Zao mi je sto nekima nije krenulo kako treba. Nadam se da ce se sve popraviti i ici na bolje.
Pod prevelikim stresom danas svi zivimo, nazalost.
Ja sam samo htjela update-at. Znaci prva beta 1259 i danas sam isla ponovit 2918. Nadam se da ce i meni i svima vama sve dalje biti kako treba.
saljem pozitivu svima❤️
Drage zenske ja sam sinoc na hitnoj bila… inace sve okej. 15+1, Zadnji pregled prosli tjedan, sve uredno. Polako mi smanjuje progesteron. Sad uzimam samo utrogestan 2x1, radim jos sutra, cijeli 1. mj na go i onda da cu komplikacije otvorit… sinoc na poslu odem na wc a ono trag krvi, obrišem se, rozo na papiru. Kad me nije presjeklo 😱 odmah otisla kuci po muza i papire. I hvala onom ko izmisli baby watcher. Uključim, srce kuca, kao malo se smirila ali idemo na hitnu.. Ugl da skratim.. kaze dr da je sve okej, pokazao mi bebu, vidi ostatke sukrvice ali ne i izvor i uzrok krvi. Mozda je sluznica iziritirana.. Sestra mi je 5 puta ponovila da zasto jos radim.. reko jos 2 dana 😭 Ugl malo smiriti tempo i na redovni pregled kod mog ginekologa koji je 10.01., event im se javiti opet ako bi krenuli grcevi ili obilno krvarenje.
Kao da im nije bilo drago, ko da sam bezveze dosla.. trag krvi na papiru nije zabrinjavajuća a ja reko meni je svaka kap previse. I opet bi otisla da se ponovi. Jos u uniformi dosla, kolegica…
Samo polako još ta 2 dana, nadam se da se neće više ponavljati 🤞 vidim da si spomenula Baby watcher, možeš mi reći koji imaš?
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Gabby nadam se da se više neće ponavljati. Uspori malo tempo ovih par dana i onda laganini na GO, pa komplikacije. Hvala ti na preporuci za jastuk 🤗
doram da, to je mala beta da bi trudnoća vidjela na uzv, treba biti bar preko 1000. Držim fige da se za dva dana lijepo udupla i da sve bude okej 🤞🍀
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Leptirko super se uduplala beta. Nek ti vrijeme do prvog uzv-a brzo prodje 🤗🍀
Faith ja sam uzela neki bw s top proizvoda za nekih 20ak eur i posluži svrsi, iako vjerujem da sigurno ima i boljih 🙂
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Hvala vam na podrsci, muci me to jako jer prvi test je pokazo 17.12 blagu crticu poslije sam ih svaki dan radila i sve se bolje vidjelo sve do 23.12 svaki dan razlicite proizvodace ali me cudi jako da je tako mala beta a kao po kalendaru gledano to bi vec trebala bit trudnoca od 6 t jer sam zadnju menstraciju imala 17.11. Ali evo ne znam vise sta da mislim zbunjena sam ostaje samo u miru provest narednih 48 h i cekati da vidimo sta ce biti 🙏
🧔🏻♂️36 👩30
🏁 01/2022
➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum
➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab.
📃 normozoospermia
📃 kariogrami uredni
📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
📃 nema elemenata za zgrušavanje krvi
📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
➕ 8/2024, otkucaji. Na 8 tt nema otkucaja 💔👼🏻
1.IVF KBC OS 02/25 stimulirani Rekovelle + orgalutran = 5 blastica --> ET 15.02 jedne blastice ❌
Samo polako još ta 2 dana, nadam se da se neće više ponavljati 🤞 vidim da si spomenula Baby watcher, možeš mi reći koji imaš?
