Jutro curke, da vidim da svi idu razlicito uglavnom,meni je bio razmak 2 tjedna izmedju prva dva pregleda , a sad mi je na tri tjedna zakazano, isto idem kod privatnika ( nikad nisam otisla kod drzavnog jer neorganizaciju i cekanje sat vremena ispred ordinacije ne mogu da shvatim i prihvatim), mislim da ovisi o doktoru, stanju trudnoce a i željama pacijenta.
Ipak mislim da mi sa VTO.... jednostavno ne mozemo bas da se opustimo i trebaju nam cesci pregledi radi mira unutrasnjeg.
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Napomena za cure koje su muče sa zatvorom..
Našla sam trik koji meni pali…
A zdrav😆
Pojedem naranču, malo poslije popijem čašu mlijeka i za pola sata sam 💩💩💩💩🤣🤣🤣🤣
Potvrdjujem ovo za narancu.
Prvo naranca, lagani dorucak pa kava i odmah na wc.
Ja se iskreno ovim više uopće ne zamaram 😂 Vjerojatno i zato što idem kod privatne ginekologice kod koje se stvarno osjećam ugodno u bilo kojoj situaciji. Nema ničeg jednokratnog, isto dođem, skinem se i to je to. Dosad sam obično išla prvo na onaj ginekološki stolac gdje ona rukom pogleda situaciju iznutra (zatvorenost i sl.), onda se prebacujem na stol gdje je dosad isto najčešće prvo vaginalno kratko pogledala UZV-om, a onda preko trbuha nakon nekog tjedna.
.
Ne planiram već dugo ništa posebno odjeću za odlaske njoj, idem u hlačama i majici. Skinem hlače i gaćice to na početku i ostavim ih tamo na stolcu, daljem idem tako gola od pasa kamo treba. 😄 Nije mi to ništa bed, pa to im je posao i svi smo odrasle osobe tamo, nema mi nekih awkward trenutaka, ne vidim čega bih se trebala sramiti. To mi je kao i s depilacijom posebno za doktore, nemam više taj neki pritisak. Najčešće malo sredim ako treba, ali i da ne stignem, bože moj, dlake su najnormalniji dio tijela. 😄
.
Ne vidim problem ni da si u haljini i gaćicama ako si na to navikla, pa ako i ide preko trbuha samo ćeš pridržati gore haljinu malo više, a ako treba vaginalno skinut ćeš gaćice kao i dosad? Tako da nisam sigurna koji te dio muči 🤔
Sad me više ne muči, riješile me cure briga 😂 Ma donekle se slažem s tobom, pogotovo s ovim da ne moramo sve znati unaprijed, ali osobno se komfornije i opuštenije osjećam ako okvirno mogu znati što me čeka ili kako se na neku situaciju mogu pripremiti. Ovo mi vrijedi za sve u životu, ne samo za ginekološki pregled. Nema tu nekakvog srama, samo eto nekakve preferencije. Mislim, zvuči preglupo, ali evo ja se suknje ne bih nikad sjetila a stvarno je super praktično rješenje u ovoj situaciji i definitivno ću iskoristiti taj savjet 😊
.
Kod moje ginekologice kad uđem u ordinaciju prvo sjedam do nje na običnu stolicu i tu si malo popričamo, ona upisuje što već treba i tek onda ide pregled. A prije ulaska u ordinaciju po uputi sestre, u maloj kabini, se trebam pripremiti za pregled, tj. skinuti se da ne svlačim sve sa sebe u ordinaciji. Pa onda tražim neko pomirdbeno rješenje gdje neću ući gologuza jer mi ne pada napamet takva sjesti na običnu stolicu, ali da nisam ni obučena tako da tratim vrijeme na skidanje.
.
Uglavnom, male slatke brige 😅
Evo meni je opet bio visok tlak, jutros išla na kontrolu, moram ponovo doći za tjedan dana. Danas je bio 140/60, zadnji put 140/80. U šoku sam, nikad nisam imala problema sa tlakom , uvijek je bio ili normalan ili niži.
28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸
Cure evo tko zeli moze se pridruziti grupi. Pa cemo ju opet zabranit
https://www.facebook.com/groups/1571966416946703/?ref=share
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Jel se i vama u nekom trenu pocela javljat konstantna glad. Znaci ja ne mogu vjerovat da mi je to vec pocelo. Pojedem nesto i za 20min sam nenormalnl gladna.
Sinoc sam pogrijesila, legla sam u krevet i bila gladna, ali ono, idem spavat pa necu sad jest. Spavanje nocas strahovito lose. U 6 sam odustala od spavanja pa sam se do 9 vrtila po krevetu, isto gladna, medjutim obozavam se izlezavat i glupaca umjesto da se ustanem jest ja sam lezala 🤣🤣🤣 i onda kad sam ustala odma frizider i ajmo jest i tako me slabost neka uhvatila da sam odma istrcala na terasu na zrak, malo se umila hladnom vodom i primirila na kauc.
Uglavnom, jesu li se i vama dogadjale takve stvari? I to ovako rani period trudnoce, a glad nemoguca
Hello baby, molim te napravi lažni profil i samo uđi u grupu, svi bismo htjeli da dođeš!! 😃
Također, i ostale su pozvane, Pistacija, sad vise nije rano pa mozes 😃😃
Jel se i vama u nekom trenu pocela javljat konstantna glad. Znaci ja ne mogu vjerovat da mi je to vec pocelo. Pojedem nesto i za 20min sam nenormalnl gladna.
Sinoc sam pogrijesila, legla sam u krevet i bila gladna, ali ono, idem spavat pa necu sad jest. Spavanje nocas strahovito lose. U 6 sam odustala od spavanja pa sam se do 9 vrtila po krevetu, isto gladna, medjutim obozavam se izlezavat i glupaca umjesto da se ustanem jest ja sam lezala 🤣🤣🤣 i onda kad sam ustala odma frizider i ajmo jest i tako me slabost neka uhvatila da sam odma istrcala na terasu na zrak, malo se umila hladnom vodom i primirila na kauc.
Uglavnom, jesu li se i vama dogadjale takve stvari? I to ovako rani period trudnoce, a glad nemoguca
Tada da, tako smo i završili na prekrasnoj kilaži sada 🤣
Hello baby, molim te napravi lažni profil i samo uđi u grupu, svi bismo htjeli da dođeš!! 😃
Također, i ostale su pozvane, Pistacija, sad vise nije rano pa mozes 😃😃
Joj ja sam neki dan ušla, netko me pustio (radio mi je stari link), ali meni je grupa toliko nepregledna, nezgodna i još manje pohvatam nego ovdje. I onda sam izašla, nemojte se ljutiti 🫣 Slabo sam na fejsu inače, iako mi nije uopće problem privatnost i to sve.
Ovdje vidim u potpisu ako zaboravim neke stvari, tamo nikako povezat...
Vjerujem da sam u manjini kada kazem da mi format foruma odgovara. Uvijek kada nesto pitam dobijem odgovor od nekoliko cura. Naravno nije za ocekivati da se svi ovdje uključe u jednu temu, niti nas muče isti problemi, niti svi stižemo sve pročitati odmah, pa nekako mi je isto bila u grupi ili bila na forumu... Evo ne znam, šta ostale kažu? Nisam bila dugo u grupi pa možda nisam pohvatala kako funkcionira, bolje vam je u grupi?
Žene, za grupu - kako god želite. Sve ste dobrodošle i nikoga nećemo siliti. 😊 Ja općenito imam problem s tim što se zatrpa i onda trebam sjediti i pola sata čitati. U grupi napravimo teme koje su po svačijem nahođenju i svatko sudjeluje koliko želi.
👰 1991.
PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji