Cure, neka nam je svima sretna 2024. ❤️
Svima želim uredne trudnoće, sa što manje briga i puno uživanja 🤗 iducu Novu odbrojavamo s bebačima ❤️
manu znam da, šta god da osjetimo odmah je strah za bebu, ali sigurna sam da je beba dobro 🤗
doram žao mi je zbog svega što prolaziš.. šaljem hug podrške 🫂 ❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Cure sretna vam nova godina ❤️ da vam se sve želje, i one najskrivenije ostvare ❤️
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Doram zao mi je 😫 želim ti puno snage i vratiti ćeš se ti lijepim temama ponovno 🤞🏽💜 isto nam javi na kraju kako se završilo
Ostale curke sretna vam svima 2024.ta, da ste žive i zdrave i da nam trudnoće prođu mirno i školski 🙏🏼🥰
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Cure sretna Nova ❤️❤️❤️
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Sretna nova godina svima, želim nam svima što manje briga i muka, što više mira i radosti, i da maksimalno uživamo s novim članovima obitelji koji će nam se pridružiti ove godine! ❤️❤️❤️
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Jutro cure! Zanima me kako svakodnevni mali stresovi mogu utjecati na bebu? Ima dana kad sam super, a ima i onih kad sam pod stresom pa to dodatno pogorsa razmisljanje hoce li to utjecati na dijete, hocu li radi toga prokrvatiti itd..
Ma svi smo pod stresovima, ovakvim ili onakvima, i iako je u jednu ruku dobro biti svjestan ako nam je previše i pokušati smanjiti neke stresove, stvarno nema koristi od pretjeranog opterećivanja time. Nisu bebe baš tako jako osjetljive, tj ipak tu ima raznih mehanizama zaštite od strane prirode. Rastu i razvijaju i rađaju se bebe i u (nažalost) strahovitim uvjetima, kamoli neće u ovim za većinu nas ipak srećom generalno mirnim i sigurnim uvjetima. 🤗
Mislim da ne, svi ih imamo vise ili manje 🤗
Curke sta znate o SIDSu? Bas me strah toga 😭 naravno da planiram da beba spava na cvrstom madracu predvidjenom za nju bez icega u krevecu i u vreci za spavanje ali opet… toga me najvise strah od svega
S imanjem djece dođe puno raznih strahova, na nama je da naučimo se nekako nositi s njima i da povećavamo svoje kapacitete za to. 🤗
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Sretna Nova cure! 💖✨
Neka nam svima donese sve najljepše 🥰
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Sretna vam Nova godina cure, želim vam sve najljepše! ❤️
Doram žao mi je javi nam se svakako, nadam se na kraju ipak dobrim vijestima od tebe.🫂❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji