Jutro cure 🙂
Ajme kod kihanja mene baš probode, a kišem od početka trudnoće. Inače se trenutno dobro osjećam, ne mogu se požaliti na ništa. 🤗
Mislim da nas je danas baš puno na pregledima. Nek nam je svima sretno ❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Jutro svima i sretno na pregledima, cekamo lijepe vijesti 🥰
Mene takodjer probode povremeno, pogotovo kod kasljanja, ali ne obracam pozornost na to. Sve sto kratko traje ne brine me, do sad sam naucila da je apsolutno sve normalno u trudnoci, pa cak i neke stvari koje se na prvu cine opasnim, npr. krvarenje, ne moraju znaciti nista lose. Naravno sve treba provjeriti i ne treba biti svoj doktor.
.
Ja vise ne znam sta cu sa svojim mucninama. Pocela sam sve vise povracati. Mucnine su mi jos gore, dugotrajnije i odvratnije, a mislila sam da gore ne moze. Umjesto da polako splasnjava (punih 12. tjedana sam) kod mene pocinje divljati. Ako ima kakvih savjeta... molim vas 😭 ili da se nekome slicno dogadjalo... 😔
Mene takodjer probode povremeno, pogotovo kod kasljanja, ali ne obracam pozornost na to. Sve sto kratko traje ne brine me, do sad sam naucila da je apsolutno sve normalno u trudnoci, pa cak i neke stvari koje se na prvu cine opasnim, npr. krvarenje, ne moraju znaciti nista lose. Naravno sve treba provjeriti i ne treba biti svoj doktor.
.
Ja vise ne znam sta cu sa svojim mucninama. Pocela sam sve vise povracati. Mucnine su mi jos gore, dugotrajnije i odvratnije, a mislila sam da gore ne moze. Umjesto da polako splasnjava (punih 12. tjedana sam) kod mene pocinje divljati. Ako ima kakvih savjeta… molim vas 😭 ili da se nekome slicno dogadjalo… 😔
Ajme baš su te ulovile 😔 znam za bademe (meni su pomogli), iso sport, neke tablete od djumbira.. Nadam se da će ti cure koje su imale mučnine dati neki savjet i da će ti se uskoro smiriti 🙂
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Jutro cure!
pistacija13 žao mi je zbog takvih mučnina. Ja ih imam ali bez povraćanja. Nadam se da će ti što prije proći 🤞🏻
Curke svima sretno danas i javite se kako je prošlo 🤗
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Lista pregleda:
Dalmatinka_u_zg - 8.1.
M-P - 8.1.
korni - 8.1.
Eonaria - 8.1.
Melian - 8.1.
marta96 - 8.1.
bopsich - 8.1.
nada23 - 8.1.
Leptirko22 - 8.1.
Sreća2012 - 8.1.
Faith1509 - 9.1.
Freya - 10.1.
Gabby - 10.1.
neverland - 12.1.
ITM - 12.1.
malaBubamara123 - 16.1.
bopsich - 16.1.
Lela91 - 16.1.
deedee1405 - 16.1.
ericaa - 16.1.
Mushi - 17.1.
mia_ - 17.1.
katy_kaya - 17.1.
Dalmatinka_u_zg - 19.1.
Mommyof3 - 19.1.
laurell - 22.1.
Mareeeee - 23.1.
plave_okice -23.1.
zeka123 - 24.1.
NPelica - 24.1.
ElisaDay - 25.1.
LauraUna327 - 26.1.
purple13 - 1.2.
Mammy - 2.2.
pistacija13 - 9.2.
Perpetua - 16.2.
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Cure sretno danas svima na pregledima!!! Čekamo dobre vijesti 🤩🤩🤩
Pistacija ja uredno povracam svako jutro (ali samo onu kiselinu, hrana se sva sreća probavi od sinoć). Dva puta sam preko dana povracala - punog zeludca 🤣😖. Meni su jedino rekli naći ono sto mi pase od hrane i po vise obroka dnevno po manje količinski. Mucnine i dalje osjetim nekad jače nekad manje, ali uvijek su tu. Nekad me toliko boli želudac da bi vrištala.
Iskreno mislim da nema NAŽALOST neke veće pomoći. Imam frendicu koja nema sto nije probala, čak iz Slovenije naručivala sve i svašta, ništa joj nije pomoglo. Ružno za čuti ali mislim da ćemo morati pretrpiti i izdržati. 😫🙏🏼
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Jutro
Sretno svima danas 💗
Hellobaby ja zabiravila javit, meni je pomaknut na 13. Jer sam bila bolesna 😆
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Ma da i ja kad se okrecem isto , ajde super da su sve potvrdile isto…. ma i ja se brinem uvek…. ne mogu se opustiti.
Tako i ja se mislim... pa onda mislim kako će svi misliti da sam paranoična... pa mi se najlakse ovdje potuziti🙃
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Sretno sa pregledima...🥰😍
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
.
Ja vise ne znam sta cu sa svojim mucninama. Pocela sam sve vise povracati. Mucnine su mi jos gore, dugotrajnije i odvratnije, a mislila sam da gore ne moze. Umjesto da polako splasnjava (punih 12. tjedana sam) kod mene pocinje divljati. Ako ima kakvih savjeta… molim vas 😭 ili da se nekome slicno dogadjalo… 😔
Ja povracam punih 8 tj. Od kraja 3.tj Do evo 12....oce li stati ne znam. Meni je neko vrime pomagalo malo limuna u vodu,pa ledena voda,pa bomboni od dumbira,pa caj od dumbira,pa banane,pa voce opcenito,pa tost s abc sirom (bademi nikaaaad nisu pomogli). Sad mi pomaze sto drzim vodu u frizideru i pijem cedevitu ledeeenuuuu. Jedino nisam bas trpila mucnine ka ono da ne povratim,ispovracala bi se i nastavila dalje. Iiii da, izbjegavan ono od cega cu sigurno povratiti (ima par stvari,mogu ih jesti ali znam sto me ceka pa eto). Ali da sam nesto nasla sto me bas spasilo na duzi period,apsolutno nista. Mogu ti samo reci izdrzi.
Sortiraj odgovore
Najstariji