Ovaj prethodni post je za Bebach. Nisam označila komentar pa je otišlo ovako.
'21. 💙
'24. 💛
žao mi je cure koja je izgubila bebicu, prošla sam to dva puta nažalost.
Prvi puta se javljam jer sam tek jučer imala drugi pregled pa sam se nećkala hoću li se pridružiti ili ne jer s prvim imam super ekipu s foruma, s drugim djetetom je ekipa s foruma ispala čisti debakl ali evo voljela bih ipak vas pratiti pa ću se javljati kad stignem.
sad idem pročitati zadnjih 470 stranica da vas upoznam.
termin mi je na oluju...po menstuaciji 10.8 ali zbog jako rane ovulacije i trećeg poroda, pete trudnoće rekla je da računam kraj srpnja početak kolovoza ali da njoj (ginekologinji) lijepo zvuči datum oluje pa smo tako i upisali u knjižicu heh
šaljem puno pozdrava svima
Što se tice kila,nisam dobila nista. Nemam klasicne mucnine,nisam ni jednom povratila i mogu jesti i jedem sve. Od 5 tt sam osjetila vrtoglavice,zadihanost i mucnine na refule,moram se maknut na zrak i u tom trenutku ne mogu jest nista,pa brzo prođe,onda tamanim sve. Zaista,puno jedem ali kako inace sam pazila i 3 × tjedno bila u teretani osjecam se sva napuhano i nikako. A naravno da bi svaki dan jela pizzu i burgere i cips. Slatko me uopce ne privlaci,samo slano,ljuto i kiselo. Ko i svaki pms. Trudim se jesti zdravo al vjerujem da je u ovoj fazi super da nemam problema vecih i da ne moram lezat. Nekako se nadam kad prođe ovo kriticno pitat ginekologicu ako mogu upisat vjezbe za trudnice,tipo istezanja,pilates i to jer me leđa inace bole pa mi jedino vjezbanje pomaze.
s prvim sam morala biti do polovice trudnoće na strogom mirovanju i ležala sam doma a i bila je korona ali čim sam dobila dozvolu i do termina sam išla na vježbe za trudnice, isto tako i s drugim. tako mi nedostaju te vježbe.
sad ću krenuti tek za dva mjeseca jer sam si sad upisala nekakav tečaj planiram svoj obrt otvoriti pa kad završim tečaj onda ću i na vježbe. a pored ovih dvoje nikad nisam ušla u trudnoću s manje kila.
prvu sam ušla s skorro 90 došla do 99, s drugim od 82 do isto 90 tak tako nekako i sad evo s 75 sam možda +2kg
Lista pregleda: mima95 - 5.1.Dalmatinka_u_zg - 8.1. M-P - 8.1. korni - 8.1. Eonaria - 8.1. Melian - 8.1.marta96 - 8.1. bopsich - 8.1.nada23 - 8.1. Leptirko22 - 8.1. Faith1509 - 9.1. Freya - 10.1. Gabby - 10.1. neverland - 12.1. ITM - 12.1. malaBubamara123 - 16.1. bopsich - 16.1.Lela91 - 16.1. deedee1405 - 16.1. Mushi - 17.1. mia_ - 17.1. katy_kaya - 17.1. Dalmatinka_u_zg - 19.1. Mommyof3 - 19.1. laurell - 22.1. Mareeeee - 23.1. plave_okice -23.1. zeka123 - 24.1. NPelica - 24.1. ElisaDay - 25.1. purple13 - 1.2. pistacija13 - 9.2.
moj je pregled idući 02.02. hvala
Cure, stigao mi je baby watcher. Iako sam tek u 11.tjednu nisam previse ocekivala, ali umrla bih da ga nisam pokusala isprobati. Ali me zbunjuje jedna stvar..nasla sam otkucaje od 150-160 u minuti te za to pretpostavljam da su bebini iako brzo nestanu jer je vjv jos prerano. Ali dok sam trazila te otkucaje po trbuhu nekad mi se budu pokazali i puno nizi brojevi, cca 60,70 pa me zanima da li to nesto uredaj zeza ili je to normalno?
to su tvoji otkucaji
Jutro cure 🤗
Sreca jesam da.. 💔
Mammy dobrodošla i želim ti urednu i školsku trudnoću 🥰
Cure, pije li koja Roidakal? Vidjela sam dosta uputa da ih je dobro piti.. baš ću pitati sutra na pregledu za njih, i da li mogu raditi kakve vjezbe za trudnice, jer mi baš fali neka aktivnost.
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Jutro cure 🤗
Srecajesam da.. 💔
Mammydobrodošla i želim ti urednu i školsku trudnoću 🥰
Cure, pije li koja Roidakal? Vidjela sam dosta uputa da ih je dobro piti.. baš ću pitati sutra na pregledu za njih, i da li mogu raditi kakve vjezbe za trudnice, jer mi baš fali neka aktivnost.
hvala...ne znam iz kojeg si grada ali u našem imaju baš vježbe za trudnice koji još obuhvaća i pripremu na porod, vježbe disanja i vježbe za mišice zdjelicnog dna
ja sam sad uzela piti prenatal almagea, u obje sam pila elebaby. od almagee mi se podriguje pa osjećam riblje ulje u ustima i onda mi bude baš loše
žao mi je cure koja je izgubila bebicu, prošla sam to dva puta nažalost.
Prvi puta se javljam jer sam tek jučer imala drugi pregled pa sam se nećkala hoću li se pridružiti ili ne jer s prvim imam super ekipu s foruma, s drugim djetetom je ekipa s foruma ispala čisti debakl ali evo voljela bih ipak vas pratiti pa ću se javljati kad stignem.
sad idem pročitati zadnjih 470 stranica da vas upoznam.
termin mi je na oluju…po menstuaciji 10.8 ali zbog jako rane ovulacije i trećeg poroda, pete trudnoće rekla je da računam kraj srpnja početak kolovoza ali da njoj (ginekologinji) lijepo zvuči datum oluje pa smo tako i upisali u knjižicu heh
šaljem puno pozdrava svima
Dobrodosla,
Zelim ti urednu i skolsku trudnocu.
Oprosti, al moram pitat, zasto je ispala debakl? Sta nije forum da svi izmjenjuju neka iskustva?
Mislim da mi tu nismo imale nikakvih problema. Vecinom dijelimo svoja iskustva i neke savijete ako netko pita. tako da s ovom grupom nemas brige 🙂
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Aha, moj sljedeći termin za tablicu je potencijalno 16.2., tj tad sam si još dogovorila termin kod ove svoje ginekologice ovdje, a vidjet ću dal ću otići na pregled možda tjedan ili dva ranije dok smo u Nizozemskoj i tražimo stan (jer tad mi pada cca mjesec dana od prošlog pregleda 4.1.), pa da se odmah i s njihovim pristupom bolje upoznam. 😄
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Dobro jutro svimaaa 🥰
Ja sam se jučer pohvalila kako ne povracam i 2 sata nakon tog sam povracala 🤣🤣🤣
mammy čestitke i dobrodosla 🥂
.
Sretan I blagoslovljen Božić ako imamo koga ko slavi danas 🙏🏼🤍
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Sortiraj odgovore
Najstariji