Dobro jutro trudnice, nadam se da primate nove clanice. 😁
Meni je jos jaaako rano, tek sam 4+2, ali ako bude sve ok, spadamo u ljetne bebe. Bila sam na forumu LH trakica, ali mi je nekako lakse s vama ovdje podijeliti brige i simptome nego curama koje jos cekaju svoj plusic, da im ne radim jos ja s tim nervozu.
Ukratko, pozitivan test na 9dpo. 11dpo beta 106.5, 13dpo beta 207.1, 15dpo beta 477.1. Znaci prva se nije tocno poduplala, druga je i malo vise. Sve rađene u tocno 48h razmaka.
Prvi pregled 7.12. na tocno 5+0.
Malo sam preletila zadnjih par stranica pa vidim da je vecina u vec velikim tjednima, cestitke svima!
Nadam se da cemo se jos dugo druziti. 🥰
I ja sam bila jako kratko tamo i posebno mi je drago kad se neko od tamo pridruži :)))
Dobrodošla ☺️
Ima nas dosta što nismo puno ispred tebe, samo je to sad u prvim nedjeljama razlika, poslije je sve manja.
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
Meni je jos jaaako rano, tek sam 4+2, ali ako bude sve ok, spadamo u ljetne bebe. Bila sam na forumu LH trakica, ali mi je nekako lakse s vama ovdje podijeliti brige i simptome nego curama koje jos cekaju svoj plusic, da im ne radim jos ja s tim nervozu.
Ukratko, pozitivan test na 9dpo. 11dpo beta 106.5, 13dpo beta 207.1, 15dpo beta 477.1. Znaci prva se nije tocno poduplala, druga je i malo vise. Sve rađene u tocno 48 razmaka.
Malo sam preletila zadnjih par stranica pa vidim da je vecina u vec velikim tjednima, cestitke svima!
🩷🩷🩷🩷🩷
🥰
Odmah za tebe jedno pitanje. 😅
Sto je sa slikanjem zubiju u trudnoci?
Popravila sam jedan karijes u ponedjeljak, ali me jos nekako smeta, pa je rekao stomatolog ako bude i dalje tako da cu morat ic slikat da vidi da se nije negdje unutra zavukao. 🤷♀️
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Ukratko, pozitivan test na 9dpo. 11dpo beta 106.5, 13dpo beta 207.1, 15dpo beta 477.1. Znaci prva se nije tocno poduplala, druga je i malo vise. Sve rađene u tocno 48h razmaka.
I ja sam bila jako kratko tamo i posebno mi je drago kad se neko od tamo pridruži :)))
Dobrodošla ☺️
Ima nas dosta što nismo puno ispred tebe, samo je to sad u prvim nedjeljama razlika, poslije je sve manja.
Neka sve prođemo taj famozni 12. tjedan pa ce biti lakse. 😁❤️❤️
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Jutro cure 🤗
Bopscih ajme kakav ranojutarnji stres 😅 bitno da ste stigle i da će curka uživati 🤗
Mareee i mene mučnine bas zezaju kad se prejedem, i onda jedan dan pazim, i drugi dan opet papam 🙈
Pistacija ako ne ide povracanje, nemoj na silu, samo ćeš si iziritirat želudac. Skuhaj si čaj od mente i pomalo pijuckaj.
Hellobaby nadam se da će viroze brzo proći i da nećete svi skupiti! Možeš i mene molim te upisati za pregled 11.12. hvala ti 🤗
To je to poslije su manje mucnine pa 2 dana jedemo a jedan dan umiremo🤣🤣🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ukratko, pozitivan test na 9dpo. 11dpo beta 106.5, 13dpo beta 207.1, 15dpo beta 477.1. Znaci prva se nije tocno poduplala, druga je i malo vise. Sve rađene u tocno 48 razmaka.
🩷🩷🩷🩷🩷
🥰
Popravila sam jedan karijes u ponedjeljak, ali me jos nekako smeta, pa je rekao stomatolog ako bude i dalje tako da cu morat ic slikat da vidi da se nije negdje unutra zavukao. 🤷♀️
Neee, ni slucajno u trudnoci na rtg😅
Ja isto vucdm jedan zub vec mjesecima i taman kad sam trebala ic slikat uradim test i nisam, Bogu hvala.
Jbg rijesava sta moze ovako, nek krpa iducih 9mjeseci kako zna haha
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
🩷🩷🩷🩷🩷
🥰
Neee, ni slucajno u trudnoci na rtg😅
Ja isto vucdm jedan zub vec mjesecima i taman kad sam trebala ic slikat uradim test i nisam, Bogu hvala.
Jbg rijesava sta moze ovako, nek krpa iducih 9mjeseci kako zna haha
To sam si nekako i mislila. Iako mislim da mi je sve ustvari jos osjetljivo jer nisu moji zubi navikli da im je nesto. 😅
Ovo mi je tek treca plomba u cijelom zivotu, i jos mi je skidao dosta kamenca i pjeskario i polirao pa mislim da je jednostavno sve malo upaljeno jos. Vidjet cemo kroz koji dan.
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Pozdrav cure,
priključuje vam se još jedna friška trudnica, prvi pregled odrađen sa 5+5 tt, za sada sve ok, srčeko kuca i veliki smo 3 mm.
Ovo mi je druga trudnoća, prvo dijete ima 13 mj.
Od simptoma imam mučnine bez povraćanja, probadanje u maternici i pojačani iscjedak. Grudi nit su mi osjetljive nit rastu, ništa, koliko sam uspjela pohvatati svima su grudi glavni simptom i to me baš zbunjuje..
Sljedeći pregled je 15.12. a do tada zapisujem tlak 2x dnevno.
Svima želim uredne i školske trudnoće! 💛
👩🏼42, hipotireoza-Hashimoto, trombofilija
👨🏻🦲50
1/22 💔- missed ab
10/22 💙 (heparinska trudnica, preeklampsija)
29/11/23 - kuca 💗
24/1/24 - Panorama low risk ✅ , stiže curka 💝
url=https://www.tickerfactory.com]
Ej cure, napokon vikend iako ke vec pola dana proslo, mala sad zaspala, imala opet nekoliko buđenja po noći bas sam iscrpljena, meni je zlo od jutra, ali nisam spovraćala jos hvala Bogu, jučer sam odma ujutro doručak izbacila 😵
Imam za čuđenje cijelu kuću, ne mogu se uopće pokrenuti samo bi se bacila spavati 😶
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Dobrodošle nove cure i čestitam na super pregledima!❤️
Ja sam spremala malo po kući, a sada se bacam na ogromnu hrpu odjeće i peglanje. 😃
'21. 💙
'24. 💛
Neverland, hvala ti na savjetu, to je jako dobra ideja. Zapravo, mucninu ne osjetim samo dok jedem ili spavam pa mi ovo ima smisla. Samo sto se bojim tog konstantnog grickanja necega, da mi ne bi secer skocio od toga 😬
Bademe jos nisam probala, nikako da odem kupiti, a bas sam tu citala da pomazu
Ako nemaš problema sa šećerom, ne vjerujem da bi trebao biti problem. Tj., govorim iz svog iskustva, secer sam vadila tijekom mučnina i tog konstantnog jedenja pa je bio ok. Sretna sam što sam ovaj put pametnija jer u prvoj trudnoći nisam ništa jela i bilo je grozno, izgubila sam 3kg. Tako da smatram sve to dobrim rizikom, valjda je cilj da ti bude bolje, da se možeš odmoriti, da beba dobije neku hranu pa makar bilo što, a onda nakon par mjeseci se jednostavno vratiš na staro kao ja sada - jedem samo kuhano, voće, povrće 🤤
Sortiraj odgovore
Najstariji