Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martina1931
    03. Prosinac 2023. 15:01

Cure, je li se ceka kao ulazak u 12tt da se kaze za trudnocu, ili da prodje i taj 12.tjedan? Msm ja to zamisljam kao neku magicnu liniju gdje svi problemi nestaju, a znam da nije tako😆
    .
    Cure sa bolovima, sviju nas je bolilo zatezalo boluckalo..pa evo mene i dalje zna tu i tamo, evo i jucer i danas. Dok god nije bol inteziteta gdje vam se place od boli ili popraceno krvlju rekla bih da je sve ok :)

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Hulala18
    03. Prosinac 2023. 15:20

Martina1931

Cure, je li se ceka kao ulazak u 12tt da se kaze za trudnocu, ili da prodje i taj 12.tjedan? Msm ja to zamisljam kao neku magicnu liniju gdje svi problemi nestaju, a znam da nije tako😆
    .
    Cure sa bolovima, sviju nas je bolilo zatezalo boluckalo..pa evo mene i dalje zna tu i tamo, evo i jucer i danas. Dok god nije bol inteziteta gdje vam se place od boli ili popraceno krvlju rekla bih da je sve ok :)

Ja ću se voditi svojim osjećajem i fizičkim izgledom 🤣 Sa L sam skoro pa odmah rekla svim bližnjima koji su bili uz mene i u lošem, ali za okolinu sam bila oprezna zadugo. Isto sam iz malog mjesta, znam da si i ti napisala.
    Ali veću želju sam imala da to podijelim sa svim ljudima, sa njom, jer poslije 6 godina braka i problema, jedva čekaš da napokon kažeš, evo ga, jesam, trudna sam i sve je u redu. 
    A sad vjeruj da nemam neke želje da govorim, kako bude rastao stomak neka se otkriva 🤣🤣🤣 
    A što se tiče te 12 nedelje, mislim da je to jer se sa punih 12 i kad uđeš u 13-tu, ulazi u drugo tromjesečje. A stopa spontanih u drugom tromjesečju je neupitno niža, pa po tome ispada da treba punih biti. Neka me neko ispravi? 🤣

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

marta96
    03. Prosinac 2023. 16:44

Martina1931

.

Ja sam poseban slučaj pa npr u prosloj trudnoći sam stavila prvu sliku na fejs i javnu objavu svima kad sam prosla 6mj trudnoće 🙈 sad isto ne znam kad ćemo reći.. 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• Freya1
    03. Prosinac 2023. 16:50

marta96

Martina1931

.

Ja sam poseban slučaj pa npr u prosloj trudnoći sam stavila prvu sliku na fejs i javnu objavu svima kad sam prosla 6mj trudnoće 🙈 sad isto ne znam kad ćemo reći..

Ja sam mislila javnu sliku na Božić, tada ću ući u 14 tj ali još ću razmisliti 😂

Martina1931
    03. Prosinac 2023. 17:09

Ma ne mislim po inst ili fb objavljivat. Nego reci par prijatelja da cekamo bebu🙈 
    Nekako sam preoprezna po tom pitanju hah

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Hellobaby
    03. Prosinac 2023. 17:13

Hej žene! 
    Dobrodošle nove curke..baš nas je puno 🙂🙂🙂 
    Djeca bolje, ali još nije to to..ali bit će ok za par dana. Srećom nisu često bolesni 😬 
    Mene neki umor baš pere, ali to je i od slabog spavanja zadnje 2 noći. Kada je tako uvijek se sjetim dojenja i kako sam tada kronično neispavana. 
    Hulala ja mislim da ide ovako, ali ako sam u krivu neka me se ispravi: 
    1. tromjesečje: 1-13tt
    2. tromjesečje: 14-26tt
    3. tromjesečje: 27-40tt 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