https://ljekarnanatura.hr/proizvodi/djeca-i-majke/trudnoca-i-dojenje/baby-watcher-kucni-ultrazvuk-ultragel-za-ultrazvuk-250-ml-4578/
Ovaj sam uzela, meni odlican. Cujem otkucaje jos od 10. tjedna. Nekad treba strpljena i traziti ali bebica je jos mala i mice se puno. Sad je vec puno lakse i brze
👩🦰 ‘92. Hashimoto, policistični jajnici, AMH 30.71 pmol 👨 ‘77 normoz Pokušavamo od 06/2021, 10/2022 HSSG
Poliklinika IVF
03/2023 IUI Femara, Gonal, Ovitrelle ❌ 07/2023 1. IVF 16 🥚, 8 blasti ❄️ freeze all -hiper
02.10.’23. FET 1 blastice 🐧 6dnt ➕ beta 10dnt 494 ➡️ 12dnt 1317 ➡️ 14dnt 4366 07.12. Nifty ✅ It’s a boy 💙
Hvala vam na podrsci, muci me to jako jer prvi test je pokazo 17.12 blagu crticu poslije sam ih svaki dan radila i sve se bolje vidjelo sve do 23.12 svaki dan razlicite proizvodace ali me cudi jako da je tako mala beta a kao po kalendaru gledano to bi vec trebala bit trudnoca od 6 t jer sam zadnju menstraciju imala 17.11. Ali evo ne znam vise sta da mislim zbunjena sam ostaje samo u miru provest narednih 48 h i cekati da vidimo sta ce biti 🙏
Je li ti doktor dao ikakav komentar osim "trudnoće nema"? Dao neko objašnjenje zašto su po njegovom pozitivni testovi, a trudnoća se ne vidi? Je li isključio mogućnost vanmaternične trudnoće? Ja možda pušem i na hladno s obzirom na svoje iskustvo s vanmaterničnom, ali nekako mi se čini bolje barem isključiti tu opciju. Ako su ti školske ovulacije, onda bi se s cca 6tt zaista trebala vidjeti bar gestacijska vrećica, ali ako ti je kasnija ovulacija bila, tko zna, zaista su moguća i razna krvarenja u ranoj trudnoći.
Svakako držim fige da ti bude najbolji mogući scenarij! 🤗
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
laurelljesi ti obavila pregled? Kako je proslo? 🤞🏻❤️
Evo meee. U MATERNICI JE 😍🙏🏼. Vide se i gestacijska i zumanjcana na njegovo iznenađenje. Samo mi je gestacijska nešto veća (za 6ti tt, a ja sam po zadnjoj M 4+6 tek) ali kaže da je to zato jer mi je ranije O bila. Valjda je to zbog tog🫣 .
Joj divnooo, tako mi je drago! Taj trenutak olakšanja kad čuješ da je na pravom mjestu nakon vanmaternične... 😭❤️ Neka se sve samo tako nastavi!
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
20.6. stigao braco ❤️
Mene spavanje baš muči zadnjih tjedan dana, nikako se namjestit i zadnje dvije noći stavljam neki jastučić pod trbuh 🙈 jel ima koja preporuku za onaj trudnički jastuk? Razmišljam o njemu, ali ne znam hoće li mi odgovarati 🤷
Cure sretno na pregledima ❤️
Ja sam i u prvoj i u ovoj trudnoći uzela trudnički jastuk/jastuk za dojenje od Malog anđela, i bio mi je skroz dobar. On je među većima na tržištu, tako da ovisi koliko si ti visoka/velika, koliko prostora imate u krevetu i sl., ali meni paše da je veći.
Sad kad sam ga počela koristiti u ovoj trudnoći (dosta rano, već prije par tjedana) na prvu kao da mi je bio prevelik, ali sad mi bome opet skroz paše. :D
Imam osjećaj da mi je zadnjih dana trbuh baš narastao, ako se skroz opustim mislim da mogu proći i za 6-7 mjeseci trudnoće 😂
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
20.6. stigao braco ❤️
Mene malo podsjeća na moju biokemijsku trudnoću. Isto tako test pozitivan, ali blaga crtica. Nekoliko drugih jače nego taj prvi. Sa nekih 6+5 prokrvarila da bi mi isto rekli nema trudnoće. Taj dan prije odlaska u bolnicu napravim test i on negativan. Beta je bila čak niža od 100. 😔
Iskreno se nadam da će tvoja beta biti odlična za dva dana! Držim fige da ishod bude pozitivan. 🙏🏻
'21. 💙
'24. 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji