Hello curke ❤️ ja sam vam se došla pridružit, mislim se dali je rano ili ne 😅 ali kako nam dragi Bog da 🤗 duugo smo ovo cekali, pa je kao i kod svih vas strah prisutan.
Danas smo imali uzv, srce kuca, veliki je 10mm, i po zadnjoj M sam 7+3. 😊 mislim da sam ulovila da se pratim sa nekim u dan .. trakica će malo pričekati, dok skupim hrabrosti 😅 slijedeći uzv je 29.12. 🤞🤗
Želim svima sreću, i da nam trudnoća bude školska u dosadna ❤️
Primijetila sam korni i Bopsich sa druge teme ❤️
Pratim te i na drugoj temi neka si nam dosla cestitam…😊😊😊❣
Hvala tiiii❤️❤️❤️
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Ja spomenula doktoru prenatalni test, da se dogovorimo na sljedećoj kontroli.
On reče, bilo bi dobro da se uradi, pouzdaniji je od Double testa, a prešla sam 30 godina. Ali tek kada on ultrazvučno izmjeri nuhalni nabor, onda šalje pacijentice, znači oko 12 nedelje. To ok za raditi test taj? 12-13 nedelja.
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
On reče, bilo bi dobro da se uradi, pouzdaniji je od Double testa, a prešla sam 30 godina. Ali tek kada on ultrazvučno izmjeri nuhalni nabor, onda šalje pacijentice, znači oko 12 nedelje. To ok za raditi test taj? 12-13 nedelja.
Je, okej ti je. Ja cu ga raditi s 12+0, i mislim da je M-P napisala da ga isto tako negdje radi. Što je veća trudnoća, veći je postotak fetalne frakcije i to su testovi pouzdaniji. Bez brige 🤗
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Je, okej ti je. Ja cu ga raditi s 12+0, i mislim da je M-P napisala da ga isto tako negdje radi. Što je veća trudnoća, veći je postotak fetalne frakcije i to su testovi pouzdaniji. Bez brige 🤗
Hvala na informaciji ☺️
Super, nema šta onda ☺️
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
Pozdrav!😊
Prvi put u životu pridružujem se forumu i nadam se da neću pisati u krive kućice. 🙈 Prije svega, čestitam svima, i budućim majkama i budućim očevima, i želim da vam trudnoća lijepo prođe!!!
Potvrđena mi je trudnoća, trenutno sam u osmom tjednu trudnoće. Ovo je moja prva trudnoća, nisam ih imala ranije, imam 27 godina. Sve mi je novo, prilično sam zbunjena, ali u svakom slučaju i muž i ja htjeli smo bebu. Iz drugog pokušaja nam je uspjelo. Prvi ultrazvuk bio je 28.11. kad sam bila nepunih 8 tjedana. Beba je velika, tako kaže dr, možda i malo veća od u tim tjednima očekivanog i srce je hvala Bogu snažno <333
E, sad… Imam jedno znatiželjno pitanje. Doktorica je krenula dalje s ultrazvukom i onako usputno dobacila Da vidimo… Ima li još jedno? Ja sam automatski odvratila Ma neeema! (Blizanci baš i nisu u našoj obitelji, a ako i jesu, to su daleka koljena za koja ni ne možemo znati pripadaju li našoj grani…) Liječnica je na to odvratila: Hm, jeste sigurni? I to je bilo to. Pokraj bebe koju je izmjerila i čije smo otkucaje čuli, nalazio se još jedan tamni krug, ali kako mu liječnica priđe, tako on doslovce nestane. Nismo primijetili da se ista nalazi u njemu. Liječnica nije negirala mogućnost blizanaca, a nije ga ni izravno rekla, ostalo je na tomu što je rekla, uslikala nam je vidljivu bebu i na toj fotografiji se ni ne vidi taj drugi manji crni kružić.
Mislim, znatiželjna sam! Naišla sam na neke fotografije ranih ultrazvuka kod blizanacke trudnoće i poooprilicno nalikuju na to što smo mi vidjeli na ekranu! Je li netko imao slično iskustvo i čime je rezultiralo? Buduci da je ovaj ultrazvuk bio vaginalni, postoji li mogućnost da se ova druga beba nije vidjela od prve? Postoji li uopće mogućnost da su, možda, dvije bebe u pitanju? 🙈
Pozdrav!😊
Prvi put u životu pridružujem se forumu i nadam se da neću pisati u krive kućice. 🙈 Prije svega, čestitam svima, i budućim majkama i budućim očevima, i želim da vam trudnoća lijepo prođe!!!
Potvrđena mi je trudnoća, trenutno sam u osmom tjednu trudnoće. Ovo je moja prva trudnoća, nisam ih imala ranije, imam 27 godina. Sve mi je novo, prilično sam zbunjena, ali u svakom slučaju i muž i ja htjeli smo bebu. Iz drugog pokušaja nam je uspjelo. Prvi ultrazvuk bio je 28.11. kad sam bila nepunih 8 tjedana. Beba je velika, tako kaže dr, možda i malo veća od u tim tjednima očekivanog i srce je hvala Bogu snažno <333
E, sad… Imam jedno znatiželjno pitanje.Doktorica je krenula dalje s ultrazvukom i onako usputno dobacilaDa vidimo… Ima li još jedno?Ja sam automatski odvratilaMa neeema!(Blizanci baš i nisu u našoj obitelji, a ako i jesu, to su daleka koljena za koja ni ne možemo znati pripadaju li našoj grani…) Liječnica je na to odvratila:Hm, jeste sigurni?I to je bilo to. Pokraj bebe koju je izmjerila i čije smo otkucaje čuli, nalazio se još jedan tamni krug, ali kako mu liječnica priđe, tako on doslovce nestane. Nismo primijetili da se ista nalazi u njemu. Liječnica nije negirala mogućnost blizanaca, a nije ga ni izravno rekla, ostalo je na tomu što je rekla, uslikala nam je vidljivu bebu i na toj fotografiji se ni ne vidi taj drugi manji crni kružić.
Mislim, znatiželjna sam! Naišla sam na neke fotografije ranih ultrazvuka kod blizanacke trudnoće i poooprilicno nalikuju na to što smo mi vidjeli na ekranu! Je li netko imao slično iskustvo i čime je rezultiralo? Buduci da je ovaj ultrazvuk bio vaginalni, postoji li mogućnost da se ova druga beba nije vidjela od prve? Postoji li uopće mogućnost da su, možda, dvije bebe u pitanju? 🙈
Čestitam i dobrodosla! Nemam iskustvo, ali tvoja doktorica zvuči točno kao moja 🤣🤣 vjerojatno će se do sljedeći put vidjeti sve jasnije, znam da se znaju skrivati iako je to teško s ovim današnjim novim uređajima
Sto se tice noktiju, skinula sam gel nakon duuugo vremena jer se ne moze sa sigurnoscu reci jesu li te kemikalije stetne za bebu...i da probam malo i sa svojim prirodnim nokticima 🙂 nekako bi imala griznju savjest kad me pecne u lampi da ne stetim bebi na ikakav nacin pa bih radije to izbjegla.. Kao i u ostalim stvarima, svatko treba radit onako kako osjeca da je najbolje 😊😊
Neverland cestitam na curki i urednom nalazu 🥰
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Žene sve sam vas popratila (jer ne spavam u 5 ujutro pa čitam 😆).
NPelica, cestitam!
Betames12345, Ne znam o ovme s uzv-a, no ako imaš možda dva žuta tijela (na oba jajnika), to bi bio jedan mogući znak. Naravno, mogu biti i jednojajčani. Prijateljica je imala blizance, a nemaju ih u obitelji ni ona ni muž. Jedan blizanac je nakon kratkog vremena "otišao".
👰 1991.
PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Dobro jutro trudnice 🥰🍀 Ja sam imala pravo stresno buđenje 🙈 Kćer mi danas ima plesno natjecanje u Zagrebu i u 5 ujutro je dogovoren polazak. Ja kako sam premorena od bolnice nekidan, nisam ništa spavala tamo, pa sam jučer opet morala rano ujutro na pregled, jednostavno sam prespavala alarm. A nekim čudom i ona, jer kad je natjecanje ona izleti iz kreveta odmah 😅 Da bi stvar bila bolja, muža nema jer je morao ostati na selu neki posao završiti, tako da nas ni on nije mogao probuditi 🙈 U jednom trenu sam se sama od sebe probudila i vidjela na satu 4 i 45 😱 Doslovno smo počele letiti po kući i na kraju smo stigle u 5 i 3 minute 🤣 Svi su samo nju čekali da krenu 🙈 Hvala Bogu na prometu u 5 ujutro i što je Zadar mali grad 🤣🙈
A bitno da sam ja rekla da ću si danas u miru i bez stresa provjeriti šećer natašte, jer sam zaključila da mi je ujutro previsok zbog stresa 🤣
Uglavnom, čak i pod ovakvim stresom i trkom šećer je 4.8 jutros.. A i jučer su mi sva mjerenja bila od 4.4 do 4.9. I baš mi je aparatić za bockanje zabavan, a toliko sam ga se bojala 🤣🙈
Sad kad sam se izjadala, da pređemo na vaše lijepe vijesti 🥰
.
Hulala čestitam na odličnom pregledu! 🥰🍀
Betames čestitam i dobro došla 🌟🍀 Evo javlja se trudnica koja čeka blizance. Ja sam na prvom uktrazvuku bila dosta rano i odmah su se vidjele dvije zumanjcane vrećice, ali je bilo rano da se vidi plod. Kasnije su se vidjeli na svakom pregledu. Mislim da je teško tako rano na ultrazvuku da se jedan sakrije. Ja govorim o dvojajcanim blizancima, možda je kod jednojajcanih drugačije.. U svakom slučaju sretno, nadam se da ćeš na sljedećem pregledu biti sigurna 🥰
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Vidim da se piše o noktima, ja još uvijek stavljam trajni lak, ali mislim se da možda sad iza Božića prestanem s ovim na rukama, ne znam ni sama..
A s prenatalnim testom sam ja možda požurila, radila sam ga 10+4, a može se od 10. tjedna.. Iako za taj Veritas piše da nema ograničenje fetalne frakcije, tj. da je jako malo dovoljno za rezultat.. 🤷♀️ A Panorama se recimo može i od 9 tjedna već raditi. Svakako je pouzdanije što se duže čeka, ali ja sam inače nestrpljiva 🙈 Čekam rezultate i svaki dan sto puta ulazim na mail 😅
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji