Jel se može piti Max flu u trudnoći? Osjećam kao da me hvata nešto, nemam ništa osim Max flu-a doma. Ne znam da li da zovem svoju gin.?
U uputstvima za Maxflu piše:
Maxflu se ne smije uzimati tijekom trudnoće zbog moguće povezanosti pseudoefedrina s fetalnim
abnormalnostima, tijekom prvog tromjesečja.
Ufff, ok, ići ću po Lekadol. Tnx!
Nema na čemu ☺️
Pitaj usput možeš li još nešto uzimati... Meni su dali isla pastile, a nos sam ispirala fiziološkom otopinom.
38 👩🏼❤️👨🏻 44
8./2023. biokemijska
17. 2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
Kariogram ➡️ PGT - A 🧬
UZ Brussel⌛
1712itm@gmail.com
Ja si sama radim nokte vec duze vrijeme posto ih na poslu cesto znam ostetit malo ili nesto pa ko ce to naplacat .. i dalje cu si radit nokte dokle god imam volje. Neg krvna gruoa ja isto mislim da je bitno da se prati (barem tak moja frendica) .. i sve je okej al ona mora svaki mj ici. Inace druga joj je trudnoca i kolko se sjecam bitno je da nakon prve dobijes tu injekciju. Sve u svemu bitno da se kontrolira i sve okej
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Uspila sam na brzinu prolistati. Za pocetak,cure,cestitam na lipim vijestima na pregledima. Da se pohvalim,spustila sam na jedan cigaret i to me trazi samo ujutro. Pocele su mi mucnine,ne povracam ali bolje da povratim nego da mi ovako u grlu stoji. Ovo malo sisa sto iman,osjecaj mi je ko da su svaka ka lubenica. Grcevi su mi najmanji problem sad hahaha.
Vidila san sto se tice hrane,rekli su mi za tunu,a ovo sto sam citala za sve ostalo,ne znam,pitat cu ginekologa ali veliki sam svezder i evo jutros san u 7 i 15 stukla sendvic s prsutom. Moram i to izresetati ginekologa.
I sto se tice depilacije,brijete se ili cupate? Mislim na noge i bikini zonu. Ja sam uzasno dlakava ( ali u smislu da sam dlakavija od dosta muskih,pcos i visak muskih hormona) i vosak mi je jedini prijatelj aliiii… dvi kolegice (jedna prije cca 2godine i jedna kad smo bile na akademiji prije 5 godina) su mi spominjale istu stvar. Da se ne smiju depilirati,bas cupati eli. Ja nzn koji su im to ginekolozi rekli,ali ja ako se pocnem brijati,dlake ce mi probiti hlace. Ima li koja da cupa tako da me umiri jer za dva dana mi je pregled,dlake spremne za cupanje i ako se obrijen unistila sam misec dana truda 😂
Da, ja sam baš gore pisala
Kod nas sam ja rh pozitivna,a muz rh negativna,ali koliko sam shvatila ta kombinacija nije problematicna 🤔 nego samo ako je majka negativna. Ili?
Da mislim da je bitno krvna grupa majke a ne oca
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Cure čestitke na pregledima. 🤗 drago mi je da se sve dobro razvija.
Ja sam danas bila na kombiniranom u Vinogradskoj. Sve je ok. Nalaz krvi došao za par sati. Bila sam naručena u 8:00, ali sam tek u 9:20 došla na red. Ultrazvuk je trajao doslovno 20 sekundi. Sve skupa 3 minute bila unutra (od čega 2,5 minute na skidanje i oblačenje otišlo). 😂
Došla je jedna curka trudna 13+2, nije imala termin i prvo su je špotali zašto se nije naručila i kao da je to prekasno, ali na kraju su joj rekli da ostane da će joj napraviti.
Dobili smo i rezultate niftyja. Isto sve ok. Te smo saznali spol. A girl it is. 🥰
Vezano uz trajni lak. I ja si ga sama radim. Mislim da ću negdje do mjesec prije termina pa onda skinut.
Plaveokice cestitam na pregledu i curki🌸🩷
Cemu onda taj kombinirani pregled, zasto se ide u bolnice kad pregled traje tak kratko..sta to nije nesto sto mogu i obicni ginekolozi vidjeti? Pretpostavljam mjerenje nuhalnog nabora jel?
Ja sam mislila da je to nesto opseznija pretraga 😅
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Cure čestitke na pregledima. 🤗 drago mi je da se sve dobro razvija.
Ja sam danas bila na kombiniranom u Vinogradskoj. Sve je ok. Nalaz krvi došao za par sati. Bila sam naručena u 8:00, ali sam tek u 9:20 došla na red. Ultrazvuk je trajao doslovno 20 sekundi. Sve skupa 3 minute bila unutra (od čega 2,5 minute na skidanje i oblačenje otišlo). 😂
Došla je jedna curka trudna 13+2, nije imala termin i prvo su je špotali zašto se nije naručila i kao da je to prekasno, ali na kraju su joj rekli da ostane da će joj napraviti.
Dobili smo i rezultate niftyja. Isto sve ok. Te smo saznali spol. A girl it is. 🥰
Vezano uz trajni lak. I ja si ga sama radim. Mislim da ću negdje do mjesec prije termina pa onda skinut.
Cestitaam ♥️♥️♀️
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Cure kako vam je prosao prvi porod? Jeste i imale koje komplikacije?
Ja sam prvo rodila na dogovoreni c.r. zbog epilepsije
Vjerujem da cemo i na drugo ic tako
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Plaveokice cestitam na pregledu i curki🌸🩷
Cemu onda taj kombinirani pregled, zasto se ide u bolnice kad pregled traje tak kratko..sta to nije nesto sto mogu i obicni ginekolozi vidjeti? Pretpostavljam mjerenje nuhalnog nabora jel?
Ja sam mislila da je to nesto opseznija pretraga 😅
Hvala na čestitkama. 🥰 Da mjerili su nuhalni nabor. Ja sam očekivala da će malo dulje trajati. Frendica koja je bila prije par mjeseci kaže da je trajalo pola sata. Isto Vinogradska. Sad tko bi ih znao.
Cure kako vam je prosao prvi porod? Jeste i imale koje komplikacije?
Ja sam prvo rodila na dogovoreni c.r. zbog epilepsije
Vjerujem da cemo i na drugo ic tak
Jsam išla na hitni carski jer je beba bila na zadak pa o prirodnom porodu ne znam ništa. 🙈
'21. 💙
'24. 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji