Ako predas do 5.1. dobiti ces naknadu u sijecnju, ako predas poslije dobijes tek u veljaci.
Mene su trazili i kopiju osobne.
U siječnju ću dobiti plaću za 12.mjesec tako da ne kužim kako bi dobila u siječnju ako tek od siječnja idem na bol.? Znači za naknadu u veljači mogu bilo kada tokom siječnja ići predati? Hvala 😉
28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸
Ako predas do 5.1. dobiti ces naknadu u sijecnju, ako predas poslije dobijes tek u veljaci.
Mene su trazili i kopiju osobne.
U siječnju ću dobiti plaću za 12.mjesec tako da ne kužim kako bi dobila u siječnju ako tek od siječnja idem na bol.? Znači za naknadu u veljači mogu bilo kada tokom siječnja ići predati? Hvala 😉
Ma i ja sad razmisljam jesam li ti dobro napisala 😅😅😅
Onda u tvom slucaju je rok 5.2., a ne 5.1. 😆
💙5/24💙
Ma i ja sad razmisljam jesam li ti dobro napisala 😅😅😅
Onda u tvom slucaju je rok 5.2., a ne 5.1. 😆
E super, imam vremena onda 😀
28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸
E da, dobit ces tek na kraju mjeseca doznake od doktora, tako da tek onda mozes ici sa svim papirima. Meni su rekli da od 25.og u mjesecu mogu to podici i onda ak predas do 5., ti sjedne taj iduci mjesec 😅😅😅
💙5/24💙
E da, dobit ces tek na kraju mjeseca doznake od doktora, tako da tek onda mozes ici sa svim papirima. Meni su rekli da od 25.og u mjesecu mogu to podici i onda ak predas do 5., ti sjedne taj iduci mjesec 😅😅😅
A on meni da ga zovnem 2.1. da mi to pošalje, odnosno šalje se za CEZIH pa onda ja isprintan jer će biti vidljivo na portalu zdravlje? 🧐
28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸
A on meni da ga zovnem 2.1. da mi to pošalje, odnosno šalje se za CEZIH pa onda ja isprintan jer će biti vidljivo na portalu zdravlje? 🧐
To ce ti pustiti onu potvrdu o privremenoj nesposobnosti za rad da mozes proslijediti poslodavcu, a onda pred kraj mjeseca ti mora izdati doznake u dva primjera - jedan za poslodavca i jedan koji nosis u hzzo. I tako svaki mjesec na kraju moras podici doznake i jedne poslodavcu, jedne hzzou.
💙5/24💙
To ce ti pustiti onu potvrdu o privremenoj nesposobnosti za rad da mozes proslijediti poslodavcu, a onda pred kraj mjeseca ti mora izdati doznake u dva primjera - jedan za poslodavca i jedan koji nosis u hzzo. I tako svaki mjesec na kraju moras podici doznake i jedne poslodavcu, jedne hzzou.
Ahaaa, kužim, hvala ti ❤️
28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸
Ahaaa, kužim, hvala ti ❤️
Ma nista, mogla sam to jednostavnije odmah napisati, aliiii trudnoca hahaha 🤣🤣
Uzivajte sve u ovaj vikend, lijepo docekajte novu 😊🤩😘
💙5/24💙
Jutro svima 🫣🌸
Ja se jutros probudila s nekim grčem skroz nisko dolje u trbuhu, i stalno me taj “grč” prati. Ne mogu se bas ni ispraviti na noge. Nije bol bol već kao grčenje i zatezanje (pogotovo ako se ispravim na noge, samo se vratim u poluležeći). Pomislila sam da možda ima veze i sa crijevima jer slabo idem na veliku nuždu 😫 ali mi je bas nelagoda, ne mogu prakticki ništa raditi.
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Manu ,Korni hvala vam mile💕💕🥰
Leptirko bete su top, ma koji dan iza ovulacije/aspiracije ti je zadnja beta? Mogu li to biti blizanci😁😁
Dora kako ai danas, jel beta druga danas ili? Laurel moja trudnoca je mpo, imala sam takve bolove stalno u pocetku,doslovno od boli i zatezanja nisam sw mogla ispraviti. Ali cinjenica je da sve sve širi i jajnici znaju boljeti. Ako je bol jaka najbolje otici na hitnu ili ujutro ginekologu.. nadam se da nije ništa, već smještanje bebice🥰
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji