Svim katolicima sretna prva nedjelja do Bozića❣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jutro curke ❤️ baš ste se raspisale, a meni je mozak kao kod 🐬 ništa ne pamtim😅 nemojte zamjerit❤️
Što se bolova tiče. Niti ja ih vise nemam. Osim kad trebam kihnut, moram se skupiti nekako jer me dole žigne. I evo jučer me nešto pikalo u jajniku, ali prestalo za par min. Imala sam menga grceve do prve bete i malo poslje i to je više manje skroz stalo..
Pistacija rasplakala si me 🥹 mogu mislit koliko je to predivno za doživjet. Nažalost niti ja, a niti moj M nećemo doživjet da kažemo tatama, ali zato su mame još tu s nama ❤️
Boopsic odlično ❤️ ma u stresu je sve.. samo pi*darije radi..
Ugodna nedjelja svima ❤️ nekima je bijela, nama u Ri nije 😅

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Jutro cure,
evo i mene muče mučnine od kad oči ujutro otvorim, i
tako cijeli dan u navrate, samo kad nešto grickam osjećam olakšanje.. 😊
Lagane grčeve u maternici isto osjećam konstantno, ali neusporedivo sa menstrualnim grčevima, ja mengu nisam mogla preživjeti bez Ketonala. Ali od kad sam rodila ti grčevi su puuuno slabiji i više nemam potrebu za lijekovima. 🤩
Svima želim ugodnu nedjelju! 💗

👩🏼42, hipotireoza-Hashimoto, trombofilija
👨🏻🦲50
1/22 💔- missed ab
10/22 💙 (heparinska trudnica, preeklampsija)
29/11/23 - kuca 💗
24/1/24 - Panorama low risk ✅ , stiže curka 💝
url=https://www.tickerfactory.com]
Pistacija,
🥺❤️ Koju sreću će i njima donijeti to dijete, vidim po svojoj L, takođe je prvo unuče.
Bopisch,
Drago mi je zbog vrijednosti šećera, u redu je to po meni :))
Meni se od bijelog mantila diže pritisak, jednostavno se prepadnem, pogotovo kad je to naveče, pa prođe čitav dan u nervozi od pregleda i jede se svašta 🤣
Meni su danas bolovi blaži, nije kao juče, sva sreća.
Iscjedka nije bilo do maloprije, kad je opet izmrljao obojen sa jednom žilicom roze boje. Nadam se da je to sve od decudialnog polipa, jer za pregled mi ovo stvarno nije.

1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
Bok cure, sve pročitala, pola zaboravila
Dobrodošle sve nove cure 🥰
Pistacija bas ste ih lijepo razveselili ☺️
Bopsich super za šećer, samo neka tako i nastavi 😊😊
.
Ja još vučem prehladu a sto se tiče trudnoće meni je stvarno evo super, iscjedak je stao, nemam nikakvih mucnina osim tu i tamo žgaravice
Mene tako izluduju ti bolovi, jucer mi je bilo super, gotovo da nista nisam osjetila, a danas opet cas lijevi jajnik bocne pa desni i tako u krug. Istina, to su bas sitna bockanja i stezanja, ali me izluduju radi stalnog mozganja jesu li normalne jacine i intenziteta i kad ce vise nestat skroz. Tako da jedva cekam pregled sutra!!
Blagoslovljena i mirna prva adventska nedjelja također, onima koji slave 😊
Sve vas čitam i isto (kao što je netko napisao) imam pamćenje zlatne ribice.
👰 1991.
PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Meni prvi put smeta miris hrane, svekrva kuva sarmu, došlo meni na sprat, znači zatvorila sam se u sobu i otvorila prozor 🤣
Jao, prejako je baš.
Ali rekla sam da neću kukati 🤣

1. Missed ab
2. Izvanmaterična
Blagoslovena prva adventska nedelja, nadam se da uživate sa porodicom :)))
Kod nas nema toga običaja, ali imam rodbinu u Hrvatskoj i u Njemačkoj što slave Božić 25.12. i adventske nedelje, pa znam sve.
Volim kod vas tradiciju spremanja kolačića i poklona na Božić. Kod nas toga nema. Djeca dobijaju čizmicu za Sv Nikolu i paketić za Novu Godinu. (tona slatkiša 😵💫😵💫😵💫).

1. Missed ab
2. Izvanmaterična
Mene tako izluduju ti bolovi, jucer mi je bilo super, gotovo da nista nisam osjetila, a danas opet cas lijevi jajnik bocne pa desni i tako u krug. Istina, to su bas sitna bockanja i stezanja, ali me izluduju radi stalnog mozganja jesu li normalne jacine i intenziteta i kad ce vise nestat skroz. Tako da jedva cekam pregled sutra!!
I mene je jučer prepalo, to jest mene je više prepalo u kombinaciji sa tim obojenim iscjedkom.
Ali evo danas nema tako bolova, a iscjedak se opet pokazao. Znači nisu povezani vjerovatno.
Ma meni ovaj polip ovo stvara i to baš kad ga iziritira na pregledu, skoro sam ubijeđena.
Eto samo imam bojazn, da se ovako ne navuče neka veća infekcija i jedva čekam briseve u 16-oj nedelji, on tada odrađuje trudnicama, ali bude li potrebe, ja ću pitati i ranije.

1. Missed ab
2. Izvanmaterična
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji