Cure, jedete li hranu iz konzerve, npr. kukuruz i takve stvari koje se mogu ubaciti u salatu? Smije li se to ili je bolje izbjegavati?
Mammy dobrodošla i želim ti urednu trudnoću 🙂
Leptirko22 ja vodim privatno i ne dajem urin, već samo vaga, mjerenje tlaka i uzv. Na svakom uzv-u izmjeri cerviks. Ali to vjerojatno svaki ginekolog ima svoju praksu. Sa 9tt sam bila ujutro na pregledu i odmah tamo kod njih vadila krv i dala urin..
Ja samo pošaljem mail da mi puste uputnicu za trudničku ambulantu, kod nas se počinje oko termina i to je to..do tad socijalna ginekologica ni nezna da sam trudna 😅
zeka123 ja isto imam baš nizak tlak, ali on nije opasan po zdravlje već je tebi općenito loše jer od njega imaš vrtoglavice, pogotovo pri ustajanju. Meni ništa ne pomaže, ali možda koja cura ima neku ideju
LauraUna327 jel ok sada?
Eonaria inače ti oni u bolnici nemaju vagu, ni ništa…kod njih obavljaš samo pregled 🙄 bar je kod nas tako
Leeloo101 jel ti bolje?
Malo da… legla sam, umirila se, ugrijala i stalo je…
Ako ti ista znaci ja sam valjda jedina ovde koja ima svakakve bolove i grceve posto vidim da se drugi ne zale. Na primer danas kicma donji deo i bolovi bas u materici tupi, ali mene u toku dana bar na deset minuta zaboli nesto.
Samo legnem i mirujem dok ne prodje. Ako sam aktivnija uvece me zna najvise boleti sve, ili neke recimo nagke pokrete ili ako se savijam vise puta u toku dana uglavnom mene stalno manje ili vise boli i ti menga grcici isto ih imam a najvise trtica i kicma.
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Neverland hvala ti 🐞🐞🐞🌼🌹
Srceko ja jedem i jela sam u svakoj trudnoći.
Curke kako spavate i u kojem položaju ? Jel ja jedina nemam trudnički jastuk ? Kupila ga u pvroj trudnoći u uopće mi nije pasao. Probala u drugoj ,isto užas. Probala sad , nemas šanse 🤣 ! Naravno nisam kupovala nove da probam nego ovaj što mi ostao iz prve da ne kupujem bezveze 😅
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Leptirko22 ja vodim privatno i ne dajem urin, već samo vaga, mjerenje tlaka i uzv. Na svakom uzv-u izmjeri cerviks. Ali to vjerojatno svaki ginekolog ima svoju praksu. Sa 9tt sam bila ujutro na pregledu i odmah tamo kod njih vadila krv i dala urin..
Ja samo pošaljem mail da mi puste uputnicu za trudničku ambulantu, kod nas se počinje oko termina i to je to..do tad socijalna ginekologica ni nezna da sam trudna 😅
zeka123 ja isto imam baš nizak tlak, ali on nije opasan po zdravlje već je tebi općenito loše jer od njega imaš vrtoglavice, pogotovo pri ustajanju. Meni ništa ne pomaže, ali možda koja cura ima neku ideju
LauraUna327 jel ok sada?
Eonaria inače ti oni u bolnici nemaju vagu, ni ništa…kod njih obavljaš samo pregled 🙄 bar je kod nas tako
Leeloo101 jel ti bolje?
Je je .. sada je okej. Preležala sam cijeli dan pa je okej.
Očito imam problem na emotivnoj bazi 🙈
It's a girl 💕
Cure, jedete li hranu iz konzerve, npr. kukuruz i takve stvari koje se mogu ubaciti u salatu? Smije li se to ili je bolje izbjegavati?
Jedem iako kažu ne zbog botulizma, ali najbolje da jedemo samo zrak.
LauraUna327 jel ok sada?
Leeloo101 jel ti bolje?
Ako ti ista znaci ja sam valjda jedina ovde koja ima svakakve bolove i grceve posto vidim da se drugi ne zale. Na primer danas kicma donji deo i bolovi bas u materici tupi, ali mene u toku dana bar na deset minuta zaboli nesto.
Samo legnem i mirujem dok ne prodje. Ako sam aktivnija uvece me zna najvise boleti sve, ili neke recimo nagke pokrete ili ako se savijam vise puta u toku dana uglavnom mene stalno manje ili vise boli i ti menga grcici isto ih imam a najvise trtica i kicma.
Jedem iako kažu ne zbog botulizma, ali najbolje da jedemo samo zrak.Mammy dobrodošla i želim ti urednu trudnoću 🙂
LauraUna327 jel ok sada?
Leeloo101 jel ti bolje?
Kak mislis jedina? .Mislim da nema 2% trudnica koje se ne osjećaju tako kao ti, od onih prvih tjedana do kasnije. Kad se naglo kreces, istezes kruzne ligamente i vjerojatno osjetis tu oštru bol, kao kod kihanja posebno ili kašljanja. A ovo nakon napora, ja samo smanjim aktivnosti kad me počne boljeti i legnem
Ajde dobro je ,🥰...ja sam mislila da sam neka razmazena trudnica, valjda niko ne prica o tome jer je normalno.
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Sreca3 mene isto boli stalno. Svaki dan po nekoliko puta… kako mi je prva trudnoca svaki put me brine. Ajde za one bolove nalik menstrualnim sam nekako otupila jer aam cula da dosta njih ima takve, ali cim su drugaciji prepadnem se. Sve pripisujem promjenama i sirenju maternice pa se tako tjesim…😩 Sutra mi je prvi pregled i nadam se najboljem 🙏🏼
Sreca3
Ma nisi, svima nam se to desava. Ja saam se isto u pocetku uplasila i onda kad sam ovdje procitala da je to normalno, vise se ne brinem 🤣
Ali da, osobito kod kihanja i kasljanja probode junacki 🤣
I mene jos ako mi je dosta lezanja pa se idem na lezeci onako protegnut - tad zna bas,,bas zabolit, kao da mi noz netko zabode.
Ma da i ja kad se okrecem isto , ajde super da su sve potvrdile isto.... ma i ja se brinem uvek.... ne mogu se opustiti.
Ja jedem iz konzerve 😅
.
Što se tiče bolova nekada me nešto probode ili zaboli, ali prođe kada se primirim. Navečer me zna donji dio leđa boljeti ako sam baš bila dosta aktivna taj dan.
.
Još nisam počela koristiti trudnički jastuk, nekako mi je rano. Spavam na boku, ali se znam probuditi usred noći na leđima. 😃
'21. 💙
'24. 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji