Žene sve sam vas popratila (jer ne spavam u 5 ujutro pa čitam 😆).
NPelica, cestitam!
Betames12345, Ne znam o ovme s uzv-a, no ako imaš možda dva žuta tijela (na oba jajnika), to bi bio jedan mogući znak. Naravno, mogu biti i jednojajčani. Prijateljica je imala blizance, a nemaju ih u obitelji ni ona ni muž. Jedan blizanac je nakon kratkog vremena "otišao".
👰 1991.
PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Dobro jutro trudnice 🥰🍀 Ja sam imala pravo stresno buđenje 🙈 Kćer mi danas ima plesno natjecanje u Zagrebu i u 5 ujutro je dogovoren polazak. Ja kako sam premorena od bolnice nekidan, nisam ništa spavala tamo, pa sam jučer opet morala rano ujutro na pregled, jednostavno sam prespavala alarm. A nekim čudom i ona, jer kad je natjecanje ona izleti iz kreveta odmah 😅 Da bi stvar bila bolja, muža nema jer je morao ostati na selu neki posao završiti, tako da nas ni on nije mogao probuditi 🙈 U jednom trenu sam se sama od sebe probudila i vidjela na satu 4 i 45 😱 Doslovno smo počele letiti po kući i na kraju smo stigle u 5 i 3 minute 🤣 Svi su samo nju čekali da krenu 🙈 Hvala Bogu na prometu u 5 ujutro i što je Zadar mali grad 🤣🙈
A bitno da sam ja rekla da ću si danas u miru i bez stresa provjeriti šećer natašte, jer sam zaključila da mi je ujutro previsok zbog stresa 🤣
Uglavnom, čak i pod ovakvim stresom i trkom šećer je 4.8 jutros.. A i jučer su mi sva mjerenja bila od 4.4 do 4.9. I baš mi je aparatić za bockanje zabavan, a toliko sam ga se bojala 🤣🙈
Sad kad sam se izjadala, da pređemo na vaše lijepe vijesti 🥰
.
Hulala čestitam na odličnom pregledu! 🥰🍀
Betames čestitam i dobro došla 🌟🍀 Evo javlja se trudnica koja čeka blizance. Ja sam na prvom uktrazvuku bila dosta rano i odmah su se vidjele dvije zumanjcane vrećice, ali je bilo rano da se vidi plod. Kasnije su se vidjeli na svakom pregledu. Mislim da je teško tako rano na ultrazvuku da se jedan sakrije. Ja govorim o dvojajcanim blizancima, možda je kod jednojajcanih drugačije.. U svakom slučaju sretno, nadam se da ćeš na sljedećem pregledu biti sigurna 🥰

👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Vidim da se piše o noktima, ja još uvijek stavljam trajni lak, ali mislim se da možda sad iza Božića prestanem s ovim na rukama, ne znam ni sama..
A s prenatalnim testom sam ja možda požurila, radila sam ga 10+4, a može se od 10. tjedna.. Iako za taj Veritas piše da nema ograničenje fetalne frakcije, tj. da je jako malo dovoljno za rezultat.. 🤷♀️ A Panorama se recimo može i od 9 tjedna već raditi. Svakako je pouzdanije što se duže čeka, ali ja sam inače nestrpljiva 🙈 Čekam rezultate i svaki dan sto puta ulazim na mail 😅

👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Jutro svima...dizem se na posao ... s mucninom jer sam se jucer daleko prenajela...uzimam danas samo voce... jer mi je uzasno zlo.... fuj.... premorena sam mali nije htio spavat ovu noc muce ga zubici....imam osjecaj da me sve boli cijelo tjelo
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Bopsich dobila sam napad anksioznosti samo citajuci 🤣🤣🤣 nek ste vas dvije stigle, to je najvaznije!
.
Evo ja pokusala dusu ispustiti nad wc-om, ali prazan zeludac i samo izlazi zuta sluz. I dolazi to povracanje u valovima, napinjem se i stiscem, ali nista ne moze van kad nicega ni nema u zelucu. Fuj fuj fuj.

Jutro cure 😀
Čestitam na dobrim pregledima, neverland čestitke na curki i nove cure dobrodošle!
bopsich to je sve bilo za dobro jutro 😅 ajde, najbitnije da ste stigle..
Mareeeee tebi sretno na poslu i da mučnina što prije prođe
Kod nas 2 od 4 djeteta bolesna 🤒 neka viroza ih uhvatila jučer.
Nadam se da ste sve dobro ❤ što imate u planu za vikend?

👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Bopsich dobila sam napad anksioznosti samo citajuci 🤣🤣🤣 nek ste vas dvije stigle, to je najvaznije!
.
Evo ja pokusala dusu ispustiti nad wc-om, ali prazan zeludac i samo izlazi zuta sluz. I dolazi to povracanje u valovima, napinjem se i stiscem, ali nista ne moze van kad nicega ni nema u zelucu. Fuj fuj fuj.
A i ti si budna 😅 pa dobro jutro! I tebe baš uhvatile mučnine 😖

👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Jutro cure dok procitam zaostatke pogubim se sto sam mislila napisat 😅😂
Ugl. Nove cure dobrodosle zelim Vam mirnu i urednu trudnocu.
I to je to sto sam zapamtila 😂😂😂😂
Mom brain...

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Jutro cure dok procitam zaostatke pogubim se sto sam mislila napisat 😅😂
Ugl. Nove cure dobrodosle zelim Vam mirnu i urednu trudnocu.
I to je to sto sam zapamtila 😂😂😂😂
Mom brain…
Tebe nemam na listi za preglede 😁

👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Jutro cure 🤗
Bopscih ajme kakav ranojutarnji stres 😅 bitno da ste stigle i da će curka uživati 🤗
Mareee i mene mučnine bas zezaju kad se prejedem, i onda jedan dan pazim, i drugi dan opet papam 🙈
Pistacija ako ne ide povracanje, nemoj na silu, samo ćeš si iziritirat želudac. Skuhaj si čaj od mente i pomalo pijuckaj.
Hellobaby nadam se da će viroze brzo proći i da nećete svi skupiti! Možeš i mene molim te upisati za pregled 11.12. hvala ti 🤗

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji