Lela. Tako su i meni mucnine i povracanje smirivali slanac i cockta hladna, pa hop secer 5,4 🤣
.
Ja se moram pohvaliti da nakon skoro mjesec ipol dana ne jedenja normalno nicega sam pojela konkretan obrok u punoj kolicini bez da mi se rigalo ili dizao zeludac. Bas sam happy😂 i jos nakin toga punu casu vode na ex popila , wohoooo😂
😂
E vidis, meni nije nikad skocio. Valjda. Krvnu sliku sam radila samo jednom na pocetku i dva puta pred kraj trudnoce, a ogtt je bio uredan. 😅
Cestitke na obroku! Samo nek se tako nastavi. 🥰
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Mene je vise zeljezo zezalo nego secer, kao i cijeli zivot. Sjecam se da sam zadnjih mjesec dana zvakala led kao luda. Po 5-6 velikih zdjela mrvljenog leda bi prozvakala dnevno. I onda mi je gin rekao da je to zbog anemije. Nisam ni znala, ali jako me to vuklo da zvacem. Muz je vec bio lud od hrskanja po cijele dane. 😂😂
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Mene zanima kakva bol u jajnicima/maternici je opasna, kako da znam sto je zabrinjavajuce, a sto ne? Lagano ziganje i peckanje u jajniku, pritisak, ostra bol i grc od 10 sekundi..to sve spada pod “normalne” simptome?
Mene zanima kakva bol u jajnicima/maternici je opasna, kako da znam sto je zabrinjavajuce, a sto ne? Lagano ziganje i peckanje u jajniku, pritisak, ostra bol i grc od 10 sekundi..to sve spada pod “normalne” simptome?
Ja sam imala jaka žiganja, kao žarenja, još uvijek imam ponekad. Također oštra bol kad kihnem ili kasljem ispružena, moram se nekako skupiti prije nego to učinim.
I ja pijem Lactogyn. Možete uzeti i Omnibiotik flora.
Hvala svima na savjetima ❤️,
Nazvaću ordinaciju u ponedjeljak, pa da se posavjetujem sa sestrom šta ona kaže.
Smirio se sad malo iscjedak, ali znam da će opet doći, tu je on povremeno prisutan od početka da se smjenjuje prozirni/obojen, ali tačno nakon pregleda bude najizraženije što sam sad upratila, pa mi padne na pamet i moj polip onaj na grliću, da ga ne iziritra transvaginalni ultrazvuk.
Kako mi je zavaljena maternica, baš puno mora zakrenuti da bolje vidi, da mi bude nelagodno 😵💫😂
Martina,
E drago mi je kao ja da sam se najela 😂😂👌
A što se tiče bolova, ja sam imala na samom početku one baš predmenstrualne, pa onda ništa, samo žiganje kad kihnem i evo od sinoć taj neki pritisak, stezanje, probadanje, nelagoda, ne znam ni sama više 😂
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
Pozdrav svima novima!
I hvala svima na odgovorima vezano uz znatiželju oko druge bebe :) Najvažnije da sve bude u redu <3
Nekoliko vas spominje mučnine. Ja imam mučnine ujutro i navečer, dretim se onako u navalama i samo sam jednom, uslijed povećeg stresa, i povraćala. Meni pomaze caj kamilica-đumbir. Ponekad popijem kefir i mineralnu.
Pistacija čitam ovo tvoje mučenje povraćanje i točno znam taj grozan osjećaj. Nadam se da će te na putovanju pustiti na miru i da će te zaobići 🤞🍀
Hellobaby nadam se da će bolesni što prije ozdraviti 🤞🍀
Martina neću morati inzulin za sad, samo prehrana i mjerenja šećera. Evo od jučer mjerim, šećer mi je stalno od 4.4 do 4.9, samo mi je danas nakon ručka bio 5.1, ali malo sam uranila s mjerenjem, nije prošlo 2 sata i nisam prošetala kao inače jer je bilo hladno.. Ne znam zašto su mi u bolnici bile toliko povišene te jutarnje vrijednosti, jel moguće da je od panike i stresa 🤷♀️
NPelica ne prizivaj si mučnine 😅🙈 Šalu na stranu, meni su te mučnine bile skroz nepravilne. Danima ništa, i onda cijeli dan bez prestanka. I tako možda par puta. Sve je to individualno. Ja svima želim da ih zaobiđu 😅
M-P nisam kupila aparatić, dali su mi ga u bolnici. I iglice su mi dali, samo sam morala kupiti trakice jer su ih u bolnici imali samo 10... Nisu mi rekli da im trebam vratiti aparatic 🤷♀️
Lela, Melian, wonderwoman, bbebach dobro došle 🌟🥰 Neka vam budu uredne i školske trudnoće 🥰
ElisaDay evo još jedna emotivna plačljivica 😅 Čujem neku pjesmu na radiju dok vozim i odmah u suze 🤣 Ove božićne reklame na televiziji, ista stvar 🤦♀️
Hulala ako ti ne stvara smetnje, nema peckanja, svrbeža i sl., možda da nista ne uzimaš pa se posavjetuj s doktorom na sljedećem pregledu ili ih nazovi u pon.
