Evo cure, ja dobila transfuzijsku nalaz. A neg.sam krvna grupa. Naravno da sam odmah to guglala jer znam da neg.Rh faktor nije baš dobar u slučaju da je otac pozitivan jer i dijete može biti. Piše mi na nalazu da je kontrola opet sa 6.mj pa 8.
28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸
Evo cure, ja dobila transfuzijsku nalaz. A neg.sam krvna grupa. Naravno da sam odmah to guglala jer znam da neg.Rh faktor nije baš dobar u slučaju da je otac pozitivan jer i dijete može biti. Piše mi na nalazu da je kontrola opet sa 6.mj pa 8.
Ja znam da sam negativan rh faktor. Ne znam šta mi je muž. Koje su moguće komplikacije? Ja znam samo za ono ako je muž plus i dijete ispadne plus dobiješ injekciju da ne bi bilo problema u sljedećoj trudnoći.
Ja znam da sam negativan rh faktor. Ne znam šta mi je muž. Koje su moguće komplikacije? Ja znam samo za ono ako je muž plus i dijete ispadne plus dobiješ injekciju da ne bi bilo problema u sljedećoj trudnoći.
Koliko sam ja skužila, ako imaš ta neka antitijela u krvi onda je problem ako nedaj Bože dođe do krvarenja se tvoja krv pomiješa sa djetetovom krvi (što inače štiti posteljica) i onda tvoja krvna grupa napada djetetovu jer je doživljava kao uljeza pa postoji mogućnost preranog poroda,anemije kod djeteta i sl. Ali da, većinom ide injekcija nakon poroda radi sljedećih trudnoća. Meni sad piše da mi nisu nađena protutijela.
28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸
Kod nas sam ja rh pozitivna,a muz rh negativna,ali koliko sam shvatila ta kombinacija nije problematicna 🤔 nego samo ako je majka negativna. Ili?
I ja sam Rh negativna, isto išla 3* na transfuziju tijekom trudnoće, uvijek je bilo sve ok. Primila injekciju nakon poroda i to je to. Muž i dijete su Rh pozitivni. 🙂
'21. 💙
'24. 💛
Jel se može piti Max flu u trudnoći? Osjećam kao da me hvata nešto, nemam ništa osim Max flu-a doma. Ne znam da li da zovem svoju gin.?
28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸
I ja sam negativna grupa. Sin i muz su pozitivna
Dobila sam tu inekciju i to je to. Koliko sam skuzila to je bitno samo pa za drugi porod ako se ne varam
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Jel se može piti Max flu u trudnoći? Osjećam kao da me hvata nešto, nemam ništa osim Max flu-a doma. Ne znam da li da zovem svoju gin.?
U uputstvima za Maxflu piše:
Maxflu se ne smije uzimati tijekom trudnoće zbog moguće povezanosti pseudoefedrina s fetalnim
abnormalnostima, tijekom prvog tromjesečja.
38 👩🏼❤️👨🏻 44
8./2023. biokemijska
17. 2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
Kariogram ➡️ PGT - A 🧬
UZ Brussel⌛
1712itm@gmail.com
U uputstvima za Maxflu piše:
Maxflu se ne smije uzimati tijekom trudnoće zbog moguće povezanosti pseudoefedrina s fetalnim
abnormalnostima, tijekom prvog tromjesečja.
Ufff, ok, ići ću po Lekadol. Tnx!
28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸
I ja sam negativna,svaka 2mj idem vadit krv za provjeru antitijela.
Skinula sam gel taman da odmorim nokte, radit cu ih opet kad beba naraste 😊😊
I cestitam svima na dobrim pregledima 💙💙
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Sortiraj odgovore
Najstariji