M-P ja naprimjer nisam odgovorila na njen komentar jer su takve stvari meni u trudnoći jako teške i sretne.Osim šta plačem dobim i strahove , paranoje. Meni je ti jako žao takve stvaei pročitat. To što nisam odgovorila ne znači da me briga 😔
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Jako teške i stresne* glupi mobitel !!!
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Ja bi malo promjenila temu i pitala vas cure koje ste u drugom tromjesečju dal vas je prošao umor?
Nekako je on normalan za prvo tromjesečje, ali evo u ostalim trudnoćama sam se u ovim tjednima osjećala super..

👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
pistacija ja inače koristim proizvode od Lane Jurčević i svaka preporuka za njih

👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Ja moram priznat sam isto bila sokirana nekim napadima na nas koji smo komentirali kreme, strije i slicno. I izjave da gluplje stvari dugo netko nije procitao.
Svi smo mi u ovome jednom pocetnice, netko sada, netko je bio prije nekoliko godina, naravno kad ste prvi put bile trudne. Zaista sam ovo smatrala super forumom za razmjenu iskustava, pitanja, odgovore, ako nista drugo podrsku jedni drugima.
Naravno da svatko od nas ima neki drugi strah tijekom trudnoce. Kad vidim u opisima profila koliko vas se dugo zaista mucilo da ostane u drugom stanju i kad ste napokon uspjele, pa vjerujem da imate strah svakodnevni oko najbanalnijih stvari jer znate da ste tesko dospjele do ovoga gdje ste danas. I to je sasvim normalno.
Ja sam se naprimjer, kad sam napisala da sam iz prve ostala trudna, toliko grizla cijeli dan sto sam to tako napisala, bas zbog vas kojima je dugo trebalo jer mi je zaista bilo zao. Pretpostavila sam da neke od vas ce mislit kako netko odma, a ja ovoliku muku prolazila.
Slazem se s ovim komentarom od zeka123. Isto kad procitam nesto lose, raspadnem se cijela.
I hellobaby ima koliko trudnoca iza sebe i da je svaki put isto, sigurno ne bi bila ovdje i postavljala pitanja kao i mi.
Evo samo se nadam da se vise slicne stvari nece ponavljat jer i same znate u kakvom smo hormonalnom blenderu i da svaka kriva rijec moze izbacit iz takta.
Saljem ljubav svima ❤️
Ja bi malo promjenila temu i pitala vas cure koje ste u drugom tromjesečju dal vas je prošao umor?
Nekako je on normalan za prvo tromjesečje, ali evo u ostalim trudnoćama sam se u ovim tjednima osjećala super..
Uh i je i nije. Nekad super a nekad sam preumorna 😂
Ukratko preko tj kad radim sam umorna a vikendom sam super 😁 mozda da prestanem radit?😛
Vise me bole te kosti sto se sire pa moram dosta mirovat. Ali ovak mi je dobro.. sto se tice bebe jedva cekam da krenem osjecat udarce pa cu biti mirnija 🤭
Kako si ti ??

Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Mammy, jako mi je zao. Znam kroz sto trenutno prolazis, ali isto tako znam da Ce s vremenom biti lakše i doci će sunce. Isplaci se, odtuguj.... Imaš sad gore malog anđela koji vas sve cuva ❤️
Sto se zadnje teme tice, smatram da nema glupih pitanja niti takvih razmišljanja. Sve smo ovdje da pomognemo jedna drugoj raznim savjetima i to svakoj od nas puno znaci, bez obzira bila nam prva, druga ili treća trudnoća.
Ja sam u prvoj trudnoći koristila Bio Oil ( kada bi se sjetila). Strije nisam dobila. Opet cu se mazati, svakako ne može odmoci 😊

10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ja bi nadodala da koristim biobazu mama , meni je kremica odlična 😃
Znaci svatko ima pravo na svoje misljenje ..nema glupih komentara ali ima ocito glupih misljenja...
Ocito kao i neke niste shvatile poantu od M-p i nekih cura ... koje realno sagledaju neke stvar ...
Niti samo koga oslovila niti se referirala na neciji komentar... moje misljenje moja stvar... zast sam to napisala ... a ako ste se nasle prozvane u mom komentaru to zaista onda govori o Vasim komentarima🤣ne mojim... a sad odoh gledat snjeg i pit kavu i uzivat...
Svimm curkama zelim dobre preglede danas i opcenito..💓
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
O Vasim misljenjima ispravak *
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji