Curke je li vas probadalo u pocetku u jajnicima? Ja sam se sva uplasila, ne znam je li to normalno u pocetku. Onako kao da me netko bode iglom u jajnike, kratko po vise puta.
Danas sam 4+6
Još jedno pitanje za cure koje su imale prehladu. Kako ste izdržale? Jeste li pile lupocet? Šta ste koristile za nos? Kakva su vaša iskustva?
Ja sam pila lekadol kad bi me glava baš jako boljela, kapi za nos nisam koristila ali me dosta peklo grlo pa sam kupila Isla pastile, one su za trudnice sigurne.
28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸
Leptirko, probadat će stalno nešto... Nema razloga za paniku dok god nisu bolovi uz krvarenje 😊
LauraUna, nos možeš ispirati fiziološkom otopinomkao najsigurniju opciju. Ako pitaš u ljekarni,dat će ti i neki sprej za nos, al ja ga nisam koristila. Isla pastile su za grlo... Ne mogu se doduše mjeriti sa Strepsilom, al njega ne smijemo 😅
38 👩🏼❤️👨🏻 44
8./2023. biokemijska
17.2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
Kariogram ➡️ PGT 🧬
UZ Brussel⌛
1712itm@gmail.com
Curke je li vas probadalo u pocetku u jajnicima? Ja sam se sva uplasila, ne znam je li to normalno u pocetku. Onako kao da me netko bode iglom u jajnike, kratko po vise puta.
Danas sam 4+6
Hvala curke :)
Leptirko22 Evo mene upravo štreca. Malo lijevi, malo desni. Štrecne pa prođe, a na primjer bio je mir cijeli dan.
Sva ta mala štrecanja, probadanja su normalna.
It's a girl 💕
Čestitam svim curkama na odličnim pregledima 🥰🥰🥰 neka nam sve bebice budu zdrave. 💕
Nisam dugo bila aktivna.. nekako kad pročitam nešto negativno uhvati me panika pa izbjegavam čitati. 🙈 Ne znam kak se vi nosite? Jel i vas uhvati panika kad čitate?
Nakon moje epizode 20.12. sa smeđim iscjedkom ginica mi promijenila terapiju 3*2 Duphostan. Sve je s bebicom bilo uredu, srce normalno kuca, odmah smo izvadili i briseve. Danas došli nalazi, sve je super.
Jučer bila ponovno da se javim ginici pa me pregledala s vanjskim uzv-om. Srčeko nam kuca. 💕
Još jedno pitanje za cure koje su imale prehladu. Kako ste izdržale? Jeste li pile lupocet? Šta ste koristile za nos? Kakva su vaša iskustva?
Super da bebica dobro napreduje, neka se i dalje tako nastavi. ❤️
Ja se borim sa prehladom otkako sam saznala da sam trudna. Za nos mi je dosta pomogao Aqua Maris sprej, a za grlo Medex propolis oral sprej ( na bazi vode).
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Danas sam 4+6
Hvala curke :)
Leptirko22 Evo mene upravo štreca. Malo lijevi, malo desni. Štrecne pa prođe, a na primjer bio je mir cijeli dan.
Sva ta mala štrecanja, probadanja su normalna.
Bas danas mi je rekla doktorica da smijemo Lupocet nornalno piti, tak da, bez straha.
A sto se tice izbjegavanja foruma zbog straha od losih prica i slucajeva, mislim da je to normalno. Nakon dva pobacaja grozila sam se vidjeti tu temu o pobacajima ovdje tako da me nije dugo bilo.. Trebalo mi je vremena da prođe to sve. U ovoj trudnoci sam se prikljucila "kasno", vec kad mi je dosao Nifty nalaz i kad sam se pocela osjecati sigurnije. Nazalost, uvijek ima tuznih prica i situacija, no na kraju sve bude dobro. 🥰
💙5/24💙
Evo da i ja javim uredan pregled. Sve je kako treba biti i hematom je nestao. ❤️
Idući je 16.1. i odmah cu i Nifty raditi. 🤞🏻❤️
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Evo da i ja javim uredan pregled. Sve je kako treba biti i hematom je nestao. ❤️
Jeeej!! Nadam se da je iduci pregled ujutro. 🤣🤣😅
💙5/24💙
Jeeej!! Nadam se da je iduci pregled ujutro. 🤣🤣😅
U 13.30. Podnosljivo. 😂😂
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Pozdrav cure, ja sam kratko da udjem, čestitam na dobrim pregledima i čini mi se jednoj curici i jednom dječaku ❤️💙
Sortiraj odgovore
Najstariji