Leeloo101 i ja sam na selu 😅 do ginekologa imam 60-ak km😀
Bbebach ajme baš mi je žao 😔😔😔 drži se ❤ ako možeš uzmi cijeli drugi tjedan bolovanje...
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Cure, ima li koja od vas macke kao kucne ljubimce? Ja imam i tek sad sam naletila na clanke da mogu stetiti trudnoci pa me odmah panika ulovila, a ne zelim ih se odreci.
Cure, ima li koja od vas macke kao kucne ljubimce? Ja imam i tek sad sam naletila na clanke da mogu stetiti trudnoci pa me odmah panika ulovila, a ne zelim ih se odreci.
Ja imam dvije. I stalno sam s njima. Kućne su izađu u dvorište ispred samo preko dana na sat. Ja sam pročitala da mogu naštetiti jedino ako nisi u kontaktu s njima pa iznenada budeš pa dobiješ tu bakteriju. Ali ako si i prije u trudnoće bila u dodiru s tim istim macama, nema straha. Jer se navodno ako i imaju tu bakteriju/virus sto li već, to prebolis i stekneš imunitet.
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Bok svima..javila sam se u grupu na fb ,no ne znam da smo sve tamo..zeza me logiranje na forum i jedva sam uspjela sada…jučer pregled s 10tt i ne kuca srceko više…u pon moram po tablete u bolnicu… ne trebam opisivati kako se osjećam jer sam prazna i tupa…svima puno sreće…ne znam kako na poslu rec jer nitko nije znao za trudnoću.. trenutno sam nigdje..
Žao mi je… ako nitko na poslu ne zna. Ne mora ni znati… reci da si prehlađena, blaga temp…
Ne znaju,ali kad dobijem doznaku od ginekologice vidjet će da je nešto drugo. Mislila sam javit da moram obavit neke pretrage kroz dnevnu bolnicu pa da me ne zapitkuju…gin jecrdkla da u pon i sri idem u bolnicu i možda da uzmem i cet I pet bol da se dobijem…prepisala mi normabel 2mg..jučer popila rapidol s i normabel jer nebi bilo spavanja drukčije…danas cijeli dan u pidami…leda bole,glava srećom prestala,umorna sam…
U toj situaciji imas pravo dva tjedan biti na bolovanju. Moj savjet ti je da to iskoristis... treba vremena da se oporavis. I ne opterecuj se s poslom, doznake ionako ne vide svi zaposleni i ako su pametni, nece postavljati pitanja.
💙5/24💙
Ja imam dvije. I stalno sam s njima. Kućne su izađu u dvorište ispred samo preko dana na sat. Ja sam pročitala da mogu naštetiti jedino ako nisi u kontaktu s njima pa iznenada budeš pa dobiješ tu bakteriju. Ali ako si i prije u trudnoće bila u dodiru s tim istim macama, nema straha. Jer se navodno ako i imaju tu bakteriju/virus sto li već, to prebolis i stekneš imunitet.
Jao sad si me utijesila, jer sam se odmah uspanicila. Moje izadu ispred kuce za obaviti nuzdu, ali vecinom su u kuci. Tu i tamo me u igri koja malo ogrebe pa sam se radi toga prepala hoce li na taj nacin nesto prenijeti, ali cini mi se da sam procitala da se te njihove zaraze prenose izmetom samo.
Imam i ja macu koju pustam u dvorište. Ne trebas se brinuti, samo nemoj cistiti WC ako je drzis u stanu. Nasa maca i spava s nama i uvijek lezi uz mene.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Neverland hvala na savjetu,mislila sam da moram trpiti nekoliko sati a to mi je tesko. Bacim oko na upute,hvala. A za vjezbanje,imala sam dosta zahvata do sad,imam miome,3 g. MPO za ovu trudnocu pa nekako se bojim i usadili mi doktori strah ali voljela bih malo vjezbati. Imamo psa pa setam svakodnevno. To mi je odlicno. Ako bude sve u redu, nadam se da cu moci bar malo vjezbati i biti jos aktivnija. Samo nek bude sve u redu i nek mi to bude glavna briga 😁 kad si inace aktivan nekako to teze pada.
Bebach zao mi je,drzi se...
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Tako je. Ja imam antitijela na toksoplazmu.
Isto sam cijeli zivot s mackama tako da ne znam od ceg drugog bi imala..
svakako bez brige, opasno je u trudnoci ako se iznenada zarazi kak je rekla laurell
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Neverland hvala na savjetu,mislila sam da moram trpiti nekoliko sati a to mi je tesko. Bacim oko na upute,hvala. A za vjezbanje,imala sam dosta zahvata do sad,imam miome,3 g. MPO za ovu trudnocu pa nekako se bojim i usadili mi doktori strah ali voljela bih malo vjezbati. Imamo psa pa setam svakodnevno. To mi je odlicno. Ako bude sve u redu, nadam se da cu moci bar malo vjezbati i biti jos aktivnija. Samo nek bude sve u redu i nek mi to bude glavna briga 😁 kad si inace aktivan nekako to teze pada.
Bebach zao mi je,drzi se…
Da, naravno, slusaj sebe i doktore prvo, samo dijelim svoje iskustvo jer je sve bilo ok pa nisam imala potrebe raditi drugačije.
Bbebach, toliko mi je žao. Nema riječi utjehe, znam. Ne brini za posao, misli sada samo na sebe, nitko drugi ne bi mislio na tebe da je obrnuto. Drži se i ne gubi nadu 🩷
Ne moraš ni reći točno što je ginekološki, a nemaju te ni pravo pitati.
To što kod nas svatko zabada nos u tuđe privatne stvari je druga priča.
Prošla sam to u 5.mj., spontani i kiretaža blizanaca u otprilike 12.tt.
Taj prvi dan mi je bio najgori, a onda sam iduća dva usporila tempo. Na posao sam se vratila nakon 3 dana.
Vjerujem da je to sve individualno koliko je kome potrebno, uzmi se vremena koliko ti treba.
Šaljem ti zagrljaje! <3
'21. 💙
'24. 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji