Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lela91
    05. Prosinac 2023. 20:30

bopsich cestitke na urednom nalazu i na barem jednom deckicu, vibramo onda da bude i jedna curka! 🤞🏻❤️
    .
    Sta se tice komentara na prenatalne, sta vas briga, svi imaju misljenje, a ovo je tek pocetak. Tek kad rodite ce krenut misljenja i savjeti. Preporucam sto ranije se stavit u off mode i kroz jedno uho unutra kroz drugo van. 😅
    Ili kako ja svojoj svekrvi stalno govorim: vi ste svoju djecu odgojili, ovo je sad moja prilika. 😁

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

neverland
    05. Prosinac 2023. 21:05

Pa ne rade se testovi samo kako bi se eventualno izvršio abortus ili saznao spol. Valjda želiš znati je li sve u redu, kako će teći trudnoca, drugačije ćeš preglede imati ako ipak nije baš sve ok, drugačije će ti i porod voditi, stigneš se i educirati i pripremiti... mislim da ljudima to treba naglašavati jer smo mi još na ovim područjima kao na jednom velikom brdu 🙈 (bez uvrede svima, moji su također "s brda" 😅)
    .
    Imam 4 potkosulje za dojenje, uzela M, ali su imale gumu točno ispod sisa, ona me znala malo stezati i urezivati mislim da ću ju ovaj put ako budem koristila malo capnuti. Grudnjake sam vidjela, ne čine mi se dobri, tj samo jako tanka tkanina, nikakva podstava, ona vam je bolje uzeti potkosulju jer ionako ako ćeš dojiti, moraš skinuti majicu da bi skinuo nastavak za dojenje na grudnjaku, dođe na isto. Gledala sam neke lijepe čipkaste na sinsayu za 10e, sasvim nosivi i sada i nakon dojenja. ZNAM da ću požaliti sada jer neće biti velicina, ostavite mi nešto 

neverland
    05. Prosinac 2023. 21:06

Btw nikakve testove ni probir nisam radila i moj izbor, nikome se ne pravdam 

• manu11
    05. Prosinac 2023. 21:08

Bopsich ma bravo za rezultate i cestitam na deckicu 🥳🥳💙

09.09.2023 ➕❤️
    03.05.2024 👶🏻🥳💞

NPelica
    05. Prosinac 2023. 21:21

Imala sam previše zaostataka, ništa upamtila nisam 😅🙈 
    Boopsic bravo za dečkića 🩵 držim 🤞 da bude i jedna curka 🩷😊 i drago mi je da je sve u redu 🥰 
    Netko je napisao da čeka curku, čestitam 🩷 
    Imam pitanjce, dali trudnice smiju jest bakalar na bijelo? 🥲 već sad mi sline cure na samu pomisao na njega (isprike onima kojima će se dignuti želudac 😅) .. ne vidim zašto nebi smjele. Ali opet da pitam 🥲

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

bopsich
    05. Prosinac 2023. 21:35

Hvala svima na čestitkama, još se privikavam na to da ću biti mama dječaka 💙🥰
    NPelice sad se i meni jede bakalar na bijelo, onako lijepo s krumpirima i češnjakom mmm 🤤🤤 
    Ne vidim razlog zašto ne bi mogle, ali možda će netko drugi bolje znati 😀

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

NPelica
    05. Prosinac 2023. 21:40

bopsich

NPelice sad se i meni jede bakalar na bijelo, onako lijepo s krumpirima i češnjakom mmm 🤤🤤

Jelda 🥲 gorim od želje 😅 i onako na namaz, pastetu kako tko zove 🥲

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

bopsich
    05. Prosinac 2023. 21:55

NPelica

bopsich

Jelda 🥲 gorim od želje 😅 i onako na namaz, pastetu kako tko zove 🥲

Prestati ćemo o bakalaru, možda nekome izazovemo mučnine 🤣🙈 Ali nadam se da će se javiti još netko tko će nam reći da je to skroz u redu jesti u trudnoći..

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

M-P
    05. Prosinac 2023. 22:42

Pricale ste za pristice. Ako je do toga onda sam i ja u klubu curica hahaha.. meni izbije pa prode, pa opet izbije 😵‍💫 dosadne su 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

neverland
    05. Prosinac 2023. 22:43

M-P

Pricale ste za pristice. Ako je do toga onda sam i ja u klubu curica hahaha.. meni izbije pa prode, pa opet izbije 😵‍💫 dosadne su

Kod mene curica pa imam 3 roga na čelu, milijun uz rub kose, a brada, ajme meni, dođe mi da se pravim da imam koronu da nosim masku okolo, baš baš horor. U prvoj mi se lice ocistilo kad su prestale mucnine 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI