Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    M-P
    28. Studeni 2023. 09:22

A sto se tice hrane ne znam. Svako ima svoje. Nisam cula za salatu? S kakvom treba bit oprezan.. 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

marta96
    28. Studeni 2023. 09:25

korni

cure, sad kad je spomenuta kamilica, na šta posebno pazite u prehrani? znam da ne smijemo sirovu ribu, treba biti oprezan sa salatom, kupusom, suhomesnatim narescima.. iako mi neki dan opako zamirisao pršut

Ja ne pazim uopće na nista od jela, da pazim nebi jela u megiću svako malo, a znam kakav je to otrov i do trudnoće nisam ni jela tamo😵🙈 jedino ne jedem tunu trenutno, to sam i prvi put izbjegavala, a sad sve ostalo..štetan je i zrak pa moramo disati 🤣

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Mareeeee3112
    28. Studeni 2023. 09:32

Suhomesnate zbog listerije a kupus salata jer se tesko pere nista drugo ak si ju sam peres vjerujem da ces ju dobro oprat ....
    Sve takve gluposti sam se nacitala u prvoj trudnoci kao i sirevi domaci pogotovo....
    Znala sam pojest i spek a u ovoj trudnoci ne pretjerujem s takvim glupostima... perem si salatu ...jedem spek i kulen🤣.... nebudem jela sirovu ribu i konzervirano ali priustim si malo kulena ak mi se jede ... uglnne pretjerujte s citanjem na internetu

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Freya1
    28. Studeni 2023. 09:33

Jutro cure i sretno svima koji danas imaju pregled 🤗
    A ja isto pazim da uvijek budem svježe izdepilirana i vidim da je netko ovdje pisao o depilaciji, ja bih isto krenula s vremenom na to, jeste na to išle i onako pred porod jer tad ne vjerujem da se možemo same izdepilirati 😂
    Bas mi je super citati kada pisete o tim stvarima za bebe jer nemam iskustva u tome i moram se raspitivati od temelja 😂
    Sto se prehrane tiče, jako volim slatko pa pokušavam to ograničiti i izbjegavam suhomesnato ali neki dan uzela par komada kulena 

korni

M-P zelena salata i kupus mogu sadržavati onu bakteriju listeriju, pa ih treba baš dobro, pažljivo oprati prije konzumacije.
    Marta ma i ja sam neki dan u burger kingu bila, smažem meni samo tako 🙈

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Mareeeee3112

Iako mi u ovoj trudnoci se ne jede ni spek ni nis masno bas cudno jer sam veliki ljubitelj suhomesnatog et...ovo mi je totalno razlicita trudnoca....

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Hulala18

Kod mene je L spavala na strani, tj podbocena sa urolanom dekom, mislim to sad na baš malu bebicu. Ona je non stop bljuckala, imala je refluks, providnu kiselinu je čak izbacivala i nije smjela biti na leđima bez nadzora. 
    A tek se okrenula prvi put sa 6 mjeseci, do tad je prestala bljuckati.
    Nikad nismo imali problem sa nekim zagrcavanjem ili nečim gorim još 🙏 
    Gnijezdo nismo imali, kao ni pletenicu. 
    Gnijezdo ne vjerujem da ću i sad kupiti, iako je sad razlika, neće beba biti sama sa mnom, već imam i radoznalu petogodišnjakinju, mislim znam, nije mala da ne zna šta ne smije oko beba, ali opet ajde znaj djetetu od 5 godina, ipak nije ni odraslo 🤭 
    Pletenicu sam htjela i odustala, jer zauzima jako dosta prostora u krevetcu i kad dijete krene da se podiže uz krevetić, nema tu pomoći od pletenice. Ova se lupala sva od krevetac 😂 sad razmišljam o dobroj ogradici sa jedne strane plus one navlake za rešetke sa druge strane. 
    Iako, iskusne mame će vjerovatno potvrditi, bebe kad se krenu podizati uz krevetac, najveći problem je gornji dio krevetca, znači kako da kažem, poprečna šipka 😂 i bočne stranice. Baš se jako lupala, da sam sve uništavala u neke deke 😂 i lijepila trakom hahahaha. Improvizacija.

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

• Hulala18
    28. Studeni 2023. 09:35

Umotavala*

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

Mareeeee3112
    28. Studeni 2023. 09:38

Hulala18

Kod mene je L spavala na strani, tj podbocena sa urolanom dekom, mislim to sad na baš malu bebicu. Ona je non stop bljuckala, imala je refluks, providnu kiselinu je čak izbacivala i nije smjela biti na leđima bez nadzora.
    Gnijezdo ne vjerujem da ću i sad kupiti, iako je sad razlika, neće beba biti sama sa mnom, već imam i radoznalu petogodišnjakinju, mislim znam, nije mala da ne zna šta ne smije oko beba, ali opet ajde znaj djetetu od 5 godina, ipak nije ni odraslo 🤭
    Pletenicu sam htjela i odustala, jer zauzima jako dosta prostora u krevetcu i kad dijete krene da se podiže uz krevetić, nema tu pomoći od pletenice. Ova se lupala sva od krevetac 😂 sad razmišljam o dobroj ogradici sa jedne strane plus one navlake za rešetke sa druge strane.
    Iako, iskusne mame će vjerovatno potvrditi, bebe kad se krenu podizati uz krevetac, najveći problem je gornji dio krevetca, znači kako da kažem, poprečna šipka 😂 i bočne stranice. Baš se jako lupala, da sam sve uništavala u neke deke 😂 i lijepila trakom hahahaha. Improvizacija.

🤣🤣🤣🤣ma bas to ne postoji nikakve kvazi zastite kad mi se digne na noge i pocne bacat🤣🤣🤣🤣...sve imam od prv9g djeteta necu nista kupovat osim kinderkraft krevetica jer mi je mali jos u kinderbetu i jedino mi njihov stane do njega onaj 4 u 1.... za bebu...i to je to komode imam dvije... kolica i jaje imam taman je mali dobio novu sjedalicu samo cu ih mjenjat.... kadicu imam... podlozak za tus imam stalak imam.... ugl sve imam osim ak ce bit curka onda trebam samo robicu i naravno flasice .... a sve ovo mi je neutralno😅

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

marta96
    28. Studeni 2023. 09:42

Mareeeee

Hulala18

🤣🤣🤣🤣ma bas to ne postoji nikakve kvazi zastite kad mi se digne na noge i pocne bacat🤣🤣🤣🤣…sve imam od prv9g djeteta necu nista kupovat osim kinderkraft krevetica jer mi je mali jos u kinderbetu i jedino mi njihov stane do njega onaj 4 u 1…. za bebu…i to je to komode imam dvije… kolica i jaje imam taman je mali dobio novu sjedalicu samo cu ih mjenjat…. kadicu imam… podlozak za tus imam stalak imam…. ugl sve imam osim ak ce bit curka onda trebam samo robicu i naravno flasice …. a sve ovo mi je neutralno😅

Ovak i mi imamo apsolutno sve, imam preko 20 tetra pelena koje nisam ni koristila jos stoje speglane, sve sam kupovala neutralno pa ako će biti dečko jedino odjeća. Za spavanje ne znam kaj i kak jer mala spava s nama u krevetu, čini mi se da ju neću uspjeti prebaciti u kindić 😵

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.