Cestitke na divnim pregledima!!!! Meni je isto terapija mirnoce kad vidim da je svima sve ok! Uzivajte curke sada bar malo....divno divno❤️❤️❤️
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Zelim ti urednu i skolsku trudnocu.
Oprosti, al moram pitat, zasto je ispala debakl? Sta nije forum da svi izmjenjuju neka iskustva?
Mislim da mi tu nismo imale nikakvih problema. Vecinom dijelimo svoja iskustva i neke savijete ako netko pita. tako da s ovom grupom nemas brige 🙂
nisam bila na ovom forumu nego forum .hr tamo pa prijateljica mi preporučila ovaj forum da je njoj ovdje bilo super.
ispočetka je tamo sve bilo divno krasno, svi su se super slagali, ali kako su se bližili porodi samo su se oformile neke grupice i bilo je baš užasno. ne moraš se slagati s nečijim mišljenjem ali ne moraš baš ni biti bezobrazan. čak je ispalo da su imali dodatnu grupu pod nekim skroz drugim imenom, pa blatili ovdje sve u glavnoj grupi jer se tamo može komunicirati s drugim korisnicima u inboxu. nebitno bilo prošlo
*
Eonaria mjenjaj ginekologa obavezno, kosd nas i u hitnoj rade sve preglede kao i kod soci. jedino sam kod privatnika prve preglede radila bez tih stvari ako kod njih ne vodim trudnoću
korni tako je i meni bilo za prvu ali ako ti ginekolog da zeleno svjetlo vidjeti ćeš puno benefita pogotovo kad postanemo patkice jer će ti biti lakše.
*
Hripavac-oko mene su svi zaraženi hripavcem u uredu i danas sam zvala ginekologinju i pitala za savjet što i kako.
rekla je da do trećeg tromjesjecja ne preporučuju docjepu za zaštitu bebice po porodu.
eto ako koga zanima ova tema....sad idem dalje čitati od početka.teško stižem uz sve obaveze pa ću vas loviti malo
Bas mi je drago vidjeti da su pregledi super prosli! Jos mi draze sto ce nam doci hrpa malih djevica haha 🥰
(meni rodjendan u kolovozu pa sam pristrana 🤭💜)
Pa mi se baš poklapamo, em termin skoro isti, em dečkić, em rođendani u kolovozu :D
Super za odlične preglede i uživanje u njima! 🤗
Jedino su nam koordinate prepreka hahaha 🤣🤣
💙5/24💙
Pozdrav cure, prvo čestitke na svim dobrim pregledima!
I nama je pregled super prošao, sve je kako treba biti, i veličine i pokreti i nuhalni, sve za 5. 😊 Radili uzv i vadili krv za kombinirani probir, dogovorili se vaditi krv za Panoramu sljedeći tjedan.. imam povišen šećer pa moram na dijetu, proteini, povrće i mliječni proizvodi, uffff, a meni trenutno pašu samo ugljikohidrati zbog mučnina.. neznam hoću li se moći pridržavati takve prehrane..
Sljedeći pregled 24.1., termin 26.7.
👩🏼42, hipotireoza-Hashimoto, trombofilija
👨🏻🦲50
1/22 💔- missed ab
10/22 💙 (heparinska trudnica, preeklampsija)
29/11/23 - kuca 💗
24/1/24 - Panorama low risk ✅ , stiže curka 💝
url=https://www.tickerfactory.com]
Hvala vam cure, uz vašu podršku sve je lakše ❤️
Također čestitke i na ostalim dobrim pregledima. Danas nas je bas bilo puno i ništa ljepše kada su sve dobre vijesti. Neka se tako i dalje nastavi ❤️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Čestitam svima na dobrim pregledima! ❣️
Sad dojmovi s mog...
Jučer sam komentirala kako me nisu vagali, mjerili tlak i davali trakicu za urin, danas jesu, kaže sestra da to rade kad krene drugo tromjesečje.
Rano jutros oko 4 sata me probudio izljev krvi, pravo vrijeme. 🙈
Pregled je prošao ok, bebica ok, krvarenje će izgleda ostati misterij, a ono što me brine je cerviks 35 mm. Iako strogo mirujem preko mjesec dana, danas mi je opet to napomenuo.
Ima li tko iskustva sa skraćenim cerviksom, ima li razloga za brigu?
Ejj cure, moj pregled prosao dobro, jedino tlak 130/90 opet.. Inače sve dobro, spol jos nismo vidjeli, idući pregled 31.1🥰
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Cestitam svima na super pregledu 🧡🧡🧡
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
rekla je da do trećeg tromjesjecja ne preporučuju docjepu za zaštitu bebice po porodu.
eto ako koga zanima ova tema….sad idem dalje čitati od početka.teško stižem uz sve obaveze pa ću vas loviti malo
Ovo za preporuku tajminga je, koliko znam, zato što ta zaštita za dijete koju dijete dobije preko majke zapravo traje samo par mjeseci, pa onda treba tempirati pred kraj trudnoće tako da se pokrije to najkritičnije vrijeme od prvih 5 mjeseci života novorođenčeta prije nego što može beba sama dobiti cjepivo.
Mislim da je preporuka cijepiti se negdje između 27tt i 35tt.
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji