Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lela91
    02. Prosinac 2023. 20:38

bopsich

Pistacija čitam ovo tvoje mučenje povraćanje i točno znam taj grozan osjećaj. Nadam se da će te na putovanju pustiti na miru i da će te zaobići 🤞🍀
    Hellobaby nadam se da će bolesni što prije ozdraviti 🤞🍀
    Martina neću morati inzulin za sad, samo prehrana i mjerenja šećera. Evo od jučer mjerim, šećer mi je stalno od 4.4 do 4.9, samo mi je danas nakon ručka bio 5.1, ali malo sam uranila s mjerenjem, nije prošlo 2 sata i nisam prošetala kao inače jer je bilo hladno.. Ne znam zašto su mi u bolnici bile toliko povišene te jutarnje vrijednosti, jel moguće da je od panike i stresa 🤷‍♀️
    NPelica ne prizivaj si mučnine 😅🙈 Šalu na stranu, meni su te mučnine bile skroz nepravilne. Danima ništa, i onda cijeli dan bez prestanka. I tako možda par puta. Sve je to individualno. Ja svima želim da ih zaobiđu 😅
    M-P nisam kupila aparatić, dali su mi ga u bolnici. I iglice su mi dali, samo sam morala kupiti trakice jer su ih u bolnici imali samo 10… Nisu mi rekli da im trebam vratiti aparatic 🤷‍♀️
    Lela, Melian, wonderwoman, bbebach dobro došle 🌟🥰 Neka vam budu uredne i školske trudnoće 🥰
    ElisaDay evo još jedna emotivna plačljivica 😅 Čujem neku pjesmu na radiju dok vozim i odmah u suze 🤣 Ove božićne reklame na televiziji, ista stvar 🤦‍♀️
    Hulala ako ti ne stvara smetnje, nema peckanja, svrbeža i sl., možda da nista ne uzimaš pa se posavjetuj s doktorom na sljedećem pregledu ili ih nazovi u pon.
    Tejkili ja sam znala imati baš jake bolove sve tamo negdje do 7 tjedna… Mislim da je to sve normalno.
    ..
    Ja sam cijeli dan van kuće, malo kod mame, malo u kratkoj šetnji, pa u trgovinu i proletio dan..Skuhana sam si večeru nakon sto godina, malo brokule, tikvice i piletine. Zbog ovog šećera se hranim zdravije nego ikada 😅
    Sad ću se lijepo istusirati, obući čistu pidzamu i na kauč gledati Voice 😊

Od panike i straha je moguce da ti je visi secer. Bas sam pred dva mjeseca bila na operaciji i anesteziolog mi je objasnjavao zasto ce mi dat nesto jace za smirenje, jer da mi od straha prije moze skocit secer, uz ostale stvari. 

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

neverland
    02. Prosinac 2023. 21:36

Koliko treba da stignu rezultati pape?

• betames12345
    02. Prosinac 2023. 22:04

neverland

Ja sam bila na prvom pregledu 28.11., a idući mi je 20.12. Rečeno mi je, ako nisam nešto pogrešno shvatila, da ću na tom pregledu znati rezultate pale :)

• betames12345
    02. Prosinac 2023. 22:04

betames12345

neverland

Ja sam bila na prvom pregledu 28.11., a idući mi je 20.12. Rečeno mi je, ako nisam nešto pogrešno shvatila, da ću na tom pregledu znati rezultate pale :)

pape***

M-P
    02. Prosinac 2023. 23:19

neverland

Ja sam isla privatno o stigli su za tj dana. 
    Ali sam cula da kad ides preko svoje soc gin. Dode za dva tri tjedna. 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

M-P
    02. Prosinac 2023. 23:25

Lela91

Mene je vise zeljezo zezalo nego secer, kao i cijeli zivot. Sjecam se da sam zadnjih mjesec dana zvakala led kao luda. Po 5-6 velikih zdjela mrvljenog leda bi prozvakala dnevno. I onda mi je gin rekao da je to zbog anemije. Nisam ni znala, ali jako me to vuklo da zvacem. Muz je vec bio lud od hrskanja po cijele dane. 😂😂

Hahahahahaha jao 😂😂😂😂😂 
    Umrla sam od smijeha. 
    .
    Tejkili - ja sam imala bas grceve.. najgore mi je sto me hvatalo po noci. Danju ajd si svjestan pa nekak se ukipis dok prode, a po noci kad me uhvatilo, prvo dok shvatim di sam uopce. Ja sam pocela piti dva mg dnevno. Jedan ujutro jedan navece i nocu ih nema vise. Preko dana me zna uhvatit na putu  za posao posto mi je cesto mucno ujutro pa popijem tek kad dodem na posao i malo se smirim. 
    Sto se tice neke boli doslovno kak je netko napisao , kad kihnem vidim zvijezde. Bas mrzim kihanje jer me sve zaboli .. znam imat lagane bolove al nista specijalno, u pocetku su mi ti grcevi bas bili grozni .. imam fobije od tog jer sam ja imala grceve satima kad sam dobila.. jedan od drugog razmak 10 sekundi. dok me ne bi umorili do te mjere da izmedu njih zaspem, sto se usput nadam da kad rodim ce se malo smirit jer ne znam kak cu s tim cijeli zivot. Doslovno ne funkcioniram taj dan. Tako da me ti grcevi uvijek plase da cu procuriti, ali mi je rekla da je normalno to. Sve se siri. 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Martina1931
    03. Prosinac 2023. 00:07

Joj, ja isto osjecam non stop neka boluckanja..evo cijeli dan me donja ledja bole i bas me zivcira 😬
    Jel cure u vecim tjednima znaju i dalje osjetit tu i tamo ledja?

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• manu11
    03. Prosinac 2023. 00:34

Martina1931

Joj, ja isto osjecam non stop neka boluckanja..evo cijeli dan me donja ledja bole i bas me zivcira 😬

Mene takodjer danas malo bole ledja, i osjecala sam neke cudnovate bolove dolje i zatezanja nije kao menga bolovi ali slicno... sve je normalno cim je samo na trenutke i prodje ☺️☺️

09.09.2023 ➕❤️
    03.05.2024 👶🏻🥳💞

Martina1931
    03. Prosinac 2023. 00:41

manu11

Martina1931

Mene takodjer danas malo bole ledja, i osjecala sam neke cudnovate bolove dolje i zatezanja nije kao menga bolovi ali slicno… sve je normalno cim je samo na trenutke i prodje ☺️☺️

E da, tako i meni..ne menga bolovi. Nego vise neki pritisak osjetim kao povremeno...al me ledja ne bole samo kad sam na boku i jastuk medju koljena stavim😐

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Reserved123
    03. Prosinac 2023. 07:17

Jutro cure, sto se tice bolova mene je bas jucer jako zatezalo i bas strasan pritisak. Stalno me je brinulo da necu prokrvarit

Zelim vam svima ugodnu nedelju

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.