Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    M-P
    29. Prosinac 2023. 07:28

laurell

Lela91

laurelljesi ti obavila pregled? Kako je proslo? 🤞🏻❤️

Evo meee. U MATERNICI JE 😍🙏🏼. Vide se i gestacijska i zumanjcana na njegovo iznenađenje. Samo mi je gestacijska nešto veća (za 6ti tt, a ja sam po zadnjoj M 4+6 tek) ali kaže da je to zato jer mi je ranije O bila. Valjda je to zbog tog🫣 .

Cestitam ❤️ ma  bit ce sve super ovaj put ❤️❤️

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

• Mommyof3
    29. Prosinac 2023. 08:15

Dobro jutro cure čestitke na dobrim pregledima. ❤️
    Mene zanima, vi sada sve spominjete betu i nakon što se ustanovili da je normalna trudnoća, meni su samo jednom uzeli krv za betu, onda opet nakon 2 dana i tu mi nije rekla ni rezultat nego je samo potvrdila da je GV i plod u maternici dala trudnicku i to je to. Jel neophodno da i ja samoinicijativno ponavljam betu ili kako? Još mi je zaparalo uho kada je rekla da nije važno da se dupla nego da raste... i da ne gledam u brojke. Čini mi se nemarno ako uporedim sa vašim pregledima.

• Mommyof3
    29. Prosinac 2023. 08:20

Mommyof3

Mene zanima, vi sada sve spominjete betu i nakon što se ustanovili da je normalna trudnoća, meni su samo jednom uzeli krv za betu, onda opet nakon 2 dana i tu mi nije rekla ni rezultat nego je samo potvrdila da je GV i plod u maternici dala trudnicku i to je to. Jel neophodno da i ja samoinicijativno ponavljam betu ili kako? Još mi je zaparalo uho kada je rekla da nije važno da se dupla nego da raste… i da ne gledam u brojke. Čini mi se nemarno ako uporedim sa vašim pregledima.

Evo baš sam sada zvala da pitam prva beta mi je bila samo oko 190, a u srijedu  nakon 2 dana 450, ne znam sada da li je normalno da je malo veće nego duplo 🙈, možda mi je zato rekla da ne gledam u brojke ali eto da pitam vas🙈

korni
    29. Prosinac 2023. 08:31

Mommyof3

Mommyof3

Mene zanima, vi sada sve spominjete betu i nakon što se ustanovili da je normalna trudnoća, meni su samo jednom uzeli krv za betu, onda opet nakon 2 dana i tu mi nije rekla ni rezultat nego je samo potvrdila da je GV i plod u maternici dala trudnicku i to je to. Jel neophodno da i ja samoinicijativno ponavljam betu ili kako? Još mi je zaparalo uho kada je rekla da nije važno da se dupla nego da raste… i da ne gledam u brojke. Čini mi se nemarno ako uporedim sa vašim pregledima.

Evo baš sam sada zvala da pitam prva beta mi je bila samo oko 190, a u srijedu nakon 2 dana 450, ne znam sada da li je normalno da je malo veće nego duplo 🙈, možda mi je zato rekla da ne gledam u brojke ali eto da pitam vas🙈

Da da, super ti je beta ☺️ vidi moj potpis, isto je više nego dupla 🙂 bit ce to sve super 🥰

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

NPelica
    29. Prosinac 2023. 09:00

Jutro curke! Čestitke svima na lijepim pregledima ❤️ 
    Korni ja sam si uzela ovaj, jeftiniji je ako ne želiš neki uzorak po želji, ima više vrsta, neutralno,curica-decko. 
    https://ethereal.hr/proizvod/jastuk-za-dojenje-motiv-iznenadenja-neutralni/
    Sretno svima tko ima pregled danas ❤️

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

• LauraUna327
    29. Prosinac 2023. 09:02

Mommyof3

Mene moja ginica nije slala da vadim betu pa nisam niti vadila. Možda zato kaj sam bila kod nje skoro svaka dva tjedna. Zadnji pregled je bio nenadan 20.12. i beba je fino narasla i tad je bilo 8+2. 
    Mislim da je to individualno. 
    Što se tiče simptoma, od početka trudnoće nemam neke simptome. Prave mučnine ništa, zna mi biti averzija prema nekoj hrani ali to je to. Više mi paše slatko, a inače sam ljubitelj slanog. Što se tiče cica, one me bole periodično. Npr, ujutro ništa, a onda se krenem oblačiti i počnu boljeti ili spavam ništa ne boli i pokušam se okrenut i onda zaboli. 
    Upravo zbog tih simptoma tj izostanak sam pitala ginicu trebam li vaditi betu pa mi je rekla da sve uredno pratimo i da beba napreduje i nemam potrebe i da se ne brinem zato što nemam mučnine. I onda mi je objasnila da kod žena koje imaju prije trudnoće visok neki hormon (zaboravila sam kako se zove) neće imati jake mučnine. 