bopsich
    03. Prosinac 2023. 17:25

Vidim da se piše o tome kada ćete podijeliti vijesti s drugima.. Kod mene već jako puno ljudi zna jer mi smo 3 puta bili u Istanbulu u par mjeseci zbog MPO-a i svi počeli pitati zašto smo tako često tamo. Na kraju smo većini rekli. Brzo se to proširi dalje.. Isto dosta ljudi još uvijek ne zna, a kako sam nam dogovorila Božićno slikanje ove godine, planiram to objaviti za Božić. Tada ću biti skoro 15 tjedana trudna 😊 Nadam se samo da će mi uskoro stići nalazi NIPT testa i da će biti uredni..
    ..
    Imam pitanje za vas. Kupanje u bazenu u trudnoći, da ili ne? Mi inače svake godine odemo u ovo zimsko vrijeme u neke terme i žao mi je to djetetu uskratiti jer se ja ne bi smjela kupati u bazenu pa sam nam rezervirala i ove godine Terme Olimia u vrijeme kad mi i sestra ide s djecom pa neka se s njima nauživa.. E sad, ja se jako volim kupati u bazenima, i čula sam svakakva mišljenja o tome za vrijeme trudnoće, ali više je onih koji kažu ne.. Što vi mislite o tome? 

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

• Freya1
    03. Prosinac 2023. 17:34

bopsich

Vidim da se piše o tome kada ćete podijeliti vijesti s drugima.. Kod mene već jako puno ljudi zna jer mi smo 3 puta bili u Istanbulu u par mjeseci zbog MPO-a i svi počeli pitati zašto smo tako često tamo. Na kraju smo većini rekli. Brzo se to proširi dalje.. Isto dosta ljudi još uvijek ne zna, a kako sam nam dogovorila Božićno slikanje ove godine, planiram to objaviti za Božić. Tada ću biti skoro 15 tjedana trudna 😊 Nadam se samo da će mi uskoro stići nalazi NIPT testa i da će biti uredni..
    ..
    Imam pitanje za vas. Kupanje u bazenu u trudnoći, da ili ne? Mi inače svake godine odemo u ovo zimsko vrijeme u neke terme i žao mi je to djetetu uskratiti jer se ja ne bi smjela kupati u bazenu pa sam nam rezervirala i ove godine Terme Olimia u vrijeme kad mi i sestra ide s djecom pa neka se s njima nauživa.. E sad, ja se jako volim kupati u bazenima, i čula sam svakakva mišljenja o tome za vrijeme trudnoće, ali više je onih koji kažu ne.. Što vi mislite o tome?

Ja sam za ne zbog genitalnih upala, čistoće vode a i hrpe ljudi… ako bas ne izdržiš možda da budeš unutra jako kratko, odmah se istuširas, promijeniš kupaci. Bar ja dobijem od mokrog kupaćeg upale s tim da na bazene ne idem i ne volim oh općenito 😅

bopsich
    03. Prosinac 2023. 17:54

Ma ja nikad nisam dobila upalu ni bakteriju na bazenu, a svakako idemo barem jednom godišnje. Ali znam za žene koje jesu, pa me ipak strah. Mislila sam možda ako ne bude velika gužva ranije ujutro ili kasnije navečer barem malo odplivati i odmah tuširanje i presvlačenje. Ali svakako ću se posavjetovati s doktorom prije toga... Nekako mi razum govori da je bolje preskočiti, a želja mi je baš velika. 
    Inače se osjećam jako loše u ovoj trudnoći, ništa me ne veseli pogotovo od ovog problema sa šećerom. Baš sam rekla prije mami, najbolja stvar na putovanjima su mi kupanje i hrana u hotelima (doručak pogotovo 🙈). A sad se ne bi smjela kupati, a i hrana je upitna što i koliko smijem 🤦‍♀️😅 Ali bar će mi kćer uživati, a to je i najbitnije 🤷‍♀️

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

Lela91
    03. Prosinac 2023. 18:15

Nama je jos svakako jako rano, ali smo vec i prije dogovorili da ako i dođe do trudnoce, necemo nikome nista govoriti do nalaza NIPT-a. Ne mogu opet one poglede i komentare, a posebno komentare tipa: ma to ti je normalno da se dogodi, svima se događa, bolje prije nego kasnije i slicno. 🙄
    .
    Sto se tice bazena bopsich, ja bi preskocila. Pred malo sam vam pisala da je prijateljica pokupila urino infekt i nakon toga jos gljivurdu nekakvu, borila se s tim dosta dugo. Moze bit da neces nista pokupit, a moze se dogodit i da pokupis. Ali vidi s dr jos malo. 

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.