Perpetua moj doktor me nije gledao jos kod njega sam narucena 02.01. Danas sam osla na hitni ginekoloski prijem pregledao me je prvo doktor s onim "spahtlama" kao da vidi jel ima svjeze krvi, nije bilo nista, a zatim na uzv druga doktorica i ona je samo rekla da ona tu ne vidi nikakvu trudnocu, a nije ni odbila mogucnost vanmaternicne ja sam bila van sebe kad mi je rekla da ne vidi nista uopce. Da po njoj tu nema nikakce trudnoce a gledala je bas dosta. Zatim su me opet drugi doktori uputili na betu i eto beta je ispala kakva je i ponavljam za 48 h. A kod svog doktora cu otici svakako 02.01 kako je dogovoreno i prije svega.
🧔🏻♂️36 👩30
🏁 01/2022
➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum
➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab.
📃 normozoospermia
📃 kariogrami uredni
📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
📃 nema elemenata za zgrušavanje krvi
📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
➕ 8/2024, otkucaji. Na 8 tt nema otkucaja 💔👼🏻
1.IVF KBC OS 02/25 stimulirani Rekovelle + orgalutran = 5 blastica --> ET 15.02 jedne blastice ❌
Pozdrav žene, iz prvog postupka u Pragu na moje veliko iznenađenje ukazao se plusić jako brzo🥰 Druga beta danas je bila 1428. Po menstruaciji to je 4 tj i 1 dan, ali je ovulacija(aspiracija) bila 5 dana ranije no inace. Veselim se s vama družiti i pratiti🥰💗
Dora mislim da je to jako mala beta za vidjeti išta,treba biti preko 1000 da bi se nesto vidjelo. Implantacija se mogla desiti kasnije i sad je najbitnije da se smiriš. I samo ću reći da ima svakakvih doktora, bez empatije i uopće znanja o nećemu.
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Pozdrav žene, iz prvog postupka u Pragu na moje veliko iznenađenje ukazao se plusić jako brzo🥰 Druga beta danas je bila 1428. Po menstruaciji to je 4 tj i 1 dan, ali je ovulacija(aspiracija) bila 5 dana ranije no inace. Veselim se s vama družiti i pratiti🥰💗
Dora mislim da je to jako mala beta za vidjeti išta,treba biti preko 1000 da bi se nesto vidjelo. Implantacija se mogla desiti kasnije i sad je najbitnije da se smiriš. I samo ću reći da ima svakakvih doktora, bez empatije i uopće znanja o nećemu.
Srculence dobrodošla ❤️
Pratila sam te na drugim temama,
želim ti urednu, mirnu trudnoću i najsladjeg ljetnog bebača 😍
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Cure jeste li određivale spol slikom prvog UZ po Ramzijebij metodi?🙈🙈
Dobro jutro cure!
Čestitam svima na dobrim pregledima ❤
Nove cure dobrodošle 🥰
Jučer nisam stavljala listu jer nije bilo pregleda po njoj, već nastavljamo sa doram od utorka - i baš mi je žao što sve to prolaziš 😖
Neznam tko je pitao za jastuk - ja ga imam, ali moram danas pogledati koji je jer je spremljen još uvijek
Mommyof3 evo baš sam pogledala sliku od zadnje trudnoće i na internetu što kažu, ali kod nas je krivo 😅
Slabo se javljam jer smo ovaj vikend u selidbi. Neznam što ću prije 🙈 vi odmarajte i uživajte u vikendu ☺
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Jutro cure 🤗
Srculence dobrodošla i čestitam od ❤️
Mommyof3 ja moram priznat da ni ne znam kako to funkcionira 🙈 jesi ti probala?
Hellobaby super da ste krenuli, ti samo pomalo 🤗
Perpetua hvala na preporuci za jastuk. Danas ću ih vjerojatno sve pogledat i uzet ću si neki, jer me noć izludi.
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
I ja isto tražim jastuk pa ako ima preporuka javite nam 😊 cijeli život spavam na trbuhu, ne znam na boku, i sad je patnja jer kad legnem na trbuh počne me boliti i peći cijeli abdomen, od prsne kosti do trbuha ☹️
Cure koje ste otvarale komplikacije, ima li neki rok za odnijeti dokumentaciju? Ne radim od 1.1., znam da na HZZO trebam odnijeti potvrdu o plaći, presliku kartice i izvještaj o nesposobnosti za rad, ali nigdje ne nalazim mogu li bilo kada ili se mora odmah, kako bi dobila prvu naknadu u 2.mjesecu.
28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸
Cure koje ste otvarale komplikacije, ima li neki rok za odnijeti dokumentaciju? Ne radim od 1.1., znam da na HZZO trebam odnijeti potvrdu o plaći, presliku kartice i izvještaj o nesposobnosti za rad, ali nigdje ne nalazim mogu li bilo kada ili se mora odmah, kako bi dobila prvu naknadu u 2.mjesecu.
Ako predas do 5.1. dobiti ces naknadu u sijecnju, ako predas poslije dobijes tek u veljaci.
Mene su trazili i kopiju osobne.
💙5/24💙
Sortiraj odgovore
Najstariji