Tejkili ja sam znala imati baš jake bolove sve tamo negdje do 7 tjedna... Mislim da je to sve normalno.
..
Ja sam cijeli dan van kuće, malo kod mame, malo u kratkoj šetnji, pa u trgovinu i proletio dan..Skuhana sam si večeru nakon sto godina, malo brokule, tikvice i piletine. Zbog ovog šećera se hranim zdravije nego ikada 😅
Sad ću se lijepo istusirati, obući čistu pidzamu i na kauč gledati Voice 😊
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Mene je vise zeljezo zezalo nego secer, kao i cijeli zivot. Sjecam se da sam zadnjih mjesec dana zvakala led kao luda. Po 5-6 velikih zdjela mrvljenog leda bi prozvakala dnevno. I onda mi je gin rekao da je to zbog anemije. Nisam ni znala, ali jako me to vuklo da zvacem. Muz je vec bio lud od hrskanja po cijele dane. 😂😂
Ne pricaj mi o zeljezu imam anemiju spava mi se za izludit i kombinacija s trudnocom jednako je spavanje all day all night😁🤣🤣🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pistacija čitam ovo tvoje mučenje povraćanje i točno znam taj grozan osjećaj. Nadam se da će te na putovanju pustiti na miru i da će te zaobići 🤞🍀
Hellobaby nadam se da će bolesni što prije ozdraviti 🤞🍀
Martina neću morati inzulin za sad, samo prehrana i mjerenja šećera. Evo od jučer mjerim, šećer mi je stalno od 4.4 do 4.9, samo mi je danas nakon ručka bio 5.1, ali malo sam uranila s mjerenjem, nije prošlo 2 sata i nisam prošetala kao inače jer je bilo hladno.. Ne znam zašto su mi u bolnici bile toliko povišene te jutarnje vrijednosti, jel moguće da je od panike i stresa 🤷♀️
NPelica ne prizivaj si mučnine 😅🙈 Šalu na stranu, meni su te mučnine bile skroz nepravilne. Danima ništa, i onda cijeli dan bez prestanka. I tako možda par puta. Sve je to individualno. Ja svima želim da ih zaobiđu 😅
M-P nisam kupila aparatić, dali su mi ga u bolnici. I iglice su mi dali, samo sam morala kupiti trakice jer su ih u bolnici imali samo 10… Nisu mi rekli da im trebam vratiti aparatic 🤷♀️
Lela, Melian, wonderwoman, bbebach dobro došle 🌟🥰 Neka vam budu uredne i školske trudnoće 🥰
ElisaDay evo još jedna emotivna plačljivica 😅 Čujem neku pjesmu na radiju dok vozim i odmah u suze 🤣 Ove božićne reklame na televiziji, ista stvar 🤦♀️
Hulala ako ti ne stvara smetnje, nema peckanja, svrbeža i sl., možda da nista ne uzimaš pa se posavjetuj s doktorom na sljedećem pregledu ili ih nazovi u pon.
Tejkili ja sam znala imati baš jake bolove sve tamo negdje do 7 tjedna… Mislim da je to sve normalno.
..
Ja sam cijeli dan van kuće, malo kod mame, malo u kratkoj šetnji, pa u trgovinu i proletio dan..Skuhana sam si večeru nakon sto godina, malo brokule, tikvice i piletine. Zbog ovog šećera se hranim zdravije nego ikada 😅
Sad ću se lijepo istusirati, obući čistu pidzamu i na kauč gledati Voice 😊
Upravo dosla doma...isla promjenit gume ...snjegic vani pada bas me razveselio... upravo cu kao i ti uc u pidamu i gledat voice iako neznam koliko dugo jer sam premorena od posla i svega😅
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Bopsich,
Nemam nikakve popratne simptome, svrbeža, neugodnog mirisa, itd. Mislim imala sam par puta pravo Candidu, znam kako to izgleda, Canesten zakon, pa me baš začudi da je na papi naznačeno to, jer nema tih standard simptoma.
A super ti je plan ☺️ Ja nisam noćna ptica inače, a tek sada, samo hoću da legnem i da zaspim i da odspavam prvi san najslađi, gdje mi obično cura ne dozvoljava, jer me rano uhvati, a onda se po čitavu noć budim i ne mogu spavati 🤣
A što se tiče šetnje, trebala bih uvesti, primjetim kako mi hrana povremeno podigne pritisak, puls i dobro bi došlo da prošetam nakon jela, pogotovo večere, a ne da se zaletim u krevet, pa se napatim.
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
Sortiraj odgovore
Najstariji