Ja iskreno jedem suhomesnato koliko god mi se jede, a to je cesto bas kao i prije trudnoce i nemam problem s tim 🙈
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Mareee google uopće ne čitam, jer možeš svašta pročitati. ovo su sve neke info koje su mi frendice prenjele :) ali volim sve info provjeriti, pa zato pitam :D
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Uh, dobro ste se napisale🙈 a ja ostala samo malo duze spavati haha..sinoc sam bila budna od 3 do 5 sigurno 😂
.bopsich, ja bih isto samo utrice stavila malo kasnije jer nisu one tocno u sat kad treba staviti :)
.
Sto se hrane tice, izbjegavam ono sto mi je ginekologinja rekla da izbjegavam. Na internetu svasta poprecno pise pa sam najsigurnija ovako. Za sta nisam bila sigurna, nju sam pitala
Suhomesnati proizvodi (dusa me zbog prsuta boli), svjezi sir, tuna losos sushi isl. Kava mi je rekla jedna salica dnevno je ok, iako ja ni to ne mogi.
Za salate mi je samo rekla da jako dobro operem i tjt, nema razloga da ih izbjegavam
Buduci da sam prije puno cajeva pila zbog gastritisa i to sam ju izresetala pitanjima😂 koprivu i mentu mi je rekla da izbjegavam zbog kontrakcija maternice evo npr🙈
Taj mix sam pila pa mi je rekla da prestanem piti.
Djumbir, brusnica, kamilica vocni cajevi isl su sigurica po njoj.
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Super stvarno, meni je žao što nisam kupila kvalitetnije kad je bilo sve duplo jeftinije 2018-te 😂
Imamo od krupnih stvari samo krevetac i jednu posteljinu od muslina što sam uzela već pred kraj korištenja krevetca.
Mislim ima tu od nje nekih dekica, ali isprano i ishabano je to sve, vama su djeca manja 😂
Jedino, ako bude curica, imam odjeće, sve je vakumirano i sačuvano, nisam nikome davala, iz svoje luđačke, sentimentalne povezanosti za sve njeno što je 😂😂😂
Ima i za dječaka nešto, neutralnog.
Ali ostalo sve moram, kolica prodali jer su bila loša, komodu L još koristi za svoje stvari, tetrice što je ostalo par koristim za nju za razne namjene, ljulju prodali.
Joj, ali lažem, imam Chipolino jaje i vikend krevetac onaj, za igru koristili.
Dosta 😂 opet više nego 2018-te hahaha
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
I hranilicu dobru imamo 🫣 sjeticu se ja toga još do proljeća 😂😂😂 nije mi pred očima, pa se gubim.
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
Uh, dobro ste se napisale🙈 a ja ostala samo malo duze spavati haha..sinoc sam bila budna od 3 do 5 sigurno 😂
.bopsich, ja bih isto samo utrice stavila malo kasnije jer nisu one tocno u sat kad treba staviti :)
.
Sto se hrane tice, izbjegavam ono sto mi je ginekologinja rekla da izbjegavam. Na internetu svasta poprecno pise pa sam najsigurnija ovako. Za sta nisam bila sigurna, nju sam pitala
Suhomesnati proizvodi (dusa me zbog prsuta boli), svjezi sir, tuna losos sushi isl. Kava mi je rekla jedna salica dnevno je ok, iako ja ni to ne mogi.
Za salate mi je samo rekla da jako dobro operem i tjt, nema razloga da ih izbjegavam
Buduci da sam prije puno cajeva pila zbog gastritisa i to sam ju izresetala pitanjima😂 koprivu i mentu mi je rekla da izbjegavam zbog kontrakcija maternice evo npr🙈
Taj mix sam pila pa mi je rekla da prestanem piti.
Djumbir, brusnica, kamilica vocni cajevi isl su sigurica po njoj.
Isto otprilike, samo ne pijem kafu - nisam nikada 😂 Frik 😂 a teški pušač bila i nikome nije bilo jasno kako ne pijem kafu, a to ide jedno uz drugo, ali eto, eksperimentisala kao klinka sa kafom, nije sjela jednom i nikad više je ne popih 😂
Pijem brusnicu i to je to. I dalje nemam želje za slatkišima i tu sam ok, ali nisam baš da se strogo pridrzavam kaloricne hrane, čekam u petak da mi doktor sve kaže 😂
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
Ja se brijem uvijek prije pregleda. Iako sam jednom banula na pregled i zena je imala sumicu da se Lika zasrami. Tako da mislim da nije bitno vise se vrijem zbog sebe nego zbog ginica. Imam vise manje sve. Kolica su mi modra i ako bude curica bit ce u istim kolicima jer su mi super. Dobili smo rozu kadicu s T i kupao se u njoj. Nije mu bilo nist i nisu mu jajca otpala zbog roze boje tako da nema straha ni s drugim.
Vidit cu sve u toku. Nismo imali te pletenice ni gnijezda jer mi nije imalo smisla uzimat to ako ce prerast kroz par mjeseci
.
Jucer sam bila na pregledu i 5 tj sam trudna sve je uredu. Dao mi je utrogestan 2x400
I folacin iako vec pijem folat od solgara
Pa neznam dal moram mijenjat. Ali cini mi se da je to sve isto.
Ugl samo mi je rekao za proslog gin da je star i slijep ko k... 😂😂
I da sve dobro napreduje
Jucer sam
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Evo da se javim, pregled odrađen, sve je super. Obe bebe se dobro razvijaju, mašu rukicama i nogicama i sve se lijepo vidi ❤️🥰 Jednu smo malo bolje uhvatili, ova druga se teže vidi, ali bitno da je sve ok. Veliki su 3.35 cm i nešto su mlađi nego što je po datumu zadnje menstruacije, ali to je i za očekivati jer je transfer napravljen nešto kasnije.
Dala sam i krv za Veritas i očekujem nalaze najkasnije za 5 radnih dana.
Sutra ujutro u bolnicu na GUK profil, a onda se nadam da sam neko vrijeme mirna s pregledima 😊
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Evo da se javim, pregled odrađen, sve je super. Obe bebe se dobro razvijaju, mašu rukicama i nogicama i sve se lijepo vidi ❤️🥰 Jednu smo malo bolje uhvatili, ova druga se teže vidi, ali bitno da je sve ok. Veliki su 3.35 cm i nešto su mlađi nego što je po datumu zadnje menstruacije, ali to je i za očekivati jer je transfer napravljen nešto kasnije.
Dala sam i krv za Veritas i očekujem nalaze najkasnije za 5 radnih dana.
Sutra ujutro u bolnicu na GUK profil, a onda se nadam da sam neko vrijeme mirna s pregledima 😊
Odlicnoooo … posalji nam slicicu 😍😍😍. Super da je sve u redu .. sad cekamo rezultate testa 🥰
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Bopsich, predivno..cestitam na jos jednom super pregledu🩷🩷🩷
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji