Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    02. Prosinac 2023. 06:07

Jutro svima...dizem se na posao ... s mucninom jer sam se jucer daleko prenajela...uzimam danas samo voce... jer mi je uzasno zlo.... fuj.... premorena sam mali nije htio spavat ovu noc muce ga zubici....imam osjecaj da me sve boli cijelo tjelo

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

pistacija13
    02. Prosinac 2023. 06:24

Bopsich dobila sam napad anksioznosti samo citajuci 🤣🤣🤣 nek ste vas dvije stigle, to je najvaznije!
    .
    Evo ja pokusala dusu ispustiti nad wc-om, ali prazan zeludac i samo izlazi zuta sluz. I dolazi to povracanje u valovima, napinjem se i stiscem, ali nista ne moze van kad nicega ni nema u zelucu. Fuj fuj fuj. 

Hellobaby
    02. Prosinac 2023. 06:25

Jutro cure 😀 
    Čestitam na dobrim pregledima, neverland čestitke na curki i nove cure dobrodošle! 
    bopsich to je sve bilo za dobro jutro 😅 ajde, najbitnije da ste stigle.. 
    Mareeeee tebi sretno na poslu i da mučnina što prije prođe
    Kod nas 2 od 4 djeteta bolesna 🤒 neka viroza ih uhvatila jučer.
    Nadam se da ste sve dobro ❤ što imate u planu za vikend? 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

Hellobaby
    02. Prosinac 2023. 06:27

pistacija13

Bopsich dobila sam napad anksioznosti samo citajuci 🤣🤣🤣 nek ste vas dvije stigle, to je najvaznije!
    .
    Evo ja pokusala dusu ispustiti nad wc-om, ali prazan zeludac i samo izlazi zuta sluz. I dolazi to povracanje u valovima, napinjem se i stiscem, ali nista ne moze van kad nicega ni nema u zelucu. Fuj fuj fuj.

A i ti si budna 😅 pa dobro jutro! I tebe baš uhvatile mučnine 😖

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

Reserved123
    02. Prosinac 2023. 07:05

Jutro cure dok procitam zaostatke pogubim se sto sam mislila napisat 😅😂
    Ugl. Nove cure dobrodosle zelim Vam mirnu i urednu trudnocu. 
    I to je to sto sam zapamtila 😂😂😂😂
    Mom brain...

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

Hellobaby
    02. Prosinac 2023. 07:24

Reserved123

Jutro cure dok procitam zaostatke pogubim se sto sam mislila napisat 😅😂
    Ugl. Nove cure dobrodosle zelim Vam mirnu i urednu trudnocu.
    I to je to sto sam zapamtila 😂😂😂😂
    Mom brain…

Tebe nemam na listi za preglede 😁

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

korni
    02. Prosinac 2023. 07:32

Jutro cure 🤗
    Bopscih ajme kakav ranojutarnji stres 😅 bitno da ste stigle i da će curka uživati 🤗
    Mareee i mene mučnine bas zezaju kad se prejedem, i onda jedan dan pazim, i drugi dan opet papam 🙈
    Pistacija ako ne ide povracanje, nemoj na silu, samo ćeš si iziritirat želudac. Skuhaj si čaj od mente i pomalo pijuckaj. 
    Hellobaby nadam se da će viroze brzo proći i da nećete svi skupiti! Možeš i mene molim te upisati za pregled 11.12. hvala ti 🤗

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Martina1931
    02. Prosinac 2023. 08:04

Bopsich, bravo mama ipak si stigla sve cak i budjenjem 15do🙈  i super za secer. A sto su ti rekli, hoces ti morati na inzulin ili ces samo prehranu?.
    Pistacija, tips and tricks od iskusnjare koja povraca mjesec ipol dana🤣 kad tr krene tako, a zeludac prazan popij vode , na silu eksiraj da imas sto povratit da ne mucis zeludac dodatno🙈 i kad zavrsis sa tim, odmah pojedi nesto!

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

NPelica
    02. Prosinac 2023. 08:13

Boopsic čitajući imala sam panični napad😅😅 bravo za brzo spremanje 🤗 
    Hellobaby nadam se da će viroze brzo proći ❤️ 
    Curke, kada su vama krenule mučnine? Mislim, nije da ih želim 😅 ali nije ni da ne želim. Ovako neznam ni sama dali je sve okej. Ama baš nis ne osjećam, osim bolnih grudi, al to je i od progesterona koji uzimam. I umornija sam nego inace.. ostali simptomi, njente 🤷‍♀️ 

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

M-P
    02. Prosinac 2023. 08:26

Hulala- da, ja radim 8.12. I tada mi je 12 tj. Nije ti to nista kasno jos. Ne brini. I mene je to malo mucilo al kad realno zbrojis sve je to jos dobro. Iako nam nece bit bitno jel kasno ili ne. Bit ce sve super .❤️

Bopsich jadna.. najbitnije da ste stigle. Jako ne volim taj stres koji me trgne  iz kreveta pa moram skocit i vec kasnim. Cijeli dan budem nervozna. Ali ti budi vesela jer ste stigle, secer ti je super i eto. Gdje si kupila taj aparatic ? Mislim cuj mene sad ja ko da prizivam nesto ali iskreno imam u obitelji secerase i sad ki je secer bio 5.2 
    Pa mozda ne bi bilo lose malo to drzat pod kontrolom. Svakako pokusavam samo ovako nemam kontrolu. 
    Ostale cure dobro jutrooo.. nadam se da ste dobro 
    Hellobaby nadam se da ce vas brzo pustit te viroze na miru. Eto ti vec sad imas okupaciju za vikend 😢
    Ja cu opet standardno na kucu malo i tako. Laganini 
    ❤️❤️❤️

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.