Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pistacija13
    02. Prosinac 2023. 08:36

Martina, joj hvala, ali kako nadjes snage da ubacis nesto u sebe? Pocnu mi se usta skupljat, slina navre, jezik blokira sve 🙈 cim sam se "ispovracala" bilo mi je triput lakse, malo pojela i popila kavu pa antimetil. Sad je ajmo rec oke
    NPelica, ja sam prvu mucninu imala na 5+4, a prvo "povracanje" danas. Stavljam pod navodnike jer nisam imala sta povratiti.

Martina1931
    02. Prosinac 2023. 08:38

pistacija13

Martina, joj hvala, ali kako nadjes snage da ubacis nesto u sebe? Pocnu mi se usta skupljat, slina navre, jezik blokira sve 🙈 cim sam se "ispovracala" bilo mi je triput lakse, malo pojela i popila kavu pa antimetil. Sad je ajmo rec oke
    NPelica, ja sam prvu mucninu imala na 5+4, a prvo "povracanje" danas. Stavljam pod navodnike jer nisam imala sta povratiti.

Popijem vodu koju izbacim iz sebe za 3sekunde🤣
    A vidi. Nac ces si tehniku koja ti odgovara najvise
    Ja sinoc u soping isla. Vrecica za povracanje u dzepu lagano. Sta ces, zivis s tim kako mozes 

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

pistacija13
    02. Prosinac 2023. 08:42

Martina1931

pistacija13

Popijem vodu koju izbacim iz sebe za 3sekunde🤣
    A vidi. Nac ces si tehniku koja ti odgovara najvise
    Ja sinoc u soping isla. Vrecica za povracanje u dzepu lagano. Sta ces, zivis s tim kako mozes

Aj bas cu probat sljedeci put za kojeg se nadam da ga nece bit 😂
    Ja kada budem punih 9 tjedana moram ici na poslovni sastanak od 4 dana. Vec je sve dogovoreno. Vec se sad bojim toga, pogotovo jer cu sobu dijeliti sa seficom kadrovske. Oslanjam se na psihu i da ce psiha biti jaca od fizickih simptoma. A i ponesem si vrecicu, mozda cu moci smuljati da mi se zeludac pokvario 😂😂 mos mislit

Reserved123
    02. Prosinac 2023. 09:04

E da ko simptom jos moram potvrdeno rec u prvoj i sad drugoj da su mi snovi vrlo seksi i napeti😂

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

• LauraUna327
    02. Prosinac 2023. 09:20

NPelica

Boopsic čitajući imala sam panični napad😅😅 bravo za brzo spremanje 🤗
    Hellobaby nadam se da će viroze brzo proći ❤️
    Curke, kada su vama krenule mučnine? Mislim, nije da ih želim 😅 ali nije ni da ne želim. Ovako neznam ni sama dali je sve okej. Ama baš nis ne osjećam, osim bolnih grudi, al to je i od progesterona koji uzimam. I umornija sam nego inace.. ostali simptomi, njente 🤷‍♀️

Hmmmm ja sam ti ti 6+0 (po zadnjoj M 7+0) ali nemrem reći da imam neke simptome. 🙈 
    Grudi bolne trk kad ih stisnem (pa ih cijelo vrijeme stišćem), mučnina bude mi kako koji dan ali onakva ko da sam pregladnila. Kad pojedem nešto prestane. Povraćanje ništa. 
    Umor kako koji dan, jedan dan strgana, a drugi dan puna energije i imam ful produktivan dan na poslu i ne idem u lrevet kad se vratim doma. 
    Tu i tamo pritisak u jajnicima kada sam više u pokretu.
    Na terapiji sam Utrogestana 3*2 vaginalno. 
    Ja sam čula da je normalno da kod nekih žena nisu jaki simptomi pa se vodim time 🙈 

It's a girl 💕

neverland
    02. Prosinac 2023. 09:28

Pistacija, probaj u tim trenutcima kad ti je malo bolje konstantno pomalo ubacivati nešto u sebe, naći ćeš što ti odgovara, možda jedna ili dvije namirnice. Kifle, perece, slani stapici, krekeri, bademi (odlični!!) i vidjet ćeš kako će ti biti lakše kad je želudac pun, možda čak uopće ne budeš povraćala. Doslovno mislim konstantno, ja sam znala cijelii dan na kauču samo grickati kifle  gric po gric

pistacija13
    02. Prosinac 2023. 09:38

Neverland, hvala ti na savjetu, to je jako dobra ideja. Zapravo, mucninu ne osjetim samo dok jedem ili spavam pa mi ovo ima smisla. Samo sto se bojim tog konstantnog grickanja necega, da mi ne bi secer skocio od toga 😬
    Bademe jos nisam probala, nikako da odem kupiti, a bas sam tu citala da pomazu

Lela91
    02. Prosinac 2023. 09:53

Dobro jutro trudnice, nadam se da primate nove clanice. 😁
    Meni je jos jaaako rano, tek sam 4+2, ali ako bude sve ok, spadamo u ljetne bebe. Bila sam na forumu LH trakica, ali mi je nekako lakse s vama ovdje podijeliti brige i simptome nego curama koje jos cekaju svoj plusic, da im ne radim jos ja s tim nervozu. 
    Ukratko, pozitivan test na 9dpo. 11dpo beta 106.5, 13dpo beta 207.1, 15dpo beta 477.1. Znaci prva se nije tocno poduplala, druga je i malo vise. Sve rađene u tocno 48h razmaka.
    Prvi pregled 7.12. na tocno 5+0. 
    Malo sam preletila zadnjih par stranica pa vidim da je vecina u vec velikim tjednima, cestitke svima! 
    Nadam se da cemo se jos dugo druziti. 🥰

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

• Hulala18
    02. Prosinac 2023. 09:54

Cure,
    Žao mi je što vas toliko muči, iako su to slatke muke kako kažu, opet prisjednu 😬 
    Zamislila sam da sad u ponedjeljak vodim curicu na rođendan u igraonicu i da mi je mučnina 😬 Ali nema još toga, pa eto kad već nije do sada, neka ispoštuje i ponedjeljak 😂
    Meni od sinoć nekako kao da boli sa strane stomak, kao ligamenti. Žigne i to. A kao za inat, radim vikend, a toliko bila bez tegoba čitavu sedmicu, besposlana 😂

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

Martina1931
    02. Prosinac 2023. 09:55

Lela91

Dobro jutro trudnice, nadam se da primate nove clanice. 😁
    Meni je jos jaaako rano, tek sam 4+2, ali ako bude sve ok, spadamo u ljetne bebe. Bila sam na forumu LH trakica, ali mi je nekako lakse s vama ovdje podijeliti brige i simptome nego curama koje jos cekaju svoj plusic, da im ne radim jos ja s tim nervozu.
    Ukratko, pozitivan test na 9dpo. 11dpo beta 106.5, 13dpo beta 207.1, 15dpo beta 477.1. Znaci prva se nije tocno poduplala, druga je i malo vise. Sve rađene u tocno 48 razmaka.
    Prvi pregled 7.12. na tocno 5+0.
    Malo sam preletila zadnjih par stranica pa vidim da je vecina u vec velikim tjednima, cestitke svima!
    Nadam se da cemo se jos dugo druziti. 🥰

🩷🩷🩷🩷🩷

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.