Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lela91
    28. Prosinac 2023. 21:31

laurell jesi ti obavila pregled? Kako je proslo? 🤞🏻❤️

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

• mala6
    28. Prosinac 2023. 21:35

Leptirko22

Curke je li vas probadalo u pocetku u jajnicima? Ja sam se sva uplasila, ne znam je li to normalno u pocetku. Onako kao da me netko bode iglom u jajnike, kratko po vise puta.

Danas sam 4+6

Mene je na pocetku probadalo u tolikoj mjeri da sam se znala naglo tipa u setnji zgrciti ko da imam neke tikove. Znaci osjecaj je bia kao momentalni ubod nozem

laurell
    28. Prosinac 2023. 22:05

Lela91

laurelljesi ti obavila pregled? Kako je proslo? 🤞🏻❤️

Evo meee. U MATERNICI JE 😍🙏🏼. Vide se i gestacijska i zumanjcana na njegovo iznenađenje. Samo mi je gestacijska nešto veća (za 6ti tt, a ja sam po zadnjoj M 4+6 tek) ali kaže da je to zato jer mi je ranije O bila. Valjda je to zbog tog🫣 . 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Leptirko22
    28. Prosinac 2023. 22:11

mala6

Leptirko22

Curke je li vas probadalo u pocetku u jajnicima? Ja sam se sva uplasila, ne znam je li to normalno u pocetku. Onako kao da me netko bode iglom u jajnike, kratko po vise puta.

Danas sam 4+6

Mene je na pocetku probadalo u tolikoj mjeri da sam se znala naglo tipa u setnji zgrciti ko da imam neke tikove. Znaci osjecaj je bia kao momentalni ubod nozem

E tako i meni, kao 5-6 puta za redom da me noz probode. I svaki put se uplasim.

Sutra idem ponovit betu da vidimo dupla li se pravilno 🙈

A vama svima koje ste bile na pregledu danas- bravo i neka se tako lijepo nastavi ❤️

• Faith1509
    28. Prosinac 2023. 22:13

Pozdrav cure, nova sam na ovom forumu. Ukratko o meni, prva trudnoća, icsi postupak u Pragu obavljen, uspjelo iz prvog puta 😍 na prošloj kontroli su se vidjeli otkucaji srca, nova kontrola je 9.1. 
    Što se tiče simptoma, mučnine su i dalje tu ali mi pomažu tablete pa makar više ne povraćam često. Umor je isto tu, mislim da bi mogla cijeli dan samo spavati 😂 mirisi su mi počeli jako smetati, meso uopće ne mogu jesti odmah mi se digne želudac 😫 jajnici me probadaju ali je ginekologica rekla da su mi od punkcije još uvijek dosta uvećani pa su ti bolovi zbog toga.
    Uzimam cyclogest 400mg 3x na dan, dodatno femi Baby prenatalne, magnezij 300 mg, omega 3 1000 mg, folna 800ug i d3.
    Danas je 9+1, termin je za sada 31.07. Ali je rekla da će to točnije znati na idućem uzv 😊

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

Lela91
    28. Prosinac 2023. 22:17

laurell

Lela91

Evo meee. U MATERNICI JE 😍🙏🏼. Vide se i gestacijska i zumanjcana na njegovo iznenađenje. Samo mi je gestacijska nešto veća (za 6ti tt, a ja sam po zadnjoj M 4+6 tek) ali kaže da je to zato jer mi je ranije O bila. Valjda je to zbog tog🫣 .

Bravoo! Cestitke! ❤️❤️

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

• mala6
    28. Prosinac 2023. 22:28

Leptirko22

mala6

Leptirko22

Danas sam 4+6

E tako i meni, kao 5-6 puta za redom da me noz probode. I svaki put se uplasim.

Sutra idem ponovit betu da vidimo dupla li se pravilno 🙈

A vama svima koje ste bile na pregledu danas- bravo i neka se tako lijepo nastavi ❤️

Ako raste,to je to. Bolovi su znali biti jako neugodni (mislin mogu se izdrzati ali ono) a drugi zastrasujuci simptom mi je bilo kad san na dva dana ostala bez ijednog simptoma (ni mucnine,ni povracanja,ni boli u janicima ni sisama,ka rukom odneseno.) Onda se vratilo treci dan 🙄😆

Martina1931
    28. Prosinac 2023. 22:58

laurell

Lela91

Bravoooo, cestitam❤️🥰🤍🤍🤍
    Bit ce sve super!!

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

korni
    29. Prosinac 2023. 06:01

Lela bravo za dobar pregled, i drago mi je da hematom nestao! 🤗
    laurell bravooo ❤️ 
    Leptirko sretno danas, drzim fige za lijepu, pravilno uduplanu betu 🤗
    Faith dobrodošla 🤗
    Mene spavanje baš muči zadnjih tjedan dana, nikako se namjestit i zadnje dvije noći stavljam neki jastučić pod trbuh 🙈 jel ima koja preporuku za onaj trudnički jastuk? Razmišljam o njemu, ali ne znam hoće li mi odgovarati 🤷
    Cure sretno na pregledima ❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

marta96
    29. Prosinac 2023. 07:18

Ej cure, mene zadnje dane muče glavobolje i umor bas jaki, navečer zaspim s malom u 21h vec. Jučer sam upalila BW nakon par dana i čula otkucaje inače ga koristim od 8tt i uvijek mi je na momente pokazao otkucaje, ali se nisu čuli🙈 evo jedva čekam da se beba počne javljati pa da se osjećam trudno jer mi jos uvijek bude zlo nakon jela i taj umor pa se ugl osjećam bolesno🙈
    Super za sve dobre preglede i neka se tako nastavi ❤️

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.