Dobro jutro cure!
Čestitam svima na dobrim pregledima 🙂 bilo vas je baš puno jučer 😀
Eonaria žao mi je zbog krvarenja, a što se tiče cerviksa ja sam skroz do termina zabetonirana sa cerviksom preko 40mm..ali sigurno ima cura koje ti mogu pomoći
Faith1509 sretno danas!
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Lista pregleda:
Faith1509 - 9.1.
Freya - 10.1.
Gabby - 10.1.
neverland - 12.1.
ITM - 12.1.
M-P - 13.1.
malaBubamara123 - 16.1.
bopsich - 16.1.
Lela91 - 16.1.
deedee1405 - 16.1.
ericaa - 16.1.
Mushi - 17.1.
mia_ - 17.1.
katy_kaya - 17.1.
Dalmatinka_u_zg - 19.1.
Mommyof3 - 19.1.
laurell - 22.1.
Mareeeee - 23.1.
plave_okice -23.1.
Nada23 - 23.1.
zeka123 - 24.1.
NPelica - 24.1.
Melian - 24.1.
ElisaDay - 25.1.
LauraUna327 - 26.1.
Hellobaby - 29.1.
Leptirko22 - 29.1.
marta96 - 31.1.
purple13 - 1.2.
Mammy - 2.2.
korni - 5.2.
Sreća2012 - 6.2.
pistacija13 - 9.2.
Perpetua - 16.2.
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Jutro ženske , čestitam svima na dobrim pregledima ❤ ! Moj je tek na kraju mjeseca i već lagano ludim 😫 !
Kod nas je napadao snijeg i to kritično , baš sam se razveselila ujutro kad sam vidjela. Ko malo dijete sam 😄
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Jutro! Imam pitanje vezano uz odnose u trudnoci, prakticirate li ih? Zaboravila sam pitat gin, ali nije nista napomenuo da se ne smije pa me kopka smije li se ili ne? Polako pocetne tegobe popustaju, a zelja se vraca pa bih voljela cuti misljenja😊
Dobro jutro! ☀️
.
Srceko, ja slabo jer ne mogu od mučnina i povraćanja. Ali da imam želju - imam. Egzekucija šteka. Meni je gin. rekla da sve dok se osjećam dobro, dok nema krvarenja ili nekih drugih komplikacija (za koje bi mi rekla da vidi na uzv da ih ima) sve mi je dopušteno. Treninzi, odnosi, fizička aktivnost, posao... Naravno prilagoditi si, ne divljati u ničemu.
.
Ja imam jedno možda malo glupkasto pitanje, ali zaboravila sam pitati dr. na prošlom pregledu a vjerujem da će neka od vas imati savjet. Sljedeći pregled mi je 17. tjednu. Znam da većinom krenu pregledavati preko stomaka, ali bilo je i slučajeva da pregledavaju i vaginalno. E sad 😅 imam soc. ginekologinju kod koje dođeš, skineš se i ideš na stol. Nema jednokratnih suknjica ili odijela. Ja sam do sad uvijek dokazila u nekoj haljinici. Nekad bi zadržala i gaćice pa ih skinula na stolu. Malo mi je bedasto sad se opet tako pojaviti, šta ak ona kaže preko trbuha ćemo. A ja dolje gola ili sam u gaćama... 😂 kak se obući, a da budem spremna i na jedno i na drugo i da ne bude onaj awkward trenutak 🧐
Jutro! Imam pitanje vezano uz odnose u trudnoci, prakticirate li ih? Zaboravila sam pitat gin, ali nije nista napomenuo da se ne smije pa me kopka smije li se ili ne? Polako pocetne tegobe popustaju, a zelja se vraca pa bih voljela cuti misljenja😊
Mene je moja prijekorno pogledala zadnji put cca 6tt da što sam tako stroga.. nek mu dam🤣🤣🤣
A meni zbog utrica bilo nekako🤮
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Zeka vaaauuuu snijeg 😀😀😀
Srceko mi imamo zabranu, ali sjećam se u 3. trudnoći imala sam soc ginekologucu valjda iz austrougarske i pitala sam ju što se tiče odnosa i rekla mi je da nijedan pimpek nije ušao u nju za vrijeme trudnoće 🤣🤣🤣🤣🤣 jer kao to se nesmije
Pistacija13 obuci suknju i skini gaće, pa ćeš biti spremna na sve 🙂 ali već tada rade sigurno uzv preko trbuha nego ako te slučajno bude pregledavala
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Mi prakticiramo 😄...samo bez divljanja 😂..dok je trudnoća uredna odnosi se smiju imati.
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Hellobaby hahahahaha ajme , upišala sam se skoro od smijeha na ovu izjavu dr 😂😂😂😂😂😂😂 , vrh 😂😂😂
Dobro jutro! ☀️
.
Srceko, ja slabo jer ne mogu od mučnina i povraćanja. Ali da imam želju - imam. Egzekucija šteka. Meni je gin. rekla da sve dok se osjećam dobro, dok nema krvarenja ili nekih drugih komplikacija (za koje bi mi rekla da vidi na uzv da ih ima) sve mi je dopušteno. Treninzi, odnosi, fizička aktivnost, posao… Naravno prilagoditi si, ne divljati u ničemu.
.
Ja imam jedno možda malo glupkasto pitanje, ali zaboravila sam pitati dr. na prošlom pregledu a vjerujem da će neka od vas imati savjet. Sljedeći pregled mi je 17. tjednu. Znam da većinom krenu pregledavati preko stomaka, ali bilo je i slučajeva da pregledavaju i vaginalno. E sad 😅 imam soc. ginekologinju kod koje dođeš, skineš se i ideš na stol. Nema jednokratnih suknjica ili odijela. Ja sam do sad uvijek dokazila u nekoj haljinici. Nekad bi zadržala i gaćice pa ih skinula na stolu. Malo mi je bedasto sad se opet tako pojaviti, šta ak ona kaže preko trbuha ćemo. A ja dolje gola ili sam u gaćama… 😂 kak se obući, a da budem spremna i na jedno i na drugo i da ne bude onaj awkward trenutak 🧐
Kod nas se krene gledat preko stomaka u 12.tjednu ali mislim da je kod svakog drukčije ali gleda i vaginalno...ne uzv jel..već otvorenost , cerviks..
Sortiraj odgovore
Najstariji