napuštam vas,od preksinoć sam imala nekakva krvarenja koja su počela biti sve veća sa pravom krvi te sam od sinoć hospitalizirana. kad krvarenje stane će odlučiti što dalje. ne čuju otkucaje niti vide išta
Ajme, kad ovako nešto pročitam sva se smrznem… želim ti svu snagu ovog svijeta i drži se 🙏🏼🩷 Javi nam svakako ishod, ja se uvijek nadam nekom tračku nade 🤞🏽

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
napuštam vas,od preksinoć sam imala nekakva krvarenja koja su počela biti sve veća sa pravom krvi te sam od sinoć hospitalizirana. kad krvarenje stane će odlučiti što dalje. ne čuju otkucaje niti vide išta
Ajme zao mi je 😞 Drži se ❤️

10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Drži se! Jako mi je žao 😔
Sto god kazem ne mogu te utjesiti. Ali ti saljem svu svoju energiju i misli s nadom da izdrzis i da sve na kraju bude dobro 🫶

Jooooj, baš mi je žao, suze mi odma krenu na ovakve vijesti. Drži se i nadam se što bržem oporavku, i psihičkom i fizičkom ❤️❤️❤️

28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸
Pozdrav cure,
Malo sam zapostavila forum u zadnje vrijeme, ali tu i tamo preletim vaše poruke.
Ja sam u ponedjeljak imala pregled,sve je super i saznali smo spol-stiže nam mali dečkooo🩵🩵🩵 iduća kontrola mi je 12.2., a 19.1.anomaly scan u Vinogradskoj.

Mammy jako mi je žao, drži se.. 💔
Dalmatinka woohoo, cestitam 💙
💙5/24💙
Mammy, želim ti puno snage za prebroditi tugu! Šaljem zagrljaje ♥️
Dalmatinka, čestitam! 💙

'21. 💙
'24. 💛
Joj cure, ja sam sad mjerila tlak jer mi je dr.rekla da moram pratiti sada svaki dan 3x dnevno kako mi je na zadnje dvije kontrole bio viši. Skoro sam pala sa stolice, 147/92, znači u životu nisam vidjela taj broj, što da radim? Dragi bi da odemo na hitnu, ne znam koliko ima smisla, bojim se a opet ne želim previše paničirati. Kako je moguće da sam od nisko-tlakašice došla do ovoga i to u samo par tjedana?? U šoku sam. I to u ovako niskoj trudnoći...

28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸
Mammy, jako mi je zao! Zelim ti puno snage. Javi nam se ako budes trebala razgovor ili podrsku. ❣️
Dalmatinka, superiska, cestitke!! 😇
Elisa, ja stvarno ne znam nista o tlaku pa nemam kako pomoci. Mogu ti samo reci da je moja frendica niskotlakasica i u svim trudnocama je dobila terapiju za tlak koliko je skakao. Ispostavilo se da je genetski, ima u obitelji nekoliko visokotlakasa pa joj skace u trudnoci. Ako zelis ici na hitnu, odi svakako. Sretno 🤞

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji