Jutro cure, sto se tice bolova mene je bas jucer jako zatezalo i bas strasan pritisak. Stalno me je brinulo da necu prokrvarit
Zelim vam svima ugodnu nedelju
Jutro svima! Tako isto i mene jutros..navecer sam smazala hamburger i sve si mislim dal mozda i to ima veze. Jer me jutros probudili lagani grcevi u maternici, tezina u cijelom trbuhu i stalno cujem crijeva kako se glasaju..pa ima li kakve povezanosti izmedu probave i tih grcica/zatezanja u maternici?🤔
Jutro!
Ja imam story time za vas 🙈
Jucer mi je, kao sto sam vec pisala i znate, bilo strasno lose. Prvo povracanje na prazan zeludac pa cijeli dan muka. Bademe probala ali nazalost ne pomazu. U vise navrata su moji roditelji morali nesto doci do nas, a meni sou u glavi i tijelu. I navecer me mama nesto zvala, a ja vise nisam imala snage za praviti se i samo sam ju otkantala. Bilo mi je jako zao kad sam spustila slusalicu. I kazem muzu, sjedaj u auto, idemo kod njih idemo im reci. Nema smisla, ne mogu se jos mjesec dana ovako skrivati, lagati i pretvarati dok ne dodjem u "sigurne" tjedne. Na kraju krajeva, sta ako mi bude toliko lose, a ti budes na putu ili na poslu sprijecen doci, pa trebat cu nekoga. I mi pravac kod njih. Jao kakve su to suze radosnice bile, jaoooo zene 😭 vidjeti oca da place, ali bas onako da se pusti i ne zadrzava... srce mi je ogromno ❤️ to ce im biti prvo unuce. Naravno da su dobili uputu da do sredine sijecnja nikom ni rijeci i znam da ce se drzati toga.
I vratimo se kuci sinoc i ja se izbljujem tako posteno da je to strasno... dali je meni pao neki kamen sa srca ili ne znam sta, ali evo jutros se probudila, nema mucnine, nista ne boli, kao da mi nista nije bilo. Vidjet cemo naravno kako ce se razvijati kroz dan, ne ocekujem da sad nestane mucnina. Ali da ima nesto u psihi, bome ima. Ugodnu nedjelju svima zelim ❤️❤️❤️
Dobro jutro svima 🥰
Pistacija i meni je suza krenula kad sam pročitala da ti se tata rasplakao 🥹🥰 Baš divno, i neka si podijelila s roditeljima, mogu misliti koja sreća je to, prvo unuče ❤️
Možda ti mučnine budu kao meni, ja ih uglavnom nemam, samo me povremeno uhvate, traju cijeli dan i izgledaju baš tako kako si opisala.. Ali to su bila možda 3 dana ukupno. Nadam se da se tebi neće ni vraćati 🍀🤞
..
Vidim svi spominju neke bolove, kod mene ništa 🤷♀️ Imala sam ranije te kao grčeve, tamo do 7., 8. tjedna možda. Ali s leđima i ostalim nemam problema. Valjda sam pošteđena za sad, jer kad krene ovo dvoje rasti i gurati se, sigurno će mi veselo biti 🙈😅.
..
Ja sam sinoć išla malo testirati svoj šećer pa sam pojela jednu Snjeguljicu oko 20 i 30.. I namjerno sam preskočila šetnju baš da vidim hoće li mi organizam to sam riješiti. Šećer natašte 4.9 🎉 Sad sam sve sigurnija da mi stres diže šećer kad sam u bolnici..
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Jutro cure 🤗
Pistacija bome i meni se zasuzile oči kad sam pročitala tvoj post ❤️ tako su se i naši rasplakali kad smo im rekli, odnosno mame više naravno 🤭 nadam se da će ti dan proći bez povracanja 🤗
Bopsich super! Stres radi čuda 😐
Što se tice grceva, ja ih znam lagano osjetiti na prijelazu iz tjedna u tjedan. Martina1931 taj pritisak i ja znam imati, iako je puno češći bio na početku, sad se tu i tamo javi.
Uživajte u nedjelji 🤗
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Pistacija jako lijepo❣❣❣❣
Jutro snjezno svima...kod mene sve bijelooo...naspavana jakoooo😊😊😊😊jos smo svi u pidamiiii😁😁😁predivno jutrooo
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Svim katolicima sretna prva nedjelja do Bozića❣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jutro curke ❤️ baš ste se raspisale, a meni je mozak kao kod 🐬 ništa ne pamtim😅 nemojte zamjerit❤️
Što se bolova tiče. Niti ja ih vise nemam. Osim kad trebam kihnut, moram se skupiti nekako jer me dole žigne. I evo jučer me nešto pikalo u jajniku, ali prestalo za par min. Imala sam menga grceve do prve bete i malo poslje i to je više manje skroz stalo..
Pistacija rasplakala si me 🥹 mogu mislit koliko je to predivno za doživjet. Nažalost niti ja, a niti moj M nećemo doživjet da kažemo tatama, ali zato su mame još tu s nama ❤️
Boopsic odlično ❤️ ma u stresu je sve.. samo pi*darije radi..
Ugodna nedjelja svima ❤️ nekima je bijela, nama u Ri nije 😅
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Jutro cure,
evo i mene muče mučnine od kad oči ujutro otvorim, i
tako cijeli dan u navrate, samo kad nešto grickam osjećam olakšanje.. 😊
Lagane grčeve u maternici isto osjećam konstantno, ali neusporedivo sa menstrualnim grčevima, ja mengu nisam mogla preživjeti bez Ketonala. Ali od kad sam rodila ti grčevi su puuuno slabiji i više nemam potrebu za lijekovima. 🤩
Svima želim ugodnu nedjelju! 💗
👩🏼42, hipotireoza-Hashimoto, trombofilija
👨🏻🦲50
1/22 💔- missed ab
10/22 💙 (heparinska trudnica, preeklampsija)
29/11/23 - kuca 💗
24/1/24 - Panorama low risk ✅ , stiže curka 💝
url=https://www.tickerfactory.com]
Pistacija,
🥺❤️ Koju sreću će i njima donijeti to dijete, vidim po svojoj L, takođe je prvo unuče.
Bopisch,
Drago mi je zbog vrijednosti šećera, u redu je to po meni :))
Meni se od bijelog mantila diže pritisak, jednostavno se prepadnem, pogotovo kad je to naveče, pa prođe čitav dan u nervozi od pregleda i jede se svašta 🤣
Meni su danas bolovi blaži, nije kao juče, sva sreća.
Iscjedka nije bilo do maloprije, kad je opet izmrljao obojen sa jednom žilicom roze boje. Nadam se da je to sve od decudialnog polipa, jer za pregled mi ovo stvarno nije.
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
Bok cure, sve pročitala, pola zaboravila
Dobrodošle sve nove cure 🥰
Pistacija bas ste ih lijepo razveselili ☺️
Bopsich super za šećer, samo neka tako i nastavi 😊😊
.
Ja još vučem prehladu a sto se tiče trudnoće meni je stvarno evo super, iscjedak je stao, nemam nikakvih mucnina osim tu i tamo žgaravice
Sortiraj odgovore
Najstariji