Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ElisaDay
    28. Studeni 2023. 15:15

Evo cure, ja dobila transfuzijsku nalaz. A neg.sam krvna grupa. Naravno da sam odmah to guglala jer znam da neg.Rh faktor nije baš dobar u slučaju da je otac pozitivan jer i dijete može biti. Piše mi na nalazu da je kontrola opet sa 6.mj pa 8.

28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸

pistacija13
    28. Studeni 2023. 15:19

ElisaDay

Evo cure, ja dobila transfuzijsku nalaz. A neg.sam krvna grupa. Naravno da sam odmah to guglala jer znam da neg.Rh faktor nije baš dobar u slučaju da je otac pozitivan jer i dijete može biti. Piše mi na nalazu da je kontrola opet sa 6.mj pa 8.

Ja znam da sam negativan rh faktor. Ne znam šta mi je muž. Koje su moguće komplikacije? Ja znam samo za ono ako je muž plus i dijete ispadne plus dobiješ injekciju da ne bi bilo problema u sljedećoj trudnoći. 

ElisaDay
    28. Studeni 2023. 15:25

pistacija13

ElisaDay

Ja znam da sam negativan rh faktor. Ne znam šta mi je muž. Koje su moguće komplikacije? Ja znam samo za ono ako je muž plus i dijete ispadne plus dobiješ injekciju da ne bi bilo problema u sljedećoj trudnoći.

Koliko sam ja skužila, ako imaš ta neka antitijela u krvi onda je problem ako nedaj Bože dođe do krvarenja se tvoja krv pomiješa sa djetetovom krvi (što inače štiti posteljica) i onda tvoja krvna grupa napada djetetovu jer je doživljava kao uljeza pa postoji mogućnost preranog poroda,anemije kod djeteta i sl. Ali da, većinom ide injekcija nakon poroda radi sljedećih trudnoća. Meni sad piše da mi nisu nađena protutijela.

28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸

• Dalmatinka_u_zg
    28. Studeni 2023. 15:34

Kod nas sam ja rh pozitivna,a muz rh negativna,ali koliko sam shvatila ta kombinacija nije problematicna 🤔 nego samo ako je majka negativna. Ili?

Haru
    28. Studeni 2023. 15:37

I ja sam Rh negativna, isto išla 3* na transfuziju tijekom trudnoće, uvijek je bilo sve ok. Primila injekciju nakon poroda i to je to. Muž i dijete su Rh pozitivni. 🙂

'21. 💙
    '24. 💛

ElisaDay
    28. Studeni 2023. 16:58

Jel se može piti Max flu u trudnoći? Osjećam kao da me hvata nešto, nemam ništa osim Max flu-a doma. Ne znam da li da zovem svoju gin.?

28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸

Reserved123
    28. Studeni 2023. 17:12

I ja sam negativna grupa. Sin i muz su pozitivna
    Dobila sam tu inekciju i to je to. Koliko sam skuzila to je bitno samo pa za drugi porod ako se ne varam

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

ITM
    28. Studeni 2023. 17:23

ElisaDay

Jel se može piti Max flu u trudnoći? Osjećam kao da me hvata nešto, nemam ništa osim Max flu-a doma. Ne znam da li da zovem svoju gin.?

U uputstvima za Maxflu piše:
    Maxflu se ne smije uzimati tijekom trudnoće zbog moguće povezanosti pseudoefedrina s fetalnim
    abnormalnostima, tijekom prvog tromjesečja.

38 👩🏼‍❤️‍👨🏻 44
    8./2023. biokemijska
    17. 2. 2024. M 🩷🪽
    10./2024. Missed ab
    Kariogram ➡️ PGT - A 🧬
    UZ Brussel⌛
    1712itm@gmail.com

ElisaDay
    28. Studeni 2023. 17:31

ITM

ElisaDay

U uputstvima za Maxflu piše:
    Maxflu se ne smije uzimati tijekom trudnoće zbog moguće povezanosti pseudoefedrina s fetalnim
    abnormalnostima, tijekom prvog tromjesečja.

Ufff, ok, ići ću po Lekadol. Tnx!

28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸

• manu11
    28. Studeni 2023. 17:39

I ja sam negativna,svaka 2mj idem vadit krv za provjeru antitijela.
    Skinula sam gel taman da odmorim nokte, radit cu ih opet kad beba naraste 😊😊
    I cestitam svima na dobrim pregledima 💙💙

09.09.2023 ➕❤️
    03.05.2024 👶🏻🥳💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.