Evo prvi pregled obavljen. 4+6 i tek se vidi gestacijska vrecica, ali je unutar maternice pa mi je malo lakse. Kaze dr da ne vidi neke opasne razloge zasto osjecam bolove u donjem dijelu i jajnicima i da je sve u redu. Jedino sam zabrinuta rasi visoke bete, koju sam vadila na svoju ruku, a sad mi je zao jer me samo unervozila, ali dr nije niti trepnula na nju jer kaze da je prema uzv sve super i ocekivano.😊
Evo prvi pregled obavljen. 4+6 i tek se vidi gestacijska vrecica, ali je unutar maternice pa mi je malo lakse. Kaze dr da ne vidi neke opasne razloge zasto osjecam bolove u donjem dijelu i jajnicima i da je sve u redu. Jedino sam zabrinuta rasi visoke bete, koju sam vadila na svoju ruku, a sad mi je zao jer me samo unervozila, ali dr nije niti trepnula na nju jer kaze da je prema uzv sve super i ocekivano.😊
To je super, jako je rano i ne može se ništa no vidjeti, ali bitno da je tu gestacijska vrećica, na sljedećem pregledu ćeš vidjeti i plod ❤️ Mislim da te beta ne treba brinuti, pogotovo ako doktorica ne brine oko toga 😊
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Mala nikad nisam čula da je depilacija u trudnoći štetna. Evo ako sam u krivu neka me netko ispravi. Ali mislim da stvarno ne moraš brinuti oko toga 😊
M-P evo stavljam sliku, ali stvarno su loše. Ne znam zašto je tako jer ja sam ih baš lijepi vidjela 🥰 Ovaj drugi se ni ne kuži, ali neka i njega na slici da ne bude zapostavljen 😅
https://ibb.co/9YVfNDg
Ajme slike su predivne! 🤩
Bopsich i reserved čestitam na odličnim pregledima.
.
Tko je pitao za depilaciju, išla sam u prethodnoj trudnoći, a idem i sada. Tj idem inače pa sam samo nastavila po rasporedu. Nitko mi nikada nije ništa rekao za to. Puno mi je lakše i dugotrajnije obaviti to šećernom pastom nego da se moram svako malo brijati.
Prošlu trudnoću sam bila naručena na dan kada sam rodila na depilaciju pa sam iz šok sobe slala poruku da sam rodila i ne mogu doći na termin. 🤣🤣🤣 Sestre koje su me vozile u salu samo su zadignule spavaćicu, pogledale stanje i rekle ma dobro je to. 🤣🤣
'21. 💙
'24. 💛
Čestitam vam cure na dobrim pregledima,drago mi je kad svima sve ide kako treba😊🙏
Super svima.za preglede, bas mi je drago da je sve ok🤗🩷
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Čestitke cure na lijepim pregledima 👏👏👏
.
Moje mučnine su počele od vikenda (za sada bez povraćanja, ali bilo je nekoliko puta jako blizu) i moram zahvaliti na ovoj grupi jer bez vas ne bi znala za Antimetil... dakle spas 🤩 nije trajno rješenje, ali stvarno pomogne
Što se depilacije tiče, ja sam zadnjih godina koristila kućni IPL i stvarno mi je prorijedio dlake. Manje i sporije rastu. Ali ne preporuča se u trudnoći tako da sad kreće puštanje. Dok mogu sama ću se depilirati šećernom pastom i trakicama, a poslije ću ići na brazilsku.
Od opreme koju spominjete, ja se niš ne kužim u to! 🤪 Ali dobro sve u svoje vrijeme... zato i imamo ovaj forum 🥰
A hrana koja se smije i ne smije... mislim da ne treba biti previše strog oko toga, bitno da je hrana dobro oprana i termički obrađena, a tko ima mogućnosti da zna i izvor/porijeklo onoga što jede. Mislim da se tu i majka priroda dobro pobrinula da nam se zgadi ono što bi potencijalno moglo biti opasno tako da... 😊
Jel idete na nokte u trudnoci, tipa trajni lak isl?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Idem na gel i nastavit ću ići. Išla sam i u prethodnoj. Skinula sam ih mjesec - dva pred porod. 🙂
'21. 💙
'24. 💛
Idem. Bila baš na trajnom laku i na rukama i na nogama prije par dana
Sortiraj odgovore
Najstariji