Boopsic čitajući imala sam panični napad😅😅 bravo za brzo spremanje 🤗
Hellobaby nadam se da će viroze brzo proći ❤️
Curke, kada su vama krenule mučnine? Mislim, nije da ih želim 😅 ali nije ni da ne želim. Ovako neznam ni sama dali je sve okej. Ama baš nis ne osjećam, osim bolnih grudi, al to je i od progesterona koji uzimam. I umornija sam nego inace.. ostali simptomi, njente 🤷♀️
Mogu samo reci da san tocno ljubomorna. Ja sam zadnja dva dana u zacaranom krugu. Jedem,povracam,jedem,povracam. Prije sam konstantno u dzepovima imala kesice za pseca 💩,i dalje ih imam,samo sad te kesice ne vide 💩 nego samo moju bljuvotinu 🤣
Jutro cure dok procitam zaostatke pogubim se sto sam mislila napisat 😅😂
Ugl. Nove cure dobrodosle zelim Vam mirnu i urednu trudnocu.
I to je to sto sam zapamtila 😂😂😂😂
Mom brain…
Tebe nemam na listi za preglede 😁
E nisan ni ja napisala pregled sljedeci, jbg pamcenje 3sekunde 🤦♀️
18.12. next one 🤗
Bok,javljam se na temu, sada sam negdje 5 tj,pregled 11.12.,bolne grudi,lagana mučnina u jutro i glavobolja..
Jutro cure dok procitam zaostatke pogubim se sto sam mislila napisat 😅😂
Ugl. Nove cure dobrodosle zelim Vam mirnu i urednu trudnocu.
I to je to sto sam zapamtila 😂😂😂😂
Mom brain…
Tebe nemam na listi za preglede 😁
11.12
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Bomee nam su puni lista ljetnih beba ☺️🥰🥰🥰
Dobrodosle cure
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Sad sam isto naletila na Lactogyn, da li se neko susretao sa tim? Valjda dolaze u oralnom obliku i služe za obnovu flore. Mogu se koristiti u trudnoći.
Hej, ne znam može li lactogyn u trudnoći. Znala sam ih piti prije dok nisam bila trudna. Ginekolog mi je rekao ako imam gljivice, a ne mogu doći do rojazola (tada nisam bila trudna) da bolje kupim kefir i acedofil i pijem to jer imaju više dobrih bakterija nego ti kupovni lijekovi. To dvoje sigurno možeš piti sada.
'21. 💙
'24. 💛
Sad sam isto naletila na Lactogyn, da li se neko susretao sa tim? Valjda dolaze u oralnom obliku i služe za obnovu flore. Mogu se koristiti u trudnoći.
Hej hej, nemoj zamjeriti, ubacujem se sa proljetnih beba 2024 ali vas znam povremeno pročitati 😊 ja sam pila Lactogyn na preporuku ginekologice, zbog promjene iscjetka (cervikalni brisevi bili ok). Kaže da je dobro za održavanje flore i može se piti do pred kraj trudnoće, ne mogu štetiti. Ako te baš brine promjena iscjetka nazovi gin da ti uzme briseve, ili sačekaj pregled ako je uskoro. Sretno dalje svima 🍀
33👙 36🩳
MPO 6/23, 4.7. ➕️
Neverland, hvala ti na savjetu, to je jako dobra ideja. Zapravo, mucninu ne osjetim samo dok jedem ili spavam pa mi ovo ima smisla. Samo sto se bojim tog konstantnog grickanja necega, da mi ne bi secer skocio od toga 😬
Bademe jos nisam probala, nikako da odem kupiti, a bas sam tu citala da pomazu
Probaj bademe, meni su bas pomagali.
Ali najvise su mi pomogli slanci i bioaktiv. 😂
I meni je bilo grozno jer sam imala
Osjecaj u pocetku da sam jedem gluposti ..ali jednostavno to sam jedino mogla. Trudila sam se pojesti bar neko povrce u danu i neko voce .. ostalo nije bilo bas pohvalno ali mislim da je bolje bar nesto. Vise sam se bojala bit gladna nego ista drugo.
Lela dobrodosla :) zelim ti skolsku i urednu trudnocu ❤️
Hvala ti! ❤️
.
I potpisujem ovo za mucnine, u trudnoci s malenom su me unistile i jedino su mi smirivali slanci i b aktiv tekuci, ali leden. I jagode hladne. Zapravo ugljikohidrati i ledeno. I konstantno zvakanje necega. 😅
Antimetil mi nije nista pomagao. 😵💫
S tim da ja nisam previse povracala jer sam jako teska za to. Gutam gutam, ma sve samo da ne povratim. Imam neku fobiju od toga. 😅
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Sto se tice lactogyna, imam prijateljicu koja je sad negdje u 30. tjednu i dobila je nedavno gljivicu neku jer je pila antibiotik i znam da je koristila i oralno i vaginalete. Po preporuci ginekologa. Pa sad. Ja bi se u svakom slucaju savjetovala s dr prije, ali mislim da je on siguran u trudnoci.
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Lela. Tako su i meni mucnine i povracanje smirivali slanac i cockta hladna, pa hop secer 5,4 🤣
.
Ja se moram pohvaliti da nakon skoro mjesec ipol dana ne jedenja normalno nicega sam pojela konkretan obrok u punoj kolicini bez da mi se rigalo ili dizao zeludac. Bas sam happy😂 i jos nakin toga punu casu vode na ex popila , wohoooo😂
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji