Dobrodošle nove trudnice! 🖤
Ja sam danas jako emotivna, plačem na svaku glupost, baš neki izlijevi emocija, čudo. Mučnine sve slabije, evo ulazim lagano u 11.tjedan 🥰
28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸
Neverland, hvala ti na savjetu, to je jako dobra ideja. Zapravo, mucninu ne osjetim samo dok jedem ili spavam pa mi ovo ima smisla. Samo sto se bojim tog konstantnog grickanja necega, da mi ne bi secer skocio od toga 😬
Bademe jos nisam probala, nikako da odem kupiti, a bas sam tu citala da pomazu
Probaj bademe, meni su bas pomagali.
Ali najvise su mi pomogli slanci i bioaktiv. 😂
I meni je bilo grozno jer sam imala
Osjecaj u pocetku da sam jedem gluposti ..ali jednostavno to sam jedino mogla. Trudila sam se pojesti bar neko povrce u danu i neko voce .. ostalo nije bilo bas pohvalno ali mislim da je bolje bar nesto. Vise sam se bojala bit gladna nego ista drugo.
Lela dobrodosla :) zelim ti skolsku i urednu trudnocu ❤️
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Dobrodošle nove trudnice ❤️ svakoj želim urednu i školsku trudnoću 🤗
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Mene baš danas muči sve nešto.
Iscjedak je obilniji, raznih boja, nema krvarenja, ali nekad kao da je narandžast.
Znam da se spominjalo, nešto se sjećam da ih ima dosta sa pojačanim iscjedkom?
Pa i dalje ta neka napetost po dnu i sa strana, žiganja. Meni je to počelo bukvalno dok me pregledao onim vaginalnim ultrazvukom sinoć, bol ta.
Ležim, ali ajde se smiri pored petogodišnjakinje, sad me pregleda evo, pacijent sam 😂 Samo da joj budem drugarica za igru, na bilo kakav način 😂
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
Ako nema krvi, sve ok🙈
Mene donja ledja bole od sinoc, trtica kao..bas me zivcira😆
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Veeeliki pozdrav svima!
Pridružujem se i vama na ovoj divnoj temi🤩
Sad smo 6+3, jučer bio pregled i sve je dobro, srčeko kuca, mjere kako treba biti💓
Sretni i u iščekivanju!
Što se spomenutih mučnina tiče - ne povraćam, ali imam full mučnine zadnjih možda dva tjedna, čak sam u minusu koju kilu, iako nastojim jesti, doduse stalno me traži da jedem, stalno sam gladna😂 tako da sam si razvila tehniku :pojedi i odi spavati! 😂 Bar ako okolnosti dopuštaju🙄🫣
Ugl, sretno nam svima 🥰
🙋♀️ 34god.,sve u redu (AMH 43,3/2022.)
🙋♂️33god., asthenozoo(1/23)
🙏🤞🤰 ljeto 2020., aktivnije jesen 2020.I dalje u iščekivanju. 🏨BetaPlus
4/2023-1.postupak, aspiracija, transfer 19.4.2023 ⛔, 2 ⭐⭐
5/2023-FET, prirodni⛔, ostala⭐
11/2023 - FET, stimulirani (Estrofem) 🤞, 10dnt➕, beta1-158,5, beta2-359
Iscjedak je obilniji, raznih boja, nema krvarenja, ali nekad kao da je narandžast.
Pa i dalje ta neka napetost po dnu i sa strana, žiganja. Meni je to počelo bukvalno dok me pregledao onim vaginalnim ultrazvukom sinoć, bol ta.
Ležim, ali ajde se smiri pored petogodišnjakinje, sad me pregleda evo, pacijent sam 😂 Samo da joj budem drugarica za igru, na bilo kakav način 😂
I ja imam dosta iscjetka koji je krenuo jos i prije nego sam saznala da sam trudna. U pon idem ginekologu na pregled, ali mi vrag nije dao mira pa sam i telefonski pitala za bolove i iscjedak pa kaze da je sve to normalno u ranoj trudnoci dok god nema krvarenja. Izgleda da je svaki dan drugaciji, svi mi govore da je ovo drugo stanje i da cu iskusit jos malu milijardu svakakvih simptoma i da je sve to normalno. Tako da ocito se treba prepustiti svoj toj navali razlicitih osjecaja, bolova, ziganja i prihvatiti to kao normalno🤦🏻♀️
I ja imam dosta iscjetka koji je krenuo jos i prije nego sam saznala da sam trudna. U pon idem ginekologu na pregled, ali mi vrag nije dao mira pa sam i telefonski pitala za bolove i iscjedak pa kaze da je sve to normalno u ranoj trudnoci dok god nema krvarenja. Izgleda da je svaki dan drugaciji, svi mi govore da je ovo drugo stanje i da cu iskusit jos malu milijardu svakakvih simptoma i da je sve to normalno. Tako da ocito se treba prepustiti svoj toj navali razlicitih osjecaja, bolova, ziganja i prihvatiti to kao normalno🤦🏻♀️
Da, sve znam, imala sam ja iscjedak na valove od početka. Pojača se i smanji.
Ali ujedno ovakav pojačan iscjedak i taj pritisak po dnu odjednom, hm.
Radila sam papu i pokazao je da imam malo upalu, to jest ja to imam na sve i jednom mogućem nalazu svaki put, to i miješanu floru, ali rečeno je da je to uredno i nema terapije. Ali poslije kad sam došla kući, vidjela sam da piše i fungi, znači gljivice, što isto znam da je normalno u trudnoći, ali zar za to mi nisu trebali dati nešto 😬 Iako nemam ovako nikakve simptome.
Šta mislite da uzmem nešto na svoju ruku što je dozvoljeno u trudnoći?
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
Dobrodošle nove cure 🙂 neka nas je što više i neka svima sve ide po ps-u😊
Ja sam u pocetku,prvih nekoliko tjedana stalno imala iscjedak povremeno i sukrvicu,ali sve je proslo i sve je ok sada..
Iako sam usla u 14.tj nemam nekih posebih simptoma,osim stalne knedle u grlu i refluksa,što mi jako smeta i povremeno mi se čini ko da ostajem bez zraka,baš jako nelagodno.
Iskreno jedva čekam da počne malo više rasti trbuh i da se bebica počne micati jer ovako još skoro pa ni nemam osjećaj da sam trudna
Sad sam isto naletila na Lactogyn, da li se neko susretao sa tim? Valjda dolaze u oralnom obliku i služe za obnovu flore. Mogu se koristiti u trudnoći.
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
Sortiraj odgovore
Najstariji