Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manu11
    10. Siječanj 2024. 13:26

Bokic curke 
    Moj pregled je sutra u 16h konacno, ide i muz sa mnom po prvi put.
    Izdrzala sam mjesec dana od zadnjeg pregleda jedva. 
    Prije par dana sam konacno osjetila prvo lupkanje bebe, i sinoc sam bas stavila ruku na stomak da provjerim je li to to i javio mi se moj mali bebac par puta zaredom tup tup tup 🙈🙈🙈
    Najljepsi osjecaj na svijetu.
    Kod mene se tek malo ugledao stomak jer sam bas visoka, a dobila sam nekih 7-8kg od pocetka. Sva sam se zaokruzila, posebno u licu, ali ko ne zna da sam trudna jos definitivno ne bi mogao reci.
    Sto se tice robice kad vidim nesto slatko garderobice kupim a od vecih stvari kao sto su kolica, jaje, krevetic itd nista jos nemam.

09.09.2023 ➕❤️
    03.05.2024 👶🏻🥳💞

Haru
    10. Siječanj 2024. 15:24

Meni je ostalo 2 kg od prethodne trudnoće i toliko sam jela ovih blagdana pa mi se čini da se vidi na meni nešto iz aviona. Kad me pita danas šefica jesam se to vratila na kilažu prije trudnoće kako izgledam, a ja reko ma to je samo široka majica. 🫣 Još im nisam rekla na poslu. 

'21. 💙
    '24. 💛

korni
    10. Siječanj 2024. 15:30

Gabby bravo za super pregled 
    Perpetua znači kad je posteljica straga, onda se prije beba može osjetiti? pitam jer mi je baš na pregledu rekao da mi je posteljica iza pa stalno osluškujem :D 
    manu divnooo 
    ja sam isprintala neke popise (šta je potrebno za bebu)s neta, pa ću krenuti s istraživanjem :D 

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Perpetua
    10. Siječanj 2024. 16:17

korni

Perpetua znači kad je posteljica straga, onda se prije beba može osjetiti? pitam jer mi je baš na pregledu rekao da mi je posteljica iza pa stalno osluškujem :D

A tako kažu, da ako je straga onda su šanse veće da se osjeti nešto ranije u odnosu na one kojima je sprijeda. Ali opet je to baš jako jako individualno, teško je predvidjeti kad točno 😄

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

Mammy
    10. Siječanj 2024. 16:35

napuštam vas,od preksinoć sam imala nekakva krvarenja koja su počela biti sve veća sa pravom krvi te sam od sinoć hospitalizirana. kad krvarenje stane će odlučiti što dalje. ne čuju otkucaje niti vide išta 

laurell
    10. Siječanj 2024. 16:51

Mammy

napuštam vas,od preksinoć sam imala nekakva krvarenja koja su počela biti sve veća sa pravom krvi te sam od sinoć hospitalizirana. kad krvarenje stane će odlučiti što dalje. ne čuju otkucaje niti vide išta

Ajme, kad ovako nešto pročitam sva se smrznem… želim ti svu snagu ovog svijeta i drži se 🙏🏼🩷 Javi nam svakako ishod, ja se uvijek nadam nekom tračku nade 🤞🏽

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

nada23
    10. Siječanj 2024. 17:08

Mammy

Ajme zao mi je 😞 Drži se ❤️

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Leptirko22
    10. Siječanj 2024. 17:15

Mammy

Drži se! Jako mi je žao 😔

katy_kaya
    10. Siječanj 2024. 17:50

Mammy

Sto god kazem ne mogu te utjesiti. Ali ti saljem svu svoju energiju i misli s nadom da izdrzis i da sve na kraju bude dobro 🫶

ElisaDay
    10. Siječanj 2024. 17:58

Mammy

Jooooj, baš mi je žao, suze mi odma krenu na ovakve vijesti. Drži se i nadam se što bržem oporavku, i psihičkom i fizičkom ❤️❤️❤️

28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.