništa spešl, rekli uživo plus javili bliskim prijateljima i bližoj rodbini koja nije bila prisutna tamo. Iznenadila sam se za neke osobe, baš sam vidjela koliko im je drago i koliko su sretni zbog nas i to je stvarno prelijepo. Međutim, je li vam se dogodilo da se netko na vas naljutio kada ste mu rekle da ste trudne??? 🤣 E pa meni evo je…
    Sad mi je u jednu ruku žao što sam se uopće pokušala obraniti i objasniti, a u drugu ruku ne ide mi u glavu takvo ponašanje i zapravo me rastužilo jer smo obiteljski bliske… Pokušavam to nekako staviti u glavi na ignor ali ne ide mi baš 😬

Svega ima... Nažalost, mislim da je tebe sad razočarala ta osoba. Ona je i sama postala mama nedavno, očekuješ da će biti sretna zbog tako lijepog događaja kod vas. Tjedan je za veselje ionako nebitan, svi bismo očekivali da se ljudi s tovom raduju, a ne da traže dlaku u jajetu. 

👰 1991.
    PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
    15.11.23.➕
    1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️

zeka123
    11. Siječanj 2024. 08:36

pistacija13

Dobro jutro!
    .

Ajme , kakvih sve ljudi ima. Nemaš se ti šta stresirat , tvoje je pravo kad ćeš kome reć za trudnoću. Nemaš se šta kome ni pravdati , njena rekacija sami govori kakva je ona osoba.

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

• Srceko23
    11. Siječanj 2024. 08:36

Jutro cure! Ima li koja zatezanje u trbuhu prilikom puhanja nosa i takvih nekih radnji? Nije to prava bol nego tocno osjetim zatezanje neko koje potraje do par min dok se sve ne “vrati na svoje”. Nocas me to mucilo i dok sam se okretala u krevetu. I vecinom mi se to desava kad prelazim iz tjedna u tjedan pa onda popusti, ali svejedno stvori brigu.

.

I drugo pitanje- zene koje piju magnezij, koja je najveca doza koju se smije popiti?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.