Mene tako izluduju ti bolovi, jucer mi je bilo super, gotovo da nista nisam osjetila, a danas opet cas lijevi jajnik bocne pa desni i tako u krug. Istina, to su bas sitna bockanja i stezanja, ali me izluduju radi stalnog mozganja jesu li normalne jacine i intenziteta i kad ce vise nestat skroz. Tako da jedva cekam pregled sutra!!
Blagoslovljena i mirna prva adventska nedjelja također, onima koji slave 😊
Sve vas čitam i isto (kao što je netko napisao) imam pamćenje zlatne ribice.
👰 1991.
PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Meni prvi put smeta miris hrane, svekrva kuva sarmu, došlo meni na sprat, znači zatvorila sam se u sobu i otvorila prozor 🤣
Jao, prejako je baš.
Ali rekla sam da neću kukati 🤣
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
Blagoslovena prva adventska nedelja, nadam se da uživate sa porodicom :)))
Kod nas nema toga običaja, ali imam rodbinu u Hrvatskoj i u Njemačkoj što slave Božić 25.12. i adventske nedelje, pa znam sve.
Volim kod vas tradiciju spremanja kolačića i poklona na Božić. Kod nas toga nema. Djeca dobijaju čizmicu za Sv Nikolu i paketić za Novu Godinu. (tona slatkiša 😵💫😵💫😵💫).
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
Mene tako izluduju ti bolovi, jucer mi je bilo super, gotovo da nista nisam osjetila, a danas opet cas lijevi jajnik bocne pa desni i tako u krug. Istina, to su bas sitna bockanja i stezanja, ali me izluduju radi stalnog mozganja jesu li normalne jacine i intenziteta i kad ce vise nestat skroz. Tako da jedva cekam pregled sutra!!
I mene je jučer prepalo, to jest mene je više prepalo u kombinaciji sa tim obojenim iscjedkom.
Ali evo danas nema tako bolova, a iscjedak se opet pokazao. Znači nisu povezani vjerovatno.
Ma meni ovaj polip ovo stvara i to baš kad ga iziritira na pregledu, skoro sam ubijeđena.
Eto samo imam bojazn, da se ovako ne navuče neka veća infekcija i jedva čekam briseve u 16-oj nedelji, on tada odrađuje trudnicama, ali bude li potrebe, ja ću pitati i ranije.
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
I mene je jučer prepalo, to jest mene je više prepalo u kombinaciji sa tim obojenim iscjedkom.
Ali evo danas nema tako bolova, a iscjedak se opet pokazao. Znači nisu povezani vjerovatno.
Ma meni ovaj polip ovo stvara i to baš kad ga iziritira na pregledu, skoro sam ubijeđena.
Eto samo imam bojazn, da se ovako ne navuče neka veća infekcija i jedva čekam briseve u 16-oj nedelji, on tada odrađuje trudnicama, ali bude li potrebe, ja ću pitati i ranije.
A kakav ti iscjedak tocno bude?
Vjerojatno su normalni ti bolovi, samo me nervira sto jedan dan ih nema i ponadam se da su prosli, a drugi dan se opet stvore.
Ocito ce nas 9mj nesto pikat i moramo se naviknut na to.
Evo i ja danas prvi put da sam osjetljiva na mirise i koju god hranu vidim odmah me mucnina hvata, a bitno da sam se pred par dana hvalila svima da ne znam sto su mucnine. Kao da ih je neko preko noci prebacio na “on”🥳
A kakav ti iscjedak tocno bude?
Vjerojatno su normalni ti bolovi, samo me nervira sto jedan dan ih nema i ponadam se da su prosli, a drugi dan se opet stvore.
Ocito ce nas 9mj nesto pikat i moramo se naviknut na to.
Evo i ja danas prvi put da sam osjetljiva na mirise i koju god hranu vidim odmah me mucnina hvata, a bitno da sam se pred par dana hvalila svima da ne znam sto su mucnine. Kao da ih je neko preko noci prebacio na “on”🥳
Pa prvo sam ja mislila da je on žućkast, ali kad sad razmislim, on je više skroz blijedo narandzast, znači da ga blaga sukrvica očito blago oboji u nekom momentu. Ali nije stalno, mimo toga bude i proziran, onaj standard trudnički.
Ja sam sa L imala smeđi iscjedak dugo baš i to sam zaboravila, da nisam uzela nalaze, koje sam sačuvala i gdje piše da se žalim 🤣 a isto polip ovaj imala i sve u redu.
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
Pa prvo sam ja mislila da je on žućkast, ali kad sad razmislim, on je više skroz blijedo narandzast, znači da ga blaga sukrvica očito blago oboji u nekom momentu. Ali nije stalno, mimo toga bude i proziran, onaj standard trudnički.
Ja sam sa L imala smeđi iscjedak dugo baš i to sam zaboravila, da nisam uzela nalaze, koje sam sačuvala i gdje piše da se žalim 🤣 a isto polip ovaj imala i sve u redu.
Meni je tek prva trudnoca pa mi je sve novo, za sve strahujem, trzam i na najmanju bol..ali mi je zanimljivo kako vi koje ste vec majke zaboravite na ovo pocetno razdoblje i sve tegobe i senzcije koje ono nosi. Ocito nas kasnije cekaju ipak veci “problemi”. Sve su to cari trudnoce🥰
Dobro jutro cure. Dobro jutro u dva popodne jer sam jutros momentalno isla leci kad sam skuzila u sto je igra. Trenutno su mi najgori dani do sad. Grudnjak mrzim ali cu ga morati nositi jer ovo toliko boli i visi,pogotovo kad se okrecem s boka na bok,ko da peticu u sisama imam,a rijec je o nekoj wannabe dvojki. Leđa ne znam sto je,inace imam problema s kraljeznicom ali ovo je ko da sam kopala dva dana zaredom. Kukovi em me bole od lezanja (nisam navikla,izrazito sam aktivan tip) em dok setam imam osjecaj da ce mi se razdvojiti. Mucnine jedino nemam dok spavam ili onako kunjam. Sto god pojedem ili popijem ide vani a ja sam i dalje gladna i dalje jedem. Jedino ako uspijem zaspati onda nekako pregrmi. Imam osjecaj da ce mi dite biti na fleke od pustih zelja,te bi ovo te bi ono. A emocije su druga prica. Upalim nzn reels na faceu,insta ili tipa tik tok,naletim na neki video sto ono i nije nesto tuzan. Pa to su suze,jecanje,ko da me neko izmlatia malopren. Ja se divim svome dragom koji zivi sa mnom eto. Cak me ni psi ne ljute,ka po spagi su da nemaju posla sa mnom 😔😔
Meni je tek prva trudnoca pa mi je sve novo, za sve strahujem, trzam i na najmanju bol..ali mi je zanimljivo kako vi koje ste vec majke zaboravite na ovo pocetno razdoblje i sve tegobe i senzcije koje ono nosi. Ocito nas kasnije cekaju ipak veci “problemi”. Sve su to cari trudnoce🥰
Potisne mozak te neke poteškoće vremenom izgleda.
Još je meni ovo četvrta trudnoća, ali neću u detalje da ne crnim.
A mogu se sjetiti bolova stvarno i tu budi mirna, kao što rekoh, mene je kombinacija sa tim iscjedkom prepala.
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
Sortiraj odgovore
Najstariji