It's a girl 💕

korni
    29. Prosinac 2023. 09:12

NPelica

Jutro curke! Čestitke svima na lijepim pregledima ❤️
    Korni ja sam si uzela ovaj, jeftiniji je ako ne želiš neki uzorak po želji, ima više vrsta, neutralno,curica-decko.
    https://ethereal.hr/proizvod/jastuk-za-dojenje-motiv-iznenadenja-neutralni/
    Sretno svima tko ima pregled danas ❤️

super, puno ti hvala ❤️ 

10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

korni
    29. Prosinac 2023. 09:33

LauraUna vađenju betu su uobičajeno sklonije cure koje iza sebe (nažalost) imaju spontani ili se radi o MPO trudnoći. Ja kad sam ostala trudna, nije mi ni pala na pamet beta, a onda nakon šta je uslijedio spontani, znala sam da ću ju idući put na početku trudnoće obavezno vaditi. Naravno, ni uredna početna beta nije garancija da će se plod nastaviti uredno razvijati, ali ipak nekako umiri i u većini slučajeva bude sve u redu :) 

• LauraUna327
    29. Prosinac 2023. 10:05

korni

LauraUnavađenju betu su uobičajeno sklonije cure koje iza sebe (nažalost) imaju spontani ili se radi o MPO trudnoći. Ja kad sam ostala trudna, nije mi ni pala na pamet beta, a onda nakon šta je uslijedio spontani, znala sam da ću ju idući put na početku trudnoće obavezno vaditi. Naravno, ni uredna početna beta nije garancija da će se plod nastaviti uredno razvijati, ali ipak nekako umiri i u većini slučajeva bude sve u redu :)

Ma znam i slažem se s tobom. Isto sam imala spontani zato sam kod svoj ginice redovita od kad su se pojavile dvije crtice. 
    U toj prvoj trudnoći sam na svoju ruku napravila betu u Brayeru, jednu pa drugu i sve super raslo. I dva dana nakon spontani. Tako da znam o čemu pričaš. 
    Zato sam i pitala ginici kaj ona misli s obzirom na moju situaciju i rekla je da sve pratimo, da sam pod kontrolom i da nema potrebe. Ja sam se nekako više uskladila s tim nego s vađenjem bete. To bi mi donijelo više nemira jer bi samo o tome razmišljala. Zato sam rekla da je individualno kako netko osjeća i što mu donosi mir. 
    Tebe je umirila, a ja znam da bi meni donijela još veći nemir. 

It's a girl 💕

korni
    29. Prosinac 2023. 10:23

LauraUna327

korni

LauraUnavađenju betu su uobičajeno sklonije cure koje iza sebe (nažalost) imaju spontani ili se radi o MPO trudnoći. Ja kad sam ostala trudna, nije mi ni pala na pamet beta, a onda nakon šta je uslijedio spontani, znala sam da ću ju idući put na početku trudnoće obavezno vaditi. Naravno, ni uredna početna beta nije garancija da će se plod nastaviti uredno razvijati, ali ipak nekako umiri i u većini slučajeva bude sve u redu :)

Ma znam i slažem se s tobom. Isto sam imala spontani zato sam kod svoj ginice redovita od kad su se pojavile dvije crtice.
    U toj prvoj trudnoći sam na svoju ruku napravila betu u Brayeru, jednu pa drugu i sve super raslo. I dva dana nakon spontani. Tako da znam o čemu pričaš.
    Zato sam i pitala ginici kaj ona misli s obzirom na moju situaciju i rekla je da sve pratimo, da sam pod kontrolom i da nema potrebe. Ja sam se nekako više uskladila s tim nego s vađenjem bete. To bi mi donijelo više nemira jer bi samo o tome razmišljala. Zato sam rekla da je individualno kako netko osjeća i što mu donosi mir.
    Tebe je umirila, a ja znam da bi meni donijela još veći nemir.

mene je stvarno umirila za to razdoblje do prvog pregleda. Ali da, naravno, slažem se s tobom, svatko se drukčije nosi sa svime pa tako i s brojevima bete :) žao mi je zbog lošeg prethodnog iskustva, i drago mi je da ovaj put ide sve kako treba ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.