Dobro jutro! 🥰
Korni i Hellobaby, vas dvije uvijek vidim ovako rano, već mi je u navici da pijem kavu, odem na forum i znam da će vaše poruke biti prve u danu 😊 Baš mi je to lijepo 🙈
.
Ja sam na pragu drugog tromjesečja i jedva čekam jer se nadam nekoj promjeni. Famozni 12. tjedan za mene je bio ogromni flop jer su mi se mučnine i povraćanja pojačala i nikome to ne želim. Držite se sve! ❤️
.
Imam poriv da krenem s nekom kupovinom, ali ne znam odakle bih. Odjeću za sebe, neke knjige, možda neki tečaj, nešto za bebu, nešto od namještaja, pribora ili potrepština za bebu? Imam osjećaj da je toliko toga i da bi bilo dobro barem početi istraživati o nečemu da mi kasnije bude lakše i bez žurbe, ali osjećam se tako izgubljeno u svim mogućnostima i informacijama 😬 Što ste vi prvo "rješavale", pogotovo first time moms kada vam je sve bilo novo?
Kad smo kod drugog tromjesječa, ono nam traje do kraja 13 tjedan .. jel tako? Nisam ziher je 12 ili 13.
Ja sam baš neki da mužu komentirala da moramo ići u neki baby dućan da si napravim popis. Da ne lutam, da znam kaj mi treba i kaj hoću.
Što se tiče knjiga, ja sam si uzela ''Što očekivati u trudnoći''. Knjiga je okej, ali mi je malo konfuzna jer je po pitanjima. I jučer dobila od kolegice knjigu ''Bebe - prve dvije godine", malo sam je preletila i baš mi se čini simpa.
S obzirom da na poslu dosta sjedim kupila sam si u Calcedoniji hlače koje su kao trenirka-hlače i jedne trudničke. U svoje više niti jedne ne stanem, iako nemam trbuha baš proširili mi se bokovi 😂😂
Da, drugo pocinje s 14. tjednom, tj. prvo traje do kraja 13. tjedna. Vidjela sam i neke druge izracune, ali ovo je kao najcesce...
Malo cu proguglati knjige koje spominjes pa vidjeti sto bi mi bilo korisno. Volim citati i volim imati/kupovati knjige, ali nemam nista s tom tematikom. A ipak mi je sad to najpotrebniji zanr 😊
Razumijem te za hlace, kod mene isto, jednostavno mi je neudobno i tijesno u starima, najradije bih u sirokim pidzamama svuda isla 🤪

Ok, što su tetra pelene🫣🫣🫣🫣

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Pozdrav svima, evo mi smo obavili pregled. Danas 17+0. Sve je u redu. Cak smo uspjeli i pišulinca vidjet tako da imamo fora slikicu 😁 napomenuo mi je da je posteljica sprijeda pa necu bas lako osjetit pokrete ali mi je pokazao mjesto lijevo od pupka pored gdje cu najprije moc 🥰 obožavam svog ginekologa 🤣
Iduci uzv 29.01. jer idem kod privatnika pa da mi moze napisat preporuku za soc. za komplikacije koje bih otvorila 01.02., taman na pola puta. I tada cemo detaljniji pregled bebolinca napraviti.

👩🦰 ‘92. Hashimoto, policistični jajnici, AMH 30.71 pmol 👨 ‘77 normoz Pokušavamo od 06/2021, 10/2022 HSSG
Poliklinika IVF
03/2023 IUI Femara, Gonal, Ovitrelle ❌ 07/2023 1. IVF 16 🥚, 8 blasti ❄️ freeze all -hiper
02.10.’23. FET 1 blastice 🐧 6dnt ➕ beta 10dnt 494 ➡️ 12dnt 1317 ➡️ 14dnt 4366 07.12. Nifty ✅ It’s a boy 💙
Pozdrav svima, evo mi smo obavili pregled. Danas 17+0. Sve je u redu. Cak smo uspjeli i pišulinca vidjet tako da imamo fora slikicu 😁 napomenuo mi je da je posteljica sprijeda pa necu bas lako osjetit pokrete ali mi je pokazao mjesto lijevo od pupka pored gdje cu najprije moc 🥰 obožavam svog ginekologa 🤣
Baš lijepo ovo da ti je ginekolog pokazao gdje možeš očekivati 🤗
Meni je posteljica straga, i nije prva trudnoća, ali zasad mi se čini da još samo suptilno osjećam iznutra malo mjehuriće zadnjih tjedan-dva, a željno iščekujem ono kad ću moći pokeati izvana pa da osjetim odgovor. 😄
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Lista pregleda:
Freya - 10.1.
Gabby - 10.1.
neverland - 12.1.
ITM - 12.1.
M-P - 13.1.
malaBubamara123 - 16.1.
bopsich - 16.1.
Lela91 - 16.1.
deedee1405 - 16.1.
ericaa - 16.1.
Mushi - 17.1.
mia_ - 17.1.
katy_kaya - 17.1.
Dalmatinka_u_zg - 19.1.
Mommyof3 - 19.1.
laurell - 22.1.
Mareeeee - 23.1.
plave_okice -23.1.
Nada23 - 23.1.
zeka123 - 24.1.
NPelica - 24.1.
Melian - 24.1.
ElisaDay - 25.1.
LauraUna327 - 26.1.
Hellobaby - 29.1.
Leptirko22 - 29.1.
marta96 - 31.1.
purple13 - 1.2.
Mammy - 2.2.
korni - 5.2.
Sreća2012 - 6.2.
pistacija13 - 9.2.
Perpetua - 16.2.

👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Bokic curke
Moj pregled je sutra u 16h konacno, ide i muz sa mnom po prvi put.
Izdrzala sam mjesec dana od zadnjeg pregleda jedva.
Prije par dana sam konacno osjetila prvo lupkanje bebe, i sinoc sam bas stavila ruku na stomak da provjerim je li to to i javio mi se moj mali bebac par puta zaredom tup tup tup 🙈🙈🙈
Najljepsi osjecaj na svijetu.
Kod mene se tek malo ugledao stomak jer sam bas visoka, a dobila sam nekih 7-8kg od pocetka. Sva sam se zaokruzila, posebno u licu, ali ko ne zna da sam trudna jos definitivno ne bi mogao reci.
Sto se tice robice kad vidim nesto slatko garderobice kupim a od vecih stvari kao sto su kolica, jaje, krevetic itd nista jos nemam.
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Meni je ostalo 2 kg od prethodne trudnoće i toliko sam jela ovih blagdana pa mi se čini da se vidi na meni nešto iz aviona. Kad me pita danas šefica jesam se to vratila na kilažu prije trudnoće kako izgledam, a ja reko ma to je samo široka majica. 🫣 Još im nisam rekla na poslu.

'21. 💙
'24. 💛
Gabby bravo za super pregled
Perpetua znači kad je posteljica straga, onda se prije beba može osjetiti? pitam jer mi je baš na pregledu rekao da mi je posteljica iza pa stalno osluškujem :D
manu divnooo
ja sam isprintala neke popise (šta je potrebno za bebu)s neta, pa ću krenuti s istraživanjem :D

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Perpetua znači kad je posteljica straga, onda se prije beba može osjetiti? pitam jer mi je baš na pregledu rekao da mi je posteljica iza pa stalno osluškujem :D
A tako kažu, da ako je straga onda su šanse veće da se osjeti nešto ranije u odnosu na one kojima je sprijeda. Ali opet je to baš jako jako individualno, teško je predvidjeti kad točno 😄
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
napuštam vas,od preksinoć sam imala nekakva krvarenja koja su počela biti sve veća sa pravom krvi te sam od sinoć hospitalizirana. kad krvarenje stane će odlučiti što dalje. ne čuju otkucaje niti vide išta
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji