Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mommyof3
    30. Prosinac 2023. 21:43

korni

Jutro cure 🤗
    Srculence dobrodošla i čestitam od ❤️
    Mommyof3 ja moram priznat da ni ne znam kako to funkcionira 🙈 jesi ti probala?
    Hellobaby super da ste krenuli, ti samo pomalo 🤗
    Perpetua hvala na preporuci za jastuk. Danas ću ih vjerojatno sve pogledat i uzet ću si neki, jer me noć izludi.

Prošle trudnoće jesam i ispostavilo se tačno, sada nikako ne mogu da prepoznam placentu na slici U.Z., (nekako mi svjetlije sa obe strane) 🙈🙈.
    U biti obrnuto je kada gledamo sliku ljeva je desna, desna je ljeva strana. 

Leptirko22
    30. Prosinac 2023. 23:29

Srculence3

Manu ,Korni hvala vam mile💕💕🥰
    Leptirko bete su top, ma koji dan iza ovulacije/aspiracije ti je zadnja beta? Mogu li to biti blizanci😁😁
    Dorakako ai danas, jel beta druga danas ili? Laurel moja trudnoca je mpo, imala sam takve bolove stalno u pocetku,doslovno od boli i zatezanja nisam sw mogla ispraviti. Ali cinjenica je da sve sve širi i jajnici znaju boljeti. Ako je bol jaka najbolje otici na hitnu ili ujutro ginekologu.. nadam se da nije ništa, već smještanje bebice🥰

Jao, svaka cast svakome, ali ja to nebi mogla 🤣🤣

8.1.je prvi pregled pa cu sve znat.

Nisam ja pratila ni ovulacije ni nista, desilo se spontano, nit znam kad je bila O, nit ista. Znam samo da sam trudna 😂😂😂😂 ali po slobodnoj procjeni, rekla bih 22.dan nakon O 🤔

• Srceko23
    31. Prosinac 2023. 09:19

Jutro cure! Zanima me kako svakodnevni mali stresovi mogu utjecati na bebu? Ima dana kad sam super, a ima i onih kad sam pod stresom pa to dodatno pogorsa razmisljanje hoce li to utjecati na dijete, hocu li radi toga prokrvatiti itd..

• manu11
    31. Prosinac 2023. 13:08

Srceko23

Jutro cure! Zanima me kako svakodnevni mali stresovi mogu utjecati na bebu? Ima dana kad sam super, a ima i onih kad sam pod stresom pa to dodatno pogorsa razmisljanje hoce li to utjecati na dijete, hocu li radi toga prokrvatiti itd..

Mislim da ne, svi ih imamo vise ili manje 🤗
    Curke sta znate o SIDSu? Bas me strah toga 😭 naravno da planiram da beba spava na cvrstom madracu predvidjenom za nju bez icega u krevecu i u vreci za spavanje ali opet... toga me najvise strah od svega 

09.09.2023 ➕❤️
    03.05.2024 👶🏻🥳💞

• manu11
    31. Prosinac 2023. 13:11

Sinoc su me u pola noci dok sam se okretala na drugu stranu u krevetu probudili takvi uzasni bolovi u trbuhu, u trajanju nekih 5s, ali dovoljno da ne zaspem od brige sljedeca 2h 🥲 
    Nije bilo krvi pa nisam isla na hitnu ali sam se bas strasno prepala... je li se vama to dogadjalo?

09.09.2023 ➕❤️
    03.05.2024 👶🏻🥳💞

korni
    31. Prosinac 2023. 13:18

Srceko mislim da ti mali svakodnevni stresovi ne utječu na bebu. Danas nema osobe koja nema neki dnevni stres zbog bilo čega. Ne brini se, ali moramo se pokušati što manje stresirati 🤗
    manu11 ne znam šta je SIDs i pitam se trebam li ici guglati 🙈 jesu ti se ponavljali bolovi? Ja ih nisam imala. Pretpostavljam je od širenja i rasta maternice, a i beba je sve veća 🙂 

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• manu11
    31. Prosinac 2023. 13:42

Korni bolje ne guglaj 😅 nisu mi se ponavljali, ali bilo je kao da mi je neko sjekiru zabio u trbuh 😩 nije meni sto je mene boljelo nego strah za bebu, i onda netko prica svoje uzasne porodjajne muke ... vjerujem da jesu, prije sam ih se plasila ali sad sam misljenja neka su kakve god, samo da bejb bude ziv i zdrav ☺️☺️

09.09.2023 ➕❤️
    03.05.2024 👶🏻🥳💞

Sreca3
    31. Prosinac 2023. 16:24

manu11

Kornibolje ne guglaj 😅 nisu mi se ponavljali, ali bilo je kao da mi je neko sjekiru zabio u trbuh 😩 nije meni sto je mene boljelo nego strah za bebu, i onda netko prica svoje uzasne porodjajne muke … vjerujem da jesu, prije sam ih se plasila ali sad sam misljenja neka su kakve god, samo da bejb bude ziv i zdrav ☺️☺️

Curke samo da se kratko javim, nadam se da ste sve dobro,ja ne znam ali ja sa svakim okretanjem u krevetu sa jedne i druge strane imam greve po 10 sekundi pa prodje, mislim da je to normalno valjda .
    Ne brini, verujem da je sve okej.

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

• dasii
    31. Prosinac 2023. 17:42

Pozdrav svima, ja sam danas zadrzana u bolnici, beta nije rasla dovoljno, danas vidi malo gestaciju ali nedovoljno da i dalje ista konkretno znam, receno mi je da ne mogu ni potvrditi vanmaternicnu a ni odbiti da se odradi jos jedna beta u utorak i da ostanem na promatranju. Tako da u utorak 02.01. Ne idem na pregled kod svog doktora, vec sve dalje pratimo u bolnici. Sretna mi Nova 😭🥺. Zene cuvajte se pazite, svima vam zelim sve najbolje u novoj da sve iznesete svoje trudnoce i drzite u narucju vase bebice. Ja vjerojatno necu vise ovdje pisati, da ne zatrpavam temu. 
    Punooo sreceeee i samo ljubav ♥️♥️♥️

🧔🏻‍♂️36 👩30
    🏁 01/2022
    ➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum
    ➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab.
    📃 normozoospermia
    📃 kariogrami uredni
    📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
    📃 nema elemenata za zgrušavanje krvi
    📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
    ➕ 8/2024, otkucaji. Na 8 tt nema otkucaja 💔👼🏻
    1.IVF KBC OS 02/25 stimulirani Rekovelle + orgalutran = 5 blastica --> ET 15.02 jedne blastice ❌

Leptirko22
    31. Prosinac 2023. 19:03

doram

Pozdrav svima, ja sam danas zadrzana u bolnici, beta nije rasla dovoljno, danas vidi malo gestaciju ali nedovoljno da i dalje ista konkretno znam, receno mi je da ne mogu ni potvrditi vanmaternicnu a ni odbiti da se odradi jos jedna beta u utorak i da ostanem na promatranju. Tako da u utorak 02.01. Ne idem na pregled kod svog doktora, vec sve dalje pratimo u bolnici. Sretna mi Nova 😭🥺. Zene cuvajte se pazite, svima vam zelim sve najbolje u novoj da sve iznesete svoje trudnoce i drzite u narucju vase bebice. Ja vjerojatno necu vise ovdje pisati, da ne zatrpavam temu.
    Punooo sreceeee i samo ljubav ♥️♥️♥️

Draga, pisat ces ti nama opet jer ce sve biti u redu!. Znam da je tesko, ali stres i zabrinutost svest na minimum, pomolit se kome treba i ja vjerujem  da ce izac na dobro i da cemo svi drzat svoje bebice u 2024.
    Nemoj se predat i vjeruj u cuda ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.