Bok svima..javila sam se u grupu na fb ,no ne znam da smo sve tamo..zeza me logiranje na forum i jedva sam uspjela sada…jučer pregled s 10tt i ne kuca srceko više…u pon moram po tablete u bolnicu… ne trebam opisivati kako se osjećam jer sam prazna i tupa…svima puno sreće…ne znam kako na poslu rec jer nitko nije znao za trudnoću.. trenutno sam nigdje..
Zao mi je 😞 Znam da trenutno nema rijeci utjehe, ali s vremenom ce biti lakše ❤️ Drzi se
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Bbebach jako mi je žao 💔 znam taj osjećaj.. uzmi si bolovanje par dana. drži se ❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Bok svima..javila sam se u grupu na fb ,no ne znam da smo sve tamo..zeza me logiranje na forum i jedva sam uspjela sada…jučer pregled s 10tt i ne kuca srceko više…u pon moram po tablete u bolnicu… ne trebam opisivati kako se osjećam jer sam prazna i tupa…svima puno sreće…ne znam kako na poslu rec jer nitko nije znao za trudnoću.. trenutno sam nigdje..
Jako, jako mi je žao😔.... ne mogu zamisliti sta osecas.....izdrzi ne daj se.
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Kad procitam ovako nesto jednostavno mi zafali dah....😔
Korni….tek sad vidim da si i ti tako nesto prosla....
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Žao mi je... ako nitko na poslu ne zna. Ne mora ni znati... reci da si prehlađena, blaga temp...
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Bbebach jako mi je žao 😔...drži se ❤
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Bebach drži se 💔💔💔
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Mene danas malo bole jajnici dolje i to sve, vjerojatno se rasteže maternica.. a sto se mučnina tiče danas mi je opet pakao bio, sad je nešto mrvu manje i nadam se da će tako i do kraja večeri ostati da mogu u miru zaspati 😫 ne povracam ali stalno imam onaj odvratan nagon za povraćanjem i tupa bol u želudcu.
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Hvala cure!... radije bi se družila na ovoj temi i bojala tjedne do početka kolovoza... ali netko tako nije htio i ako Bog da bit će... nisam ni na blagoslov vode danas išla a od prošle nedjelje planirala,možda sutra odem...
Žao mi je… ako nitko na poslu ne zna. Ne mora ni znati… reci da si prehlađena, blaga temp…
Ne znaju,ali kad dobijem doznaku od ginekologice vidjet će da je nešto drugo. Mislila sam javit da moram obavit neke pretrage kroz dnevnu bolnicu pa da me ne zapitkuju...gin jecrdkla da u pon i sri idem u bolnicu i možda da uzmem i cet I pet bol da se dobijem...prepisala mi normabel 2mg..jučer popila rapidol s i normabel jer nebi bilo spavanja drukčije...danas cijeli dan u pidami...leda bole,glava srećom prestala,umorna sam...
Sortiraj odgovore
Najstariji