Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NPelica
    28. Prosinac 2023. 10:26

laurell

NPelicacestitam bravooo🙏🏼🥰
    Moj je pregled isto tek kasno predvečer! Uh tko će izdržati… jako sam loše spavala, nesanica

Joj nema gore nego pregled navečer, izludit..  čekamo s tobom, I sve će biti super ❤️ 
    Nesanica od uzbuđenja za pregled..  
    Korni baš sam ga našla na toj stranici.. možda si baš uzmem 😅 neda mi se baš sad davat 70 eura ako cu ga neko kratko vrijeme koristit.. 

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

korni
    28. Prosinac 2023. 10:35

NPelica

laurell

NPelicacestitam bravooo🙏🏼🥰
    Moj je pregled isto tek kasno predvečer! Uh tko će izdržati… jako sam loše spavala, nesanica

Joj nema gore nego pregled navečer, izludit.. čekamo s tobom, I sve će biti super ❤️
    Nesanica od uzbuđenja za pregled..
    Korni baš sam ga našla na toj stranici.. možda si baš uzmem 😅 neda mi se baš sad davat 70 eura ako cu ga neko kratko vrijeme koristit..

pa da, zato sam ga i ja uzela, cijena mu je okej (moraš samo baterije staviti), i taman za vrijeme dok se beba ne počne javljati ❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Haru
    28. Prosinac 2023. 10:51

I ja sam neplanski dana bila na pregledu. Sve je uredu. ☺️ Beba je po mjerama 10+2. Moram piti Floradix sirup zbog slabokrvnosti i dobila sam antibiotik za urinarnu. 
    Za neka 2 i pol tjedna imam mini anomaly scan. 

'21. 💙
    '24. 💛

purple13
    28. Prosinac 2023. 11:15

Haru

I ja sam neplanski dana bila na pregledu. Sve je uredu. ☺️ Beba je po mjerama 10+2. Moram piti Floradix sirup zbog slabokrvnosti i dobila sam antibiotik za urinarnu.

Superrr! Znaci beba je skolski primjer, bas je tocna u mjerama bas kako ti pise na ovoj traci! 🥰

💙5/24💙

ElisaDay
    28. Prosinac 2023. 11:57

Evo i mene, pregled je prošao dobro, sve je u redu s bebicom i najvjerojatnije je curica 🥰❤️, rekla je dr.da će sljedeći put znati 100% ali sad je već 99% ❤️❤️❤️

Jedino mi je tlak povišeni, 140/80, zadnji put je bio 110/80, pa mi je rekla da dođem za 10ak dana da ga izmjeri opet. Malo me to sada brine, nikad nisam imala toliki tlak, je da sam bila malo nervozna i uzbuđena, te sam baš brzo hodala do ordinacije, al isto...

28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸

pistacija13
    28. Prosinac 2023. 12:19

Čestitke curama na lijepim pregledima 🥰
    Meni je termin pomaknut na jedan dan ranije, ipak idem 4.1. pa kad bude išao update s pregledima možeš me pomaknuti Hellobaby 🤗

korni
    28. Prosinac 2023. 12:47

Haru bravo za dobar pregled :) nadam se da će ti urinarna brzo proći!
    ElisaDay superrr :) curka 🥰 tlak je vjerojatno zbog uzbuđenja malo porastao, sigurna sam da će idući put biti okej :)

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Haru
    28. Prosinac 2023. 12:50

purple13

Haru

Superrr! Znaci beba je skolski primjer, bas je tocna u mjerama bas kako ti pise na ovoj traci! 🥰

Izgleda da za sada je. 🙂 Pregled mi neće biti 10.1. kako je na popisu, a termin mi je za sada 23.7. 
    .
    Drago mi je zbog svih dobrih pregleda i sretno svima koji ih čekaju. ♥️ 

'21. 💙
    '24. 💛

purple13
    28. Prosinac 2023. 16:52

Pregled prosao odlicno! Sve je super, odgovara mjerama i definitivno je djecak! 🤩🥰 Iduci pregled je 1.2., ali cu prije toga napraviti 3d/4d uzv po preporuci ginekologa. 🥰🥰

💙5/24💙

• LauraUna327
    28. Prosinac 2023. 17:16

Čestitam svim curkama na odličnim pregledima 🥰🥰🥰 neka nam sve bebice budu zdrave. 💕
    Nisam dugo bila aktivna.. nekako kad pročitam nešto negativno uhvati me panika pa izbjegavam čitati. 🙈 Ne znam kak se vi nosite? Jel i vas uhvati panika kad čitate?
    Nakon moje epizode 20.12. sa smeđim iscjedkom ginica mi promijenila terapiju 3*2 Duphostan. Sve je s bebicom bilo uredu, srce normalno kuca, odmah smo izvadili i briseve. Danas došli nalazi, sve je super. 
    Jučer bila ponovno da se javim ginici pa me pregledala s vanjskim uzv-om. Srčeko nam kuca. 💕
    Još jedno pitanje za cure koje su imale prehladu. Kako ste izdržale? Jeste li pile lupocet? Šta ste koristile za nos? Kakva su vaša iskustva? 

It's a girl 